- Konu Sahibi busefurkan
-
3870 dogduk
1. ayında 5250 gr
2. ayında 6500gr
3.ayda 7000gr
4.ayda 6500gr
4. ay kontrolümüzde oglum 500 gr vermişti dr da bizde şooook olduk 7kg idik 6500 olmuşuz dünden beri emmiyor zaten zorla sadece anne sütü vermeye çalışıyodum almıyo biberonle verdim almadı suluguyla verdim 1 defa çekiyo bakıyo süt alkmıyo bir daha mama vereceğim inş alır.
ek gıdaya başladık hızlı bi şekilde 1 hafta vereceğiz drun verdiği şekilde kilo almassa tahlil felan yapılacak çoook üzgünüm çoooookkk
ve süt yönünden sıkıntımızda yoktu sütüm gayet bol ama emmiyo işte.....tek göğsümden bile her sagmada 150 200 ml çıkıyo ama emmiyoooo bakalılm sabah ilk işimiz mama alıp vermek gece boyu anne sütü vermeye çalıştım ama almadı....[/QUO
mama vermek için acele etme bence benim kızımda bir dönem böyle oldu ne emiyordu ne sağdığım sütü içiyordu. mamayı diliyle itiyordu. kontrole götürdüğümüzde o ay çok az kilo almıştı ama doktor iştah açıcı bir damla vermişti. şimdi maaşallahı var işe giderken 600 cc süt bırakıyorum hepsini iştahla içiyor. bence geçici bir dönemdir ama bende idrar testi yaptırmıştım bişey çıkmadı aklında kalmasın idrar yollarına bakılmasında fayda var.
canım işyerinde iki sefer sağıyorum 300 cc çıkıyor. kızım akşam sekizde uyuyor. ben gece 11'de tekrar sağıyorum. kızım sabah dört gibi kalkıyor göğsüm çok süt dolu olduğu için birini emip uyuyor. diğerini hemen sağıyorum. birde sabah işe gitmeden önce sağıyorum. toplamda 550 600 cc civarı süt bırakıyorum. kızım sabah sekiz gibi kalkıyor. akşama kadar hiç gündüz uykusu uyumaz. doğal olarak akşama kadar süt içiyor. akşam sekiz gibi pili bitmiş birşekilde uyuyor. anlayacağın günüm süt sağmakla geçiyor. en büyük korkum süt sağıldıkça biter diyorlar. işyerinde tüm gün çalışıyorum kızım akşam emiyor ama büyük çoğunlukla sağıyorum. üç saatte bir 100 cc sağıyorum anlayacağın öyle bol sütlü biri değilim.
4.AY
kilo 8380 gr
boy 67 cm
baş 42 cm
3870 dogduk
1. ayında 5250 gr
2. ayında 6500gr
3.ayda 7000gr
4.ayda 6500gr
4. ay kontrolümüzde oglum 500 gr vermişti dr da bizde şooook olduk 7kg idik 6500 olmuşuz dünden beri emmiyor zaten zorla sadece anne sütü vermeye çalışıyodum almıyo biberonle verdim almadı suluguyla verdim 1 defa çekiyo bakıyo süt alkmıyo bir daha mama vereceğim inş alır.
ek gıdaya başladık hızlı bi şekilde 1 hafta vereceğiz drun verdiği şekilde kilo almassa tahlil felan yapılacak çoook üzgünüm çoooookkk
ve süt yönünden sıkıntımızda yoktu sütüm gayet bol ama emmiyo işte.....tek göğsümden bile her sagmada 150 200 ml çıkıyo ama emmiyoooo bakalılm sabah ilk işimiz mama alıp vermek gece boyu anne sütü vermeye çalıştım ama almadı....
haa bu arada boyumuz uzamış en azndan 4.5 cm 61 dik 65.5 olmuşuz.......
