2009 kasım ayında anne olacaklar buraya lütfen!!!!!!

benimde doktor bir şey demedi...kendi hesaplamalarıma dayanıyor...doktor söylesin ona göre paylaşırım arkadaşlar...

tuğbacım senin 2 şubatsa 26 ekim çıkıyor
benim 6 şubat ve 31 ekim
yani sat tarihi yumurta toplama tarihi oluyor gebelik.netde gebelik haftası hesaplama var
yumurta toplama tarihi girmen gerekiyor çünkü diğer hesaplamalar normal hamişlere göre
yani biz ekimde alıcaz inşallah bebeklerimizi kucağımıza:CüvCüv:

ikizler arkadasım nasıl hesap yapıyosun benım hasta olduğum tarıh 26 şubattı benımkı ne zamana denk gelıyo

benım yumurta ne zaman toplandı ha dur hatırladım geçen persembeydı simdi gebe kalırsam bebiş ne zaman olur arkadasım

kızlar son adetinizden hesaplıyosunzu benim dr hesapladı 6 kasım cıktı yani buda normal hamile kalan kişiler gibi hesaplanıyo

evet aynen normal hamileler gibi hesaplanıyor zaten onlarda bizim yumurtaların toplandığı günlerde yumurtlayıp hamile kalıyorlar. sadece bizim mutlaka sezeryan olduğu için biraz daha erken doğuyorlar arkadaşlar

ewet cnm benim cuma gününe az kalmış bu gecede uyu sabah doktordasın cnm benim...benimde öbür gün inş...güzel haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma bizi...inş. herşey güzeldir....hepimiz hakkında cnm...benim bildiğimde son sat tarihine göre hesaplanıyor...doktor öyle hesapladı ikizler17 cnm...randevun kaçta özlem benim cmt.1.30 da...öpüyorum seni ...güzel haberlerini bekliyoruz cnm...kaydirigubbakcemile5

selam herkeze sat zaten son adet tarihinin kısaltması demek yani ilk harfleri.otomatik hesaplayıcıya son adet tarihinizi yazarsanız tahmini doğum tarihini veriyor.benim sat 28 ocaktı.4 kasım doğum tarihi görünüyor.

gebelik.nete girdiğinizde gebelik haftası hesaplama var tedaviyle olanlar yumurta toplama gününü işaretliyor
tuğbacım bizim doktorumuz aynıydı dimi
farklı bişey söylemez ben doktora gittiğimde tam o hesaba göre 7+0dı
doktorda aynen öyle dedi
amannnn çokda önemli değil zaten:)))
sağlıklı doğsunlarda hayırlısıyla

kaydirigubbakcemile5 cnm benim aysun hn. hastasımısın....belkide haklısın cnm...ben bizim buradaki doktoruma sordum öyle hesaplandığını söyledi...cumartesi gidicem aysun hn. yanına inş.o zaman kesin söylerim...senin son satın hangi tarih ve yumurta toplaman ne zaman cnm...cnm benim yumurta toplama tarihim 13 şubat...gebelik.nette hesapladım 6 kasım cnm benim...her harukarda kasım hamişi olcam inş....beraber inş. sağlıklı bir hamilelik geçiririz cnm...

Son düzenleme:

ben dediğiniz gibi gebelik netten hesapladım bence o yanlış. çünkü beni 8 hafta 4 gün gösteriyor. USG deki hesap daha 5 hafta 3 güne uyuyor. son adet tarihine göre ise 6 hafta 1 gün şimdi ben hangisine inanayım arada 2,5 hafta var

kızlar pardon yaa yanlış hesaplamışım son adet tarihi hesaplamasıyla aynı çıktı

arkadaslar bende rabbım nasıp ederse kasıda anne olacam benım hesabıma gore carsambaya kese gormeye gıtcez umarım hersey yolunda gıder keseyı gorebılırız:CüvCüv:

merhaba kızlarr bende dün dra gittim ve kesemizi gördük 1 taneymiş kızlar.8mm kese dedi şimdi büyüyecekmi ona bakıcaz dedi bi an endişe ettim acaba küçükmü kese die sizin kaç mm di keseniz bide önce 1 kese görüpte sonra 2 çıkan varmı acaba göremedimi içimden hala 2 kese çıkacak dio bi ses...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…