2009 haziran bebekleri bugün ne yedi???

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
Kızlar hergün ne pişireceğimiz şaşırdık herkes bebekleri için hep aynı şeyi yiyor diyor, hepimiz hergün ne yediler yazalım fikir olsun. Madde madde yazarsak ve detaya inmessek daha verimli olur diye düşünüyorum lakin okurken sıkılabiliyoruz.

Mert bugün;

kahvaltı
yoğurt
havuçlu tavuk çorbası
anne sütü

cnm iyi olmuş karışıyodu diğer tapikte bide değişik şeyler yapınca birbirimize haber vermiş oluruz
ela buğün
sabah cici bebe ,yumurta ,labne peyniri ,ceviz pekmez
öğlen tarhana çorbası
ikindi yoğurt +kek
akşamda karısık sebze yemeğiii
9 gibi kaşık maması

Süper olmuş bu canım bu topik, ihtiyacımız vardı valla. Ama saatleride yazalım olur mu?
Elif bugün:
Sabah 9 anne sütü
Öğlen 1.30 kahvaltı (Omlet-inek peyniri-ekmek içi-pekmez-mandalina suyu)
Öğlen 4 anne sütü
Akşam 18.30 yeşil fasulye yemeği
Akşam 20.30 meyvalı yoğurt
Gece 22.00 anne sütü

cnm iyi olmuş karışıyodu diğer tapikte bide değişik şeyler yapınca birbirimize haber vermiş oluruz
ela buğün
öğlen tarhana çorbası
ikindi yoğurt +kek
9 gibi kaşık maması

Canım bildiğimiz kek mi veriyorsun? Nasıl yapıyorsun? Şeker yasak dedi bana doktorcum,içinde şeker olmuyo mu? :uhm:

iyi olmuş bu topic..herkes yararalansın birbirinden....
bizimde menümüz şöyle:

sabah: 8-8.30 gibi anne sütü.

10.30-11 kahvaltı (elma suyu,ıhlamur,kayısı suyu içine(ewde hazırlıyorum hazır değil) 4,5 tane cicibebe,pekmez,ceviz.ayrı bi tabakta labne 1 tatlı kaşığından biraz fazla,1 yumurta sarısı.su.

öğle(2-3 gibi) tarhana,sebze,yoğurt çorbası hergün farklı..ekmek doğruyorum içine..

5 gibi anne sütü.

6 gibi yoğurt bazen sade bazen cicibebeli..

8 de muhallebi

gece:gece tahılı ve anne sütü..

aralarda emerse emiyoo isteğine bağlı hanımefendinin...

Benım oglum azı dıslerını cıkardıgı ıcın su sıralar bıraz ıstahsız bugun yedıklerı
saat 11 de ıspanaklı ve peynırlı yumurta
saat 2 de tarhana corbası
kalkınca benı emdi
saat 4 te kıymalı sebze corbası hepsını bıtırmedı ama :((((
saat 6 da kavanoz meyve
benı emıp uyudu kalkınca gece tahılı bıde portakal verıcem /B]

zeynep hanım sabah mandalina suyuna cicibebe keçi peyniri pekmez yedi
uyudu uyanınca beni emdi sonra yoğurt yedi
sonra tekrar uyuydu uyanınca beni emdi kavanoz meyve püresi yedi
akşam patates havuç pırasa pirinç çorbası yedi şuan uyuyor
uyanınca beni emer yatmadan muhallebisini yer

şimdi kalktı cok sukur 1 tabak corbayı yedı ekmeklı yemez dıye dusundum ama hepsını yedı ıcıme sındı valla yatmadanda gece tahılını verıcem bu mılupanın kavanozda var gece tahılları dıye hazırlamadan verılıo kavanoz meyvesı gıbı ondan verıcem sonra uyur artık

Benım oglum azı dıslerını cıkardıgı ıcın su sıralar bıraz ıstahsız bugun yedıklerı
saat 11 de ıspanaklı ve peynırlı yumurta
saat 2 de tarhana corbası
kalkınca benı emdi
saat 4 te kıymalı sebze corbası hepsını bıtırmedı ama :((((
saat 6 da kavanoz meyve
benı emıp uyudu kalkınca gece tahılı bıde portakal verıcem /B]

canım atabi yemez çok sık çorba veriyosun normalde artık 4saatarayla olmalı aralarda vereceksen yogut öbür aradada meyve vermelisin onlarda çok degil

ceylinin üst dişleri çıkıyo oda emmek istiyo hep
sabah
anne sütü
1 yumurta sarı 20 gr peynir ekmek içiyle yedi bunları
anne sütü
akşam üstü az yoğurt yarım kase sebze çorbası içti normalde 1 kase içer dişten yarım porsiyona düştü
anne sütü
yatmadan muhallebi yedi ve anne sütü
gece de 3 kere emer :)

benim şöyle 8,5 aylık kızım
sabah 8,30 gibi beni emiyo uyuyo
11,30da bigögsümü emiyo digerini emmiyo 100kadar olacak şekilde mamınıniçine peynir pekmez kaıyısı tereyagı yumurta bigün arayla
1,30da meyve püresi 50,60cc kadar
4,30da beni emiyo 100kadar çıkıyo benden 50ccde mama veriyorum yani 150 tamalasın diye
6,30da 50,60cckadar yogurt
9gibi bigögsümüemiyo digerini emmiyo 100ccde pırasayemegi yedi
geceyatrkende emdiririm emmediginisagıp 150 mamyla tamamlayıp veririm benden bukadar

geceleri kalkmıyo kızım çünkü zaten 2,3 buluyo geceleri yemek istemiyo bunlarıda zorla veriyorum bunlarında hepsini bitirmiyo hep kalıyo birazı

canım atabi yemez çok sık çorba veriyosun normalde artık 4saatarayla olmalı aralarda vereceksen yogut öbür aradada meyve vermelisin onlarda çok degil

suan zaten duzenımızden ııce bozulduk , meyvayı gunde 1 veya 2 kavanoz yeterlı dedı dr gerı kalanlarda corba yap degısık dedı ayrıca ben yogurt vermıyorum ceme... bazen kahvaltı yapmadıgında terbıyelı peynırlı corba yapıorum kahvaltı nıyetıne onu yıyo.yanı corba vermenın hıcbır sakıncası yok merak etme

Süper olmuş bu canım bu topik, ihtiyacımız vardı valla. Ama saatleride yazalım olur mu?
Elif bugün:
Sabah 9 anne sütü
Öğlen 1.30 kahvaltı (Omlet-inek peyniri-ekmek içi-pekmez-mandalina suyu)
Öğlen 4 anne sütü
Akşam 18.30 yeşil fasulye yemeği
Akşam 20.30 meyvalı yoğurT
Gece 22.00 anne sütü

Yeşil fasulyeyi buzluktanmı çıkardın canım mevsimi değilde...:umursamaz:

ela buğün
öğlen tarhana çorbası
ikindi yoğurt +kek
9 gibi kaşık maması

keki benim oğlumda çok seviyor:ecrin_bebek:

suan zaten duzenımızden ııce bozulduk , meyvayı gunde 1 veya 2 kavanoz yeterlı dedı dr gerı kalanlarda corba yap degısık dedı ayrıca ben yogurt vermıyorum ceme... bazen kahvaltı yapmadıgında terbıyelı peynırlı corba yapıorum kahvaltı nıyetıne onu yıyo.yanı corba vermenın hıcbır sakıncası yok merak etme

yok sakıncası vardmedim okadar sık arayla ögün yemezdedim çünkü tok tutacak şeylerya hemen yanlış anlamayın burda yazdıysanız fikirimizi söylüyoruz tabikisen bildigini yapacan meraketmiyorum zaten zaten bişey söylemeye gelmiyo sen yine ver ama onları üç göünaralarda ver yogutu dedim özür kusura bakma bidaha yazmıyacam zaten

Peynirli çorbanın tarifini verirmisin canım merak ettimcokacimcoook

tabiki canımseninki durmuyosa ver
bensadece ana ögünüdedim 4saatarayla arada yogurt ve meyve veriliyo zaten ozman 4saatoluyo dmek istedim canım

Anladım tatlım mertin canı ne zaman yemek istiyorsa o zaman veriyorumŞeniz

yok yanlış anlamadım ya :) asıl sen yanlıs anlama problem yok. evet dgru dıosun tok tutucu seyler ama 1 kase ekmeklı corbayı ıcsın 2 saat veya 3 saat sonra acıkıyor . e ben yogurt vermedıgıme gore dr degısık corbalar yapıp ver dedı yanı her bebegın farklı işte .

Back
X