üzülme canım..bizde kötü durumdayız kiloda..boyu uzaması gelişiminin iyi olduğunu gösteriyo öyle duydum ben boy uzaması daha önemliymiş..
biz 4.aydan beri kilo alımımız durdu ek gıdaya başta geçmedim mama vereyim dedim pek içmedi..sütüm azaldı benim..
son olarak 10 günde kilo almamıştı hatta 200 gr eksik çıktı ama muayeneden önce kaka yaptı epey dr ondanda olabilir dedi..yoksa 6.aya kadar anne sütü düşünüyodum dr da öyle demişti..
ama böyle olunca dr dedi,bikaç gündür bişeyler vermeye başladım..elma suyu ve püresi,sütlü pirinçli muhallebi,mama (zorla veriyorum 60cc filan) yoğurt yemiyo ama bir-ki kaşık zorla verdim dün..
bende işyerinde sağmaya çalışıyorum ama bazen olmuyo bazı günler sağamıyorum bazende 1 bazende 2 kere sağabiliyorum iş yerim pek uygun değil benim. süt iznimide iş çıkışına kaydırdım 1,5 saat erken çıkmak için. ben 500 cc bırakıyorum süt ama arttırmanın yollarını arıyorum çünkü daha aranıyomuş nasıl yapıcam hiç bilmiyorum, bide benim ufaklık 10,5 gibi uyuyo 12 de gece 3 de ve 6 da olmak üzerede uyanıp emiyo en son 7,5 ta ben emzirip işe gidiyorum anlıycağın gece sağma gibi bi şansım yok nasıl yapıcam bilemiyorum, benim oğlum gündüzleride uyuyomuş çok güzel 12 gibi uyanıyomuş ama genelde 2 saate kuruyo kendini bi acıktım çığlığı atıyo sütü verince gene uyku. ben onun bu hızına yetişememekten korkuyorum
aynen canım bende kızımın hızını yetişemiyorum. dün tam 600 cc süt bıraktım akşam ben gelmeden bir saat önce kıyameti koparmış annemde dayanamayıp 90 cc mama hazırlamış valla artık süt yetiştiremiyorum.biberondan içtikçe içiyor. ama gece kalkmadığı için saatimi kurup gecede sağıyorum. şurda bir ya sonra altı aylık oluyor zaten ek gıdalara başlayınca rahatlarız heralde
3870 dogduk
1. ayında 5250 gr
2. ayında 6500gr
3.ayda 7000gr
4.ayda 6500gr
ve süt yönünden sıkıntımızda yoktu sütüm gayet bol ama emmiyo işte.....tek göğsümden bile her sagmada 150 200 ml çıkıyo ama emmiyoooo bakalılm sabah ilk işimiz mama alıp vermek gece boyu anne sütü vermeye çalıştım ama almadı....[/QUO
mama vermek için acele etme bence benim kızımda bir dönem böyle oldu ne emiyordu ne sağdığım sütü içiyordu. mamayı diliyle itiyordu. kontrole götürdüğümüzde o ay çok az kilo almıştı ama doktor iştah açıcı bir damla vermişti. şimdi maaşallahı var işe giderken 600 cc süt bırakıyorum hepsini iştahla içiyor. bence geçici bir dönemdir ama bende idrar testi yaptırmıştım bişey çıkmadı aklında kalmasın idrar yollarına bakılmasında fayda var.
Bana kalırsa biraz sabırlı olun benim kızımda 4. ayında hiç kilo almamıştı ama 5. ayda düzeldi. Geçenlerde bir TV programında dr bebeklerin 4 aylarında kilo almalarının durabilecegini söylemişti. Normal bir süreçmiş.
doktordan geldik.
kilomuz 6580gr
boyumuz 64cm olmuş.
doktor nöbetten çıkmıştı, alelacele bakıldı. baş çevresi bile ölçülmedi.
sinir oldum ya.klava:
bu ay gece muhallebisine başlıyoruz.
bu gece ilk kez vericem bakalım.
doktordan geldik.
kilomuz 6580gr
boyumuz 64cm olmuş.
sinir oldum ya.klava:
maşallah kuzuğa...canım muhallebi ilkkez vericeksen fazla koyu yapmamanı ve faza vermemeni tavsiye ederim ben o hatayı yaptım ve midesini sıktı sabaha kadar uyumadı kıvrandı yine sen bilirsin ama benden sana tavsiye...a.s
doktordan geldik.
kilomuz 6580gr
boyumuz 64cm olmuş.
sinir oldum ya.klava:
canım maşallah
sagolun kizlar.opuyorumnanaktanmaşallah kuzuğa...canım muhallebi ilkkez vericeksen fazla koyu yapmamanı ve faza vermemeni tavsiye ederim ben o hatayı yaptım ve midesini sıktı sabaha kadar uyumadı kıvrandı yine sen bilirsin ama benden sana tavsiