2009 haziran bebeişlerinin doğum günü hazırlıkları ve doğum günü

kızlar bizim doğum günü süslerimiz kıyafetimiz hazır ananemiz almış kıyafetinii
artık az kaldı neler yapcaksınız anlatın fikir alışverişi yapalım kopya cekelim:)))))))))))))

kızlar bizim doğum günü süslerimiz kıyafetimiz hazır ananemiz almış kıyafetinii
artık az kaldı neler yapcaksınız anlatın fikir alışverişi yapalım kopya cekelim:)))))))))))))

canım çok erken değil mi daha
sen hazırlıkları tamamen bitirmişin ben daha düşünmedim bile

canım çok erken değil mi daha
sen hazırlıkları tamamen bitirmişin ben daha düşünmedim bile

filiz bizim 4 haziran nisana girdik say bide mayısta vakit olmaz bana kaynanamlar felan gelcek pastamız kaldı bakalım onadab karar verelim menü kalcak

maşallh kızlar ya sizi görünce sasırıyorum ne kaygısızım dıye. bu topic okuyunca dusundum ılk defa doğum gununu biz tam o donem tasınacagız evı toplamıs olcam. acaba toplamasammı dıye dusundum cok kucuk bı yerdeyım dısarda yapcak yer yok hem o kadar tanıdıkta yok ki burda da bakalım hayırlısı üç kişi olsak olmazmı ki kutlama seneye nasıp olursa daha geniş bi kutlama hem aklıda erer ıyıce dıy dusunuyorum ama kuzum ılerde uzulurmu ki diyorum ilk doğum gunumde guzel olmamıs dıye

merhaba ben de ne yaparım diye düşünmedim 29 mayıs bizimki eminim son güne kalır ve ben sıkışırım.bizim akraba yok ama inşallah arkadaşlar falan olur
suheylai haziran anneleri topiğine de bekleriz canım

bize de gelin kızlar 22 mayıs doğumgünümüz
ben yeni merinos parkının hemen altında oturuyorum beklerim :)

mayıs anneleri az kaldı siz daha karar vermediniz miii emelcim özlem hülya vardı mayıs annesi ama oda taşındı malüm

canım çok ince ayrıntısına kadar düşünmek istemiyorum hep bişey çıkıyor,
doğuma çok özenmiştim çantamı iki ay öncesinden hazırlamıştım, kapısüsümüzü yaptık eşimle,
süslü sepet yaptık içine kremlerini falan koymak için, doğumçantam arabada duruyordu heran lazım olur diye, doğuma 2 gün kala kaza geçirdi eşimle ailem aynı arabada
doğum çantasını bile hurda arabadan çıkarıp hastaneye getirdiler bana
o yüzden korkuyorum çok özenmicem
zamanı gelince bişeyler yaparım

böyle poğaca, börek , kolay ve lezzetli tarifleriniz varsa yazsanıza kızlar
pasta nasıl olsa alıncak, dayımız alcak bizim
Eminecim sen biliyorsundur hamarat hatunsun :)

eminecim evet çok yardımcı olur.gerçi ben kurupastaları da hazır almayı düşünüyorum.Çünkü bizim oturduğumuz mahallede eşimin birsürü akrabası var.Bahçeyi süsleyip sizleri çağırmıyorum dersem ayıp olur.Pazar günü reale gitmiştik.Bir sürü doğum günü süsü gördüm.Allah nasip ederse kızım için alıp bahçeyi süslüycem.Kıyafetini doğumgününe yakın almayı düşünüyorum.Tam gününde yapamayacağım 20 haziranda yapıcam.Çünkü çarşambaya geliyor.O hafta aşıda olacakları için erken yapayım diyorum.Doğumgününde huzursuz olmasın aşkım

kızlar benimde aklımda aşı var bende gününde yapmmıcam sanırım 4 ü cumaya geliyo cumartesi düşünüzyoz bişey çıkmazsa inş aşı hasta etmez yavrumu

[/URL][/IMG]
kızlar arkgeldiğindeyapmıştım gecenlerde
portakallı kurabiye
rulo pasta
pizza
kereviz salatası
3 katlı patates salatası
tavuklu börek ben o günmantarlı yapmıştım
tarifleri yazacağım kızlar

Son düzenleme:
anam bu sofra ne ya sen kadınsan ben kadın değilim o kesin.ben hiçbirşeyden anlamıyorum maşallah sana eminecim.

anam bu sofra ne ya sen kadınsan ben kadın değilim o kesin.ben hiçbirşeyden anlamıyorum maşallah sana eminecim.

öyle deme tatlımsende calışıyosun bide ben severim yapmayı değişik seyler eşim çok kilo alıyo bu ara kıstık hamur işini işte anca misafire yapıyom kilo yapıyo yoksakafamçokkarıştı

eline sağlık canım benim.Bu güzel şeylerler kilo almak çok normal.ınşallah kızında senin gibi becerikli bir hatun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…