- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
öyle valla güzel oldu canım herşey.. ama malesefki o gün huyusuzd.. sanırım kalabalıktan hoşlanmyıor kuzualr.. en azıondan benimki. baya bir huysuzlnadı malesefOlsun, önemli olan güzel bir gün geçirmek. Bu kadar hevesleniyoruz, o gün huysuz günü olursa yandık:)
çok sağol canım.. darısı sizlerin başına inşş..ecenin ve betül ipeğin doğum günü kutlu olsun fıstık kızlarım benim
ay amiinnnn fatoşcum sağolasın
pepee yarın giremem belki d.gününüz kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara
pepecim bugün doğumgününüzmüş.. tebrik ederim.. ncie ncie yıllara inş .. bıdışı da öp canım benim yerime..
niceee mutlu güzelll yıllaraaaa hep beraberrr pepe cimmmm
pepe dogum gününüz kutlu olsun nice yaşlara
Hepinize çok çok teşekkürler. Muhteşem bir duyguymuş gerçekten. Sabah ilk aklıma gelen geçen yıl bugün yaşadıklarımdı. Çok mutluydum ama zorlu ve üzücü geçecek 1 ayın başlangıcıymış meğerse. Çok şükür Allahıma, bugünlere getirebildik yavrularımızı.:Saruboceq:sude doğumgünün kutlu olsun,pepee mutlu yıllar
pepe kuzucuğunun doğumgünü kutlu olsun canım
PEPECİM doğum gününüz kutlu olsun
fazla açamıyom ondan geç kaldım
doğumgününüz kutlu olsun canım
bende pek giremiyorum geç kalmışım kusura bakma
pepe doğum gününüz kutlu olsun bende gec kaldımm
pepeee doğum günününz kutlu olsun cnm..sağlıklı ve mutlu olunnn..
Hepinize çok teşekkür ederim. Zaten Cumartesi günü yapıcaz kutlamamızı. Ama gününde de kutlamış olalım diye sadece üçümüz minicik bir pastaya bir mum koyup üfledik dün. Çok duygulandık:asigim:pepecim nice yaşlara yıllara inşallah sağlıklı ömürleri olsun yavrunun
Sağol, geç olsun güzel olsun tabi:)pepecim doğum gününüz kutlu olsun sağlıkla büyüsün sudemiz
poyrazın yüzünden pek fazla giremiyorum biraz geç oldu ama güç olmadı:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?