2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

bugun asımızı olduk
kilomuz kıyafetli

4.ay

7 kg
65 cm

Son düzenleme:
bizde aşı olduk bugün.. çok ağladı yaaa. ((( 4. ay kilomuz 6900 boyumuz 60 cm, başçevremiz 40..

Son düzenleme:
eveeeeeetttt
bizde bugüm dok. gittik aşımızı olduk rotanın son dozunuda olduk gelişimizde gayet iyi çok şükür anne sütüne devam dedi dok.
4. AY GELıŞıMı
BOY 66 CM
KıLO 8.100
BAŞ.Ç. 43 CM MAŞALLAH OĞLUŞUMA
850 GR ALMIŞ OLDU
3 CM UZAMIŞ OLDU
1 CM DE BAÇ ÇEVRESı BÜYÜMÜŞ KOCAK KAFALIM BENıM

maşallah krispi topiğin en kilolu bebeği senin bebeğin galiba.... Ne kadar güzel gelişimi.Sende bebeğinde 4.ayda emme sorunu yaşadın mı?

maşallah krispi topiğin en kilolu bebeği senin bebeğin galiba.... Ne kadar güzel gelişimi.Sende bebeğinde 4.ayda emme sorunu yaşadın mı?

yok canım tpiğin en kilou bebeği benimki değil daha kilolu olanda var ama şimcik hatırlamıyom kim olduğuınu
4. ayda değilde 3 ayda çok sorun yaşadım şimdide öle aman aman emmesi yok ama 3. aydan daha iyi ve uyku aralarında emiyoa.sa.s

masallah tüm bebeklereee
krispim uzamıs nan oğlusun
gecmiş bizim kızıda :)))

ablaaa maşallah gıı koca delikanlı olmuş

:nazar: oy oy maşallah tosuncuk olmuş bu da.
galiba kasım bebişleri azcuk tombiş oldu.benimki sadece tombiş sanıyodum.moralimi bozdular obez olcak diye((

kızlar benim kızımın bütün vücudunda kırmızı kabarıklar çıktı dün doktorumuza gittik. anne sütünden alerjik olmuş. şuan için kuruyemiş, çiğ domates, portakal v.s., çikolata ve kakaolu ürünleri yemememi söyledi. iki tane kortizonlu krem ve bir damla verdi. kremler çıkanları iyileştirirmiş yeniden oluşursa birtakım testler yaparız dedi. kızım bu ayın 16. dört aylık oluyor. elma,havuç,armut ve kabak verebileceğimi söyledi ben ek gıdaya geçtik zannettim ama doktor öncelikle alabildiğince anne sütü dedi. bunları sadece tadımlık verecekmişim. elma ve armutu cam rendede rendeleyip kaşıkla bir günde en fazla 50 cc verebilirsin dedi. bir gün elma diğer gün armut sırayla hergün birini tattırıp daha sonra 1+1 1+2 şeklinde verecem. aslında yoğurtta tattırmamız gerekiyor ama vücudundaki alerjiden dolayı şimdilik listeden çıkardı.

masallah tüm bebeklereee
krispim uzamıs nan oğlusun
gecmiş bizim kızıda :)))
he gııı uzamış artık bundan sonra oğluşum bodur değella.sa.s
ablaaa maşallah gıı koca delikanlı olmuş
adam olmuş adam demi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:nazar: oy oy maşallah tosuncuk olmuş bu da.
galiba kasım bebişleri azcuk tombiş oldu.benimki sadece tombiş sanıyodum.moralimi bozdular obez olcak diye((
yok canııımmm ne obezi
kız bunlar bi yürüdümü varya incecik oliler kiloların hepsi gidiiiia.s
geçmişl olsun canım

geçmiş olsun canım.

ooo kasım bebişleri almış başını gidiyor bu tontişlere maşallah bizimde pazartesi randevumuz bakalım biz kaç kilo olduk gurbet boyuda uzun kilosuda iyi bebeğinin 69 boy vaybe maşallah

4. ay kontrolümüz dün yapıldı

ezgişimin
kilosu: 8000 gr
boyu : 64 cm
baş çevresi : 42 cm

bana boyu kısa gibi geldi ama çok şükür sağlığımız çok yerindee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…