2009 Haziran Kuzularından Kimler Yürüdü Kimler Beklemede???

kızlar benimki hızlandı ama yürümeye korkuyo bari denize gidene kadar yürüse yoksa tatilde hep kucakta taşıtır kendini

Kızlar zeynep yürüyor artık çok mutlu oldum gözlerim doldu inanın
önceden evde 8-9 adım atıyordu onları saymıyorduk bugün dışarda 2 kedinin peşine takıldı şok oldum ama ne gitme koşuyor sanki o şoku atlatım hemen peşine koştum düşmesimdiye sanki yıllardan beri yürüyor kendini firenliyor hızlı gidince çok mutlu oldum ya
demekki yaşını karşılamak böyle bişey cumartesi doğum günü var cumartesiye kadar dahada toparlar yürümeyi işte yaşını karşılar darısı yürümeyen diğer bebişlerin başına

Benim oglanda 1aydır yuruyo sabahleyın pesimden geleyım derken ayagı oyuncak arabasına takıldı kafasını sehpaya carptı cok kotü oldu hemen buz koydum ama nafile anlında kocaman bır sıs oldu.ne olur dikkat edelim yavrucaklara sonra üzülen biz oluyoruz.

çağatay da dün yürüdü
korkusundan vazgeçti
yaramazlık daha cazip geldi
dayanamadı odadan peşime takılıp diğer odaya yürüdü yetmedi banyonun kapısını açıp oraya daldı

sema hoşgeldin geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.Gözün aydın yürümüş çağatay

benimkde yürüyor.. ama bir iki kez düştü kötü haldeondan beri biraz tırstıemekelemk daha cazip gelşiyor.ama çok güzel dengeli yürüyor yürüyünce..

benimkide emekliyo sıralıyo herşeyi yApıyo ama daha ürümedi auy bugün 2adım geldi bana

Benm kızım yaklaŞık 2 aydır yÜrÜyo ama erken doĞdu ya cadım 14 mayıs ama anneler hepsı yÜrÜcek hayırlısı ıle steres yapmayın

maaşallah tüm yürüyen bebişlere, biz yaşımızı doldurduk ama daha en az 2 ay yürümez sanırım, bakalım şaşırtıcak mı

benim kızda dünden beri artık evi turluyor .. yrüyordu nama çok korkuyordu..şimdi daha cesaret geldi şükürler olsun.. herşeyin zamanı gelince.. benimkdie 24 mayıslı ya.. acle etmeyin arkadaşalr emir gelicne yürücekelr nasılsa:))

bebişleri yuruyen anneler...bebeklerınız parmak uclarına basıyoru mu...benım bebgeım bıraz parmak uclarına basıyor...duz bastıgıda oluyor ama parmak uclarınada cok basıyor.....bu arada henuz yurumedık sıralarken yada ellerınden tuttugumda bu sekılde oluyor

genelde yürütece binen bebekler parmak uçlarına basar...yürüteç kullanmassan geçer canımyerimseniben...

Neslıhancım benım kızda da vardı aynı sorun hem parmak ucuna basıyodu, hemde ayaĞını yamru yumru basıyodu yere, ortopedık ayakkabı gıydırdım bı kaÇ gÜnde hemen farkettı, tay tay durmaya baŞladı artık, resmen basmayı ÖĞrendı Çocuk,
bebişleri yürüyen arkadaşlar, ayakta durmaya başladıktan ne kadar sonra yürüdü sizinkiler, bugün bana doğru 2 adım attı, ama ağlıyodu farkında olmadan yaptı bunu :))

müminecim 2 adım geldiyse gerisi 15- 20 güne kalmaz pıtı pıtı gelir inşallah. cesaretlendirmek lazım biraz uğraşınca onunda hoşuna gidiyo gayrete geliyo.aman nolur çok dikkat edin düşmesin düşünce korkusunu atması nerdeyse 2 ayı buluyo...
Tüm yürüyen yürümeye çalışan bebişlerimize kocaman MAŞALLAH

biz beklemedeyiz...elinden tutunca neredeyse koşuyor ama tek başına yok...aslında görenler maşallah ne güzel yürüyor diyor..yok yürümüyo diyorum yürüyo ya daha nasıl yürüyecek diyorlar...bence bu işin biraz da yemeyle alakası var..iyi beslenenler daha çabuk yürüyor sanki

biz yaşımızı doldurduk yağmur yürümeye başladı.şuanda resmen koşuyooo
kaydirigubbakcemile3ama yürüynce daha zor.
1 sene düşürmedm çocuğu 2 haftada belki 10 kere düştü...
ee napalımm düşe kalka bu işler...

bizimki de 10 15 gündür kendi kendine kalkıp ilerliyo bugünlerde 15 adım falan atıyo yürüyo sayılır heralde gerçi hala korkuyo hemen oturuyo ama olsun ben yürüyo kabul ediyorum
fatoş haklısın benimki yese çoktaan yürürdü doğuştan beri çok hareketli ama kaslar zayıf ayakta uzun süre duramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…