2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

benim kizim 3060gr dogdu. bizde 4.ayda daha yeni 6060gr olduk.
hic 1kg civari kilo almadi. hep 500-600gr arasi aldi. cok yavas kilo aliyo ama doktorumuz surekli normal seyrediyo diyo.
bu ay ek gidalara basladik biz. yavas yavas veriyorum artik.

bu arada masallah 550cc sutun cikiyo. ben sagdigim zaman butun gun 120 civari ancak cikarabiliyodum. doktora cok soyledim ama emzirmeye devam dedi. 4 ay emzirdim.
simdide sadece gece yatirmadan once 120ml mama veriyorum ama daha araniyo. bu gece 150ml vericem.

wanna senin kız bu aydan sonra kilo alımları artar bence sadece anne sütü verdiğin zamanki kilo alımlarından bahsettiysen normal, benimki 400 gr.almıştı beni emdiği zaman ek mamaya başlayınca daha artıyor kilo alımları şimdide aldık başımızı gidiyoruz,

evet emiyo canım ....

Insallah alsin artik ya.
simdiye kadar sadece anne sutuydu, bu ay basladik iste yavas yavas.

benim bildiğim ek gıdaya geçince daha az kilo alacağı. ilk üç ay bebekler hızlı kilo alırmış ama her bebek aynı olmuyor bence

canım mama olarak ne kullanıyosun benimkide bazen aranıyoda bıraktığım süt az gibi geliyo galiba bende bulunsun diye 1 kutu mama alayım diyorum süt bittiğinde verirler oğluşa

ben yazmayı unutmuşum yaa
15 mart muayenesinde
kilo:8660...accuk azalt dedi doktor mamayı.çok alıyoduda kilo 560gr almış kilo.şincikde.azmı ne?
boy:65
b.çevresi:42

demek benim süt hakikaten yetmiyomuş bebeğime.doktor kızmıştı bide neden mam averdin diye.benim zorla 2saate yakın sıka sıka anca 100cc çıkarıyodum.bazende 90cc.

demek benim süt hakikaten yetmiyomuş bebeğime.doktor kızmıştı bide neden mam averdin diye.benim zorla 2saate yakın sıka sıka anca 100cc çıkarıyodum.bazende 90cc.

canım sen elinle sağdığın için öyle olmuştur. ben elektrikli pompa ile sağıyorum ikibuçuk üç saatte bir 100 cc civarı süt çıkıyor

canım mama olarak ne kullanıyosun benimkide bazen aranıyoda bıraktığım süt az gibi geliyo galiba bende bulunsun diye 1 kutu mama alayım diyorum süt bittiğinde verirler oğluşa

canım ben aptamilin fos gos karışımı devam sütü veriyorum arada bir emiyor,birde aptamilin sütlü tahllı ve sütlü pirinçli mamasını veriyorum,bu ay hızlı kilo aldı gibiohaoldumsmile aslında iştahsız ama aradada meyve sebze idare ediyoruz bu şekil canım,

ben yazmayı unutmuşum yaa
15 mart muayenesinde
kilo:8660...accuk azalt dedi doktor mamayı.çok alıyoduda kilo 560gr almış kilo.şincikde.azmı ne?
boy:65
b.çevresi:42
ooo funda maşallah bebişine,bu ayki kilo alımı da az değil bundan sonra pek fazla kilo almaları beklenemez, ideal bence bizimki kaç oldu acep meraklandım şimdi

merhaba.ben yeni girdim aranıza.oğlum var.25 kasım doğumlu.3400 doğdu.sadece anne sütü alıyo.şu an 8 kilo.boyu 65 civarı.

5 aylık kontrolümüz bugün yapıldı,
kilo 8.040 boy 66 baş çevresi 41buçuk çıktı geçen 42,2 çıkmıştı, kafası çektimi ne anlamadım,

5 aylık kontrolümüz bugün yapıldı,
kilo 8.040 boy 66 baş çevresi 41buçuk çıktı geçen 42,2 çıkmıştı, kafası çektimi ne anlamadım,

canım sağlık ocağında ölçtürdüysen ilkini o yüzden yanlış çıkmıştır.Hastanede daha doğru ölçüyorlar benim kızımın kafasınıda 41 ölçmüşyü hastanede 2 dir kontrolde 40.5 ölçtüler...

hımmm olabilir
sağlık ocağına ilk defa bugün gitti benim oğluş,aşıları özelde yaptırdığımız için gelşim kontrolüde orada yapılıyordu.acaba hangisi doğru kafam karştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…