- Konu Sahibi AskKirintisi
derin sabah kahvaltısını yaptı güzelce.ayşecim senınkınden farklı ben de devam sütüyle yapıyorum.mılupa kullanıyorum ben aptemil 2 ama haftaya 3 e geçicez artık.bunlar toz suyla karıştıryosun süt oluyo.öğlen de kıymalı patates yemeği verdım 1 kase yoğurtla yedi.5 gibi elma püresi 7 de sütlü bisk.mama gece de 180 cc devam sütünü içecek.
Ben süt falan koymuyorum bazen taze sıkılmış meyve suları ilave ediyorum o kadar.
Ayşecim senin sütün bol değilmiydi devam sütünü napçaksın
anne sütünden karıştır kahvaltılarınada
Haklısın, bende az kalsın alacaktım devam sütünden, kendi sütümü bazen karıştırıyorum bezende meyve suyu veriyorum ara öğün olarak zaten anne sütü alıyor.
devam sütü mama sayılır cnm 3 başladık biz benim sütüm yetmediği için kulanıyodum 6 aydan sonra bıraktı iyice şimdi bebelacın devam sütünü veriyorum 3 geçtik geceleri tok tutuyo bide 5 te kalkıyo o zaman veriyorum kahvaltıyı hayatta beklemez 5 te zor yetiştiriyom mamayı kahavaltı 9 da yapıyo
Benimki biberon kullanmayı bilmiyor alıştıramadım bir türlü. Mertte beklemez kahvaltıyı falan 9- 10 gibi yapıyor, kahvaltı olana kadar anne sütü emiyor.
Canım devam sütünü sütümüz az diye veriyoruz biz senin onu vermeye ihtiyacın yok maşallah.Çeyrek kase yeterli olacaktır bence
Herkes devam sütü katıyorum deyince tereddütte kaldım. Ama oğlum doymasa zaten ağlar doyuyor demekki, saol canım.