owwww maşallahh wannam bu zilli kız kocaman olmuşşşş
çokta güzel yavrummm nazar değmesin elbisedee :lepi:
ayyyyyyyyyyyyyyyy bu neeee anam bu da çok güzeeeeeeelllllllllllllll benim kafa iyice karıştı yaw ne etsem nerelere gitsemmöööffffffffffffffffffffffffffff
aman elbiseni sevsinler şiyine Şeniz
wannaam naz çok tatlı olmuuuşşş elbisesi de çok yakışmıışş
kartanesi , wannababy maşallah kızlarınıza
çok tatlılar Allah nazardan korusun
wannacım yiyebilirmiyim nazımı çok şeker olmuş ya maşallah
elbisesi çok tatlu ama biraz uzun gibi ben olsam keserdim uçlardan kaydirigubbakcemile3
eccük dötü görünmeli dimiaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
he nan ben açtımda noldutesekkur ederiz zeytin teyzesi ama biz dotumuzu yazin acicaz.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hee zettün sürme çektim :mymeka:
ben sen gibi becereklimiim nan kızın gözünü çıkarırım mazallah
masalalh kiz oglusuna niye sapsal diyon gayet akili bakiyobu da benim şapşal oğluşum
http://img695.imageshack.us/img695/149/cimg2798.jpg
10.2 megapixel nikon ama oda karanlık oluyo gündüz dur bakalım çözecem bu işi
elif kızın afeti devran yaaa. valla istim ben oğluşuma o şirineyi. allam bayıldım çoook tatlı. oyuncak bebeğim benim opuyorumnanaktan
:lepi::lepi:hihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::dance::dance:
ayy daha nasıl ifade edebilirim acabaaa duygularımııı :roflol::roflol:
nan krispi gördünmü nasılda yakışmışlarrrr
damadin hasi tuttugu takimdan bellidiralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiscimbomlu oğluşumm bu gecede böle uyuduuu
senin oglusunada masallah sayfayi patlatmasaydin keske daha net glrseydik yakiskliyibanane yaa bız nısa pınara talıbız ...yhttp://img3.imageshack.us/img3/7877/02012010011.jpg
wwwaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwww :asigim: :asigim: :asigim:
anammmm kasım bebelerinde AŞK BAŞLAMIŞŞŞŞŞŞŞŞ :lepi:
maşallah maşallahhh
karaboncuum yine cok güzelsin masallah sana
seni seviyorum berayyyyyyy:asigim::asigim::asigim:
ee süpermis hemide nikon su profesyonel fotomakinalarindan demi uzagi kendi ayarlayan hareket refleksli olanlardan,,,aslinda iyi cekmesi gerekiyo acaba üretim hatasi falan mi vardi size denk geldi
seni seviyorum berayyyyyyy:asigim::asigim::asigim:
cok güzelsin yaa
canim o gözlerindeki kirmiziliklar nezaman gecicekmis doktora sordun mu hic nisa da da var doktor dogumda ikinmaktan oluyo kilcaldamar patlamasi dedi ama ne zaman gecicek diye söylemedi sen bilin mi
beroşum zaten yoruma bile gerenk yok aşkitomm :)
ay pijamanı sevsinler senin ii geceler bal kaymak
o gözlerin heçç uyuyacak bir hali yok ayşecim
maşallah pek bi büyümüş gördüm
saol tizecimopuyorumnanaktan berosu öptük:ecrin_bebek:
yok gii uyudu masallah simdilik bi düzen kurduk saat 12.30u gecirmiyoruz geceleri..masallah kizima deyimde nazarim degmesin..büyümüs demi aylincim.. fotoda öyle görünüyor ama sanki haala ayni gibi geliyo bana.. doktor randevumuz tee subat sonunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?