- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
kızlar benide listeye alın sat 2 şubat,keseyi gördük pazartesi kalp atımına göreceğiz inşallah.....çok tedirginim kahvemsi akıntılarım oluyooo...
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin
kızlar hamd olsun rabbime bebişimin kalp atışlarını gördüm...pıt pıt atıyo durmaksızın...rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasib eder...zaman o kadar çabuk geçiyorki aslında farkına varmıyoruz bile...7 haftalık oldu bebişim teyzeleri maşallah...darısı sizlerinde başına...allahım hepinize bu duyguları yaşatsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?