2009 Kasım Anneleri Regl Olan Var mı ?

elf.elf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
225
0
96
Bursa
regl olan var mı arkadaşlar..oglum 3.5 aylık bugün regl oldum.hormonlarım düzene girdi heralde..erken mi olmuşum yoksa normal mi..ayrıca regl olunca daha hızlı kilo verilirmi hormonlar düzeliyor ya..alakası var mıdır....keşke doğru olsada bir an önce zayıflasak,54 kiloyum.hergün 10 dk ip atlıyorum,bütün kaslar çalışıyormuş.bilmiyorumkismile

benimde kızım üç aylık ben olmadım daha ama emzirdiğin süre hasta olmazmışsın öyle duydum

ben daha 1,5 aylikken ara kanama oldum normal adet gibi degil koyu kahverengi
2 ayini gectikten sonra bidaha oldum10 gün kadar sürdü oda gecti
ve üc gün önce yine oldum hicbiri normal adet kanamasi gbi degil
doktoruma sordum normal vücut yumurtlamaya hazirlaniyo ama emzirdigin icin tam adet olamiyosun dedi..
herkeste farkli oluyo hormonlarin calisma dengesi benimkiler cok cabuk calismaya basladi kaydirigubbakcemile3

malesef bende olmadım atyeş yapıyor birde kilo aldım doğumdan sonra sanki adet olsam vericem gibi bir umut işte

benimde 3,5 ayı geçti doğuralı ama bende adet olmadım. keşke bende hiç olmasam ama menapozlular gibi ateş basıyo beni yaa...

ben 3 ay oldu doğum yapalı aralıkta olmadım ocağın 16 sında adet oldum 2. adetimde şubatın 16 sında başladı yani topu tpu 1 ay adet olmadım doğumdan sonra:mymeka:

bizde 3,5 aylık olduk..ben geçen hafta iki gün çok az regl aldum ama çok azdı..sanırım emmesi azaldı diye öyle ara bi kanama oldu:çok üzgünüm:

bizde 3,5 aylık olduk..ben geçen hafta iki gün çok az regl aldum ama çok azdı..sanırım emmesi azaldı diye öyle ara bi kanama oldu:çok üzgünüm:

regl olunca bırakır mı emmeyiii..
emmeyi bırakınca mı regl olunuyor....
aman allah korusun bırakmasın emmeyiii...daha çok küçük

ben 40 ım cıkar cıkmaz oldum kırkbası sandım ama degılmıs 3 aydır duzenlı oluyorum ustelık emzırıyorumda dogumdan oncekı tek fark adet sancılarım tamamen gecmıs:emir_bebek: ama kanama suresı uzadı

Bende hıÇ adet olmadım Üstelık benım lohusalık zamanındada kanamam 25 .gun bıttı adet olmayı sabırsızlıkla beklıyorum
annem benı 1.5 yasıma kadar emzırmıŞ 8.ayda adet olmus emmeye devam etmıŞım sanırım adet olma kıŞıye gore degısıyor bazılarının sÜtÜnÜ etkılıyor bazılarının etkılemıyor kıŞısel

Emzirirken regli olmak tamamen prolaktin hormonun düzeyine bağlı. kanda eğer yüksek düzeyde ise regli olunmuyor. azalmaya başlayınca olunuyor. benimki henüz azalmamış sanırım. opuyorumnanaktan

ben de 3.ayda oldum 4-5 gun bayagı yoğun sekilde surdu
unutmusum bir de gece batırmsım heryeri:))
benim normalde gecikmeli olurdu bir hafta gecikirdi bakalım bir dahaki ne zaman olacak

evet bende oldum doğumdan sonra 40 gün az da olsa regli oldum ve bitti sonra 40 basması ne deniyor herhalde ondan olsum boyle çok az kanama oda kesildi sonra oğluşum 3 aylıkken ana birde ne göreyim bomba patlamış haha tekrar hamile kalabilriim dedim kendi kendime:jeyyar::jeyyar: ama kocama soylediğm an ayyy mankamısın gittt başımdan diye ben kovdu delikafaduldenkötükedihüso

ardadaşlar bu ne hayatım da hiç bu kadar yogun regl oldugumu bılmem..lohusayım sankii..pet yetiştiremiyorum..ben de bir sorun mu var anlamadım...bundan sonra hep böyle mi olacak acaba..korktum valla kะorkuma dışarı cıkamıyorum..sizlerde böyle yogun mu oldunuz..

bende olmadim daha. gecen bir iki damla kan gelmisti gelicek sandim ama gelmedi.
oglumda 5.ayimda regl olmustum ilk. ama oglum 4 aylikken emmeyi birakmisti belki onunda etkisi oldu.
bu sefer ne zaman olur bilmiyorum.

bende hala olmadım drum genelde 6. aydan sonra oluyor dedi eğer 1 yılı geçerse o zaman getirmek için ilaç veriliyormuş

benimde 3,5 ay oldu tık yok ilk bebişte kırkım çıkar çıkmaz olmuştu bunda niye olmadı diye kafaya takıyordum emme normalmiş 2 sene bile olmayan varmışakannehir

heee bu arada ayaklarım falan çok yanıyor gece bile üstümü açıyorum demek menopoza girince böyle olacağımkaydirigubbakcemile3

Back
X