2009 kasım ayında anne olacaklar buraya lütfen!!!!!!

tuğbaa...........................sat 2 şubat
özlenözlem....................sat 1 şubat
orbiss............................sat 28 ocak
aysun 76.......................sat 4 şubat
cherry09........................sat 7 şubat
dorukk
elif23
destny87
sevinç1985
kinder.........................sat 9 şubat
angel...baby................sat 28 ocak
sumela

dorukk...........................sat 11 şubat
elif23
destny87
sevinç1985
sumela

Kızlar bugün bebişimi gördüm. Allahım okadar küçüktü ki doktor şuan tırnak büyüklüğünde dedi. Söylediğine göre 7+2 deyiz. Kalbi okadar hızlı atıyordu ki annem eşim ben hepimizin gözü doldu duygulandık.... Şimdi kendimi gerçekten hamiş hissediyorum. Allah hepimizin hamileliğini mutlu sonlandırsın. Bu arada bebişimin resmini aldım. Akşam bilgisayara kaydeder. Profilimde albümüme koyarım. Angel- baby yapmış bence hepimiz bu şekilde yapıp bu şekilde birbirimizin bebişlerini- yiğenlerimizi- takip ederiz ne dersiniz? Güzel olmaz mı?

Yarında inşallah Tuğba dan mutlu haberler alacağız.

kızlar benide listeye alın sat 2 şubat,keseyi gördük pazartesi kalp atımına göreceğiz inşallah.....çok tedirginim kahvemsi akıntılarım oluyooo...

Kızlar bugün bebişimi gördüm. Allahım okadar küçüktü ki doktor şuan tırnak büyüklüğünde dedi. Söylediğine göre 7+2 deyiz. Kalbi okadar hızlı atıyordu ki annem eşim ben hepimizin gözü doldu duygulandık.... Şimdi kendimi gerçekten hamiş hissediyorum. Allah hepimizin hamileliğini mutlu sonlandırsın. Bu arada bebişimin resmini aldım. Akşam bilgisayara kaydeder. Profilimde albümüme koyarım. Angel- baby yapmış bence hepimiz bu şekilde yapıp bu şekilde birbirimizin bebişlerini- yiğenlerimizi- takip ederiz ne dersiniz? Güzel olmaz mı?

Yarında inşallah Tuğba dan mutlu haberler alacağız.

elif23
destny87
sevinç1985
sumela
masalselda.................sat 2 şubat

kızlar benide listeye alın sat 2 şubat,keseyi gördük pazartesi kalp atımına göreceğiz inşallah.....çok tedirginim kahvemsi akıntılarım oluyooo...

Canım moralini sakın bozma, birde kendini fazla yormamaya çalış. İnşallah p.tesi sende kalp atışlarını duyacaksın hayatım. Bizleri habersiz bırakma canım

elif23
destny87....................sat 10 ocak
sevinç1985
sumela

tuğbaa...........................sat 2 şubat.........tek bebiş
özlenözlem....................sat 1 şubat.........tek bebiş
elif23
destny87....................sat 10 ocak
sevinç1985
sumela

kızlar yanlış anlamayın ama sat yerine muhtemel doğum tarihlerinizi yazsanız daha geçerli bir bilgi olmazmı ??? en azından ne zamanda doğum yapacağınızı ve nasip olurda o vakit geldiğinde kimlerin erken yada geç doğum yaptığınıda anlamış olursunuz nacizane bir fikir sadece karar yine sizin

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin

canım bende hitereskopi oldum bursada aynı fiyata yaptırdım heryerde genelde aynı biraz soruşturmuştumda benimki merkezde oldu özel hastanede 2.750 ytl istediler

kızlar hamd olsun rabbime bebişimin kalp atışlarını gördüm...pıt pıt atıyo durmaksızın...rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasib eder...zaman o kadar çabuk geçiyorki aslında farkına varmıyoruz bile...7 haftalık oldu bebişim teyzeleri maşallah...darısı sizlerinde başına...allahım hepinize bu duyguları yaşatsın...

canım benim ne mutlu sana.. allahım kucağına almayıda nasip eder inaşllah darısı bana benim daha 1 haftam var bebeğimin kalp atışını duymak için. .. inşalla bizde sağ salim duyarız kalbinin o küt küt sesini....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…