2009 Haziran Kuzularından Kimler Yürüdü Kimler Beklemede???

valla yasemincim senin kzıd abambaşka bişey yahu.. maşhı var valla.. demek koşuyor.. scotera biniyor maşh kuzuyaa valla..en hzılı bebek seninki galiba:))maşhh..

poyrazda 2gündür dışarda yürüyo yasemin bende aynı senin gibi kapşonlu giydiriyorum elini tutturmuyo şapkadan tutuyorum bide sanki kaç aydır yürüyomuş gibi koşmaya çalışıyo çok zorr çoook

Allah esirgesin tüm yürüyen kuzuları hayırlısıyla Rabbim bize de nasip eder inşallah.Henüz hiçbir belirti yok tembel kuşumda.

pıtı pıtı adımlar gelmeye başladı bizdendeekaydirigubbakcemile5 maşallah kuşum yeniden keşfetti yürümeyikaydirigubbakcemile2 3 gün önce arkadaşın kızı gelmişti bi baktık arkasından oda onunla gidiyor çok hoş bişey yaa alkış oğlumaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

pıtı pıtı adımlar gelmeye başladı bizdendeekaydirigubbakcemile5 maşallah kuşum yeniden keşfetti yürümeyikaydirigubbakcemile2 3 gün önce arkadaşın kızı gelmişti bi baktık arkasından oda onunla gidiyor çok hoş bişey yaa alkış oğlumaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bütün bebeklere maşaallah! Benim kızım 11 ayını doldurduğu gün ilk adımını atmıştı. 2 gün önce de tam anlamıyla yürümeye başladı. Aradan yaklaşık 1 ay geçmiş oldu.

maaşallah yürüyen kuzulara, düşe kalka ama incinmeden büyüsünler hepsi, darısı bize ama zamanı gelince, acelemiz yok, :))
pınarcım çok tatlı yaa, çapkın olucak oğluşun bak kız uğruna yürümüş bile kaydirigubbakcemile5

benimkide baya baya ilerletti kendii.. koşuyor düşme korksuundan.. duvarlara tutunyor gitceği yere gidiyor.. herlade tam anlamyla yürümesi yakındır.. maşhh tümm kzuuzlaraaa..

benimkide son sürat saralıyo artık sıralayarak heryere gidiyo ama daha yürümeye korkuyo

valla öyle müminecim bende dedim bende dedimolumunekankayizsmile anayı babayı takan kim kaç aydır gözünün içine bakıyoz kızı görünce uçtun mübarek dedimŞeniz kızın babası pek hoşnut olmadı bu durumdan ama napalım oğlan sevmiş bi kerekaydirigubbakcemile3

evvet burdada yazmışım yakındır diye.. çokk şükür iki gündür yürümeye başladı kuzu):)darısı diğer arakadaşlarının başına:))

acelemiz yol elbette de ben çok isterdim doğumgününde yürüsün.Hayırlısı buymuş canımız saolsun.Onun poaça ayakları saolsun özledim ben bak şimdi.Yaz geldi bacaklar kollar ortada insanın ısırası geliyor

benim min,ikte tutunarak yürüyo ama yürüyemiyo daha korkuyo :))))

benimki düngece emeklemeye başldı 1aydır da tutunarak yürüyo her yere gidiyo baklamım nezman yürüyecek geç oldu ama güç olmasın tembel kızım benim

en çok benimki yürümezid derdim..çok tembeldi. ama birden harketlendi.. emekelemeyede ancak başaldık:))hem yürüyor hem emekliyor.:))yüyürler yani anlcaınzı.. er yada geç:)

benim kızımda poposunun üstünde gidiyor.emekleme yok.
çekyatlardan tutunarak yürüyo.
yürütmeye çalışıyorum korkuyo,oturuyo.
çok tembel benim bebiş.
herşeyi erken oldu bi yürümesi kaldı.

benim kızım 30 mayıs dogumlu 1 aydır sıralamakla meşgül hala tık yokkk
iyice tembel cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…