2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

ben yazmayhıı unutmuşum

4.ay kontrolunde 7.600 boyudaa 67 cm tüm bebişlere maaşallah bizimkii çok fena tükürmeye alıştıı kusması yetmiyodu bide bu çıktıı yıkıyoo bizii resmen bide sümüklü artıkınkaydirigubbakcemile3 aşıdan sonra grip oldu yaaa

bizim 4.ay 9 günlük gelişimimiz şöyle kilo 7.300 boy 65 baş çevresi 42,2 şimdilik iyi gidiyoruz

ooooooooooo
maşallah canım boya bakın hele
kilosuda çok iyi

ooo kasım bebişleri almış başını gidiyor bu tontişlere maşallah bizimde pazartesi randevumuz bakalım biz kaç kilo olduk gurbet boyuda uzun kilosuda iyi bebeğinin 69 boy vaybe maşallah

hheehhe az biraz sırık olacak demişti zaten doktorum te anne karnında belliydi:ecrin_bebek:

bizim bugünkü kontrolümüzde boyu 62 cm kilosu 6150 baş çevresi 40.5 geçen ay aşıda 41 di bu ay çekmiş.....ohaoldumsmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nasıl çekmiş gı demekki geçen ay yanlış ölçmüşler:roflol:

çekçemiş tabi canım da kadın kızımın saçları kabarık diye doğru düzgün ölçmedi ki boyunuda kilosunuda baştansavma yaptı....bi daha kine kadını döveyim bari.klava:

kilomuz 7.
boyumuzu kalpazan hemşire ölçmedi sağlık ocağında.
bende dr muyenemiz yakın diye ısrar etmedim.
6. aydan sonra boy uzaması önemliymiş.

17 kasım da doğdu oğluşum
39+4 te 3565 51 cm baş çevresi 36 olaraktan

1.ayda
4200 idi
56 cm
baş çevresi 37,5

2. ayda 56 günlükken
5500 kg
61 cm
baş çevresi 39,5

80 günlükken oğluşum
kilo 6300
boy 63
baş çevresi 41

4. ay 120 günlük
kilo 6.900
boy 69
baş çevresi 45

kilosu az ya ayy ayy çok üzüldüm kiloya 1 dk yerinde durmassa olacağı bu tabi boyda maşallah aldı başını gidiyor ama benimki kadar koca kafalısı yok galiba dr bile sen bunu nasıl normal doğurdun diye sordu

bende benim oğluşuma koca kafa didim meğer benikindeden koca kafalılar varmış yaw benimkinin kafası 43 cm
maşallah yaaaa

maşallah cnm seninkinede benimkinin kafa vallhi zor geçiriyorum düğmesiz bişey oldumu kafadan

cok sukur 6kg ustune cikarak 6.060kg olmusuz nihayet.:lepi:
boyumuz 62cm
bas cevremizde 40.8cm olmus.

yavas ama emin adimlarla ilerliyoruz.kaydirigubbakcemile3

merhaba benım kzıımda kasım dogumlu:)ben bebegımı ırı sanırken sızlerın bebeklerının boy ve kılo olcumlerıne bakınca bayagı bır moralım bozuldu(kızım anne sutude alıyor calıstııgm ıcın aradada mama takvıyesı ...ama kılosu 4.5 aya gore 6.900 boy 62 cm ..nasıl beslıyorsunuz?yanı ek gıdalara gectınızmı?bıze doktorumuz sabah meyve oglen sebze haslama aksamları muhallebı verdı tabı bunların nasıl ve ne sekılde hazırlanıp verıldıgı onemlı...sızlerden fıkır almak ısterım..sevgılerle

canım normal kilosuda boyuda maşallah

cok sukur 6kg ustune cikarak 6.060kg olmusuz nihayet.:lepi:
boyumuz 62cm
bas cevremizde 40.8cm olmus.

yavas ama emin adimlarla ilerliyoruz.kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
heyyoooooooooo 6 kiloyu geçmiş naz ooohhh beeee
üleyn wanna siz yavaş ama emin adımlara ilerliyonuzda biz hızlı ama emin olmayan adımlarlamı ilerlik nan:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…