2009 Kasım Bebekleri Bugün Ne Giydi? :)

önce bütün bebelere bi masallah deyem sonrada gecen gün sitede okudugum bi konuyu size söyleyiiimmm

konunun basligi söyleydibebegim olmuyo ve olanlari cok kiskaniyorum
eklemeyin suraya bebelerin resmini allah korusun binlerce kisi bakiyo masallah diyen var demeyen var, kötü niyetli insanlar yüzünden nazara gelmesin ler..kasim bebelerinin hepsi birbirinden güzel, bende basta ekledim ama artik eklemicem olanlarida bi ara bulup silicem

jimerde dogurmak diyoz. demek ki hastane.lülülülülülü

nan ne bilem ben jimeri neyynnn allah allah
burası jimer topcimi bebelerin heç birini tanımıyom şaşırdım kim bunlar noli ne jimeri
BURASI KASIM BEBELERİ TOPİCİ:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

canım benim, bizde jimer topiği demedik:bbo:kasım anneleri olarak bu topikteyiz ayrıca jimer hastanesinde doğum yapan arkadaşlarla tanıştık dr.vasıtasıyla dr. topiğinde buluştuk ve buluşma organize ettik hepsi bu canımmhihoyyyt

Son düzenleme:
umarım sizde burada böyle kalıcı arkadaşlıklar kurarsınız

Son düzenleme:
noldu nan bu topiceee
herkes nazardan mı korkup kaçtı bilmiyorumkismile

ben de bu konu ne diye gerilere düşmüş diyoduuumm.. Elif bacı herkesi kaçırmış yaawwkaydirigubbakcemile3 bir yandan haklı buluyorum.. Bebeği olmayan birinin nasıl üzülerek ve imrenerek bu tatlı bebelere bakacağını tahmin edebiliorum... ben yavruşumun fotolarını sadece face e koyuyom..

biz de böle slingle gittik gezmeye berayıma bakın hele ordan baktı etrafaa aklinialirimsmile

vay maşallah berayıma.. nasıl da uslu uslu duruyo öylee.. benim cadı 1 dk bile durmaz bu şekilde.. illaa yüzü dışa dönük duracak etrafı izleyecek zilliiiakannehir

vay maşallah berayıma.. nasıl da uslu uslu duruyo öylee.. benim cadı 1 dk bile durmaz bu şekilde.. illaa yüzü dışa dönük duracak etrafı izleyecek zilliiiakannehir

yaa benimki de durmuyooo
nasıl koycam ama yüzü dışa dönük??
sen nasıl koyuyon slinge yaa

aaaaaaaa bu kasım bebekleri çıplakmı neden bu topik ilerlemiyo olmaz kıslarr olmazz bebişler hadi bakalım defileye :))

Burak bebişim 10 kasımda doğduk

Eklentiler

• $SL271765.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 40
  • $SL271768.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $SL271786.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…