2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

bizimki ciddi kalkip oturuyo. tabi ana kucaginda alttan destek de var.

az oncede madem uyumuyosun gec karsima konusalim dedim, oturttum konustuk.kaydirigubbakcemile3
eee neler konuştuınuz kimi çekiştirdinizkaydirigubbakcemile3
cuma günü kontrroümüz vardı
7850 gr 65cm paşam
heyyy maşallah tosuncuk
ayşeeeeee 6 kilo olmuş nan bak maşallah zeynoya

maşallah canım
boyu kısamı neresi kısa yaw daha ne kaa olacadı:uhm:

bu sağlık ocağının ölçümleriyle bizim ki farklı mı acaba yahu.(ki mümkün olmamalı) . kafamçokkarıştı benim ölçtüğüm değerlerden hep aşağı çıkıyor... bilmiyorumkismile

canım ben sağlık ocağına inanmıyorum bizide uzun ve daha ağır ölçüyo çocuk doktorumuza gidiyorum daha farklı çıkıyo çekti herhalde bu çocuk diyorum

benim kizi kucagima alip tartildim.
aradaki farki cikarinca 2 haftada sadece 170gr almis gorunuyo.kafamçokkarıştı
bizim kesin baslamamiz lazim 4.ayda ek gidalara.

bizimde dogum kilomuz 3800 gr 51 cm
1.ay 5250 gr 56 cm
2. ay 6500 gr 59 cm
3.ay 7000 gr 62 cm yav bu ay çok az almışız çünlkü çokk az emiyo doktor gerçi iyi dedi ama benim içim hiç rahat değil.... emzirirken resmen boğuşuyoz inş hayırlısı olur....allahtan ilk zamanlar kilo alımı eyü.....

oturup devlet meselelerini hallettik.
Turkiyeyi kurtardik.kaydirigubbakcemile3
eeee neden kurtarılmış gibi görünmiiiii:uhm:
bencede başla wannacım a.sa.s

herkes 3 . ayda tökezlemiş canım a.sa.s
ama kilosu çok iyi şimdi

kızlar niye üçüncü ayda böyle oldu anlamadım benim kzım ayda bir kilo falan alırdı ancak evde bebek tartımız var her banyodan önce çıplak tartıyorum iki haftada 250 gr aldı sadece eskisi gibi iştahı yok zaten emzirmesem hiç acıktım demeyecek çok aç kalınca emiyor eskiden her dakika emmek isterdi. mama çok nadir içiyor

aslinda kontrolumuz haftaya cuma ama bugun doktora gitmisken tartildik.

5780gr olmus kizim. buda yaklasik 3 hafta icinde 350gr demek. doktorumuz begendi.
ben yanlis olcmusum evde.
4. ayda da ek gidalara gecicegimizin sinyallerini verdi doktorumuz.hihoyyyt

bizde dördüncü ayda ek gıdalara geçeceğiz doktorumuz çiğneyemeyi öğrenmesi lazım dedi ama çevremdekiler altıncı aydan önce ek gıdaya geçme emzir diyorlar başta kayınvalidem ama doktorunda bir bildiği vardır heralde. ek gıdaya geçince beslenme menüsü nasıl olur

cevremden gordugum kadariyla 6. aya kadar sadece emen bebekler genelde cok secici oluyolar ve ek gidalara daha zor geciyolar.

bizde 4. ayda basliycaz.

bizde tam 4 ay 2 gunlukken gittik oglum 7100gr olmus boyusa 66 cm di aslında bira ayda fazla kilo almamış ama bu degerleride normalmiş ben gece uykusuna yatmadan once anne sutunun yanında 90cc de devam sutu vermeye basladım

bizde tam 4 ay 2 gunlukken gittik oglum 7100gr olmus boyusa 66 cm di aslında bira ayda fazla kilo almamış ama bu degerleride normalmiş ben gece uykusuna yatmadan once anne sutunun yanında 90cc de devam sutu vermeye basladım

canım kilosu çok iyi bence sadece anne sütü vermen yeterli. bende bir kere 90 cc sma veriyorum ama benim kızım şuan üçbuçuk aylık daha yeni altı kilo oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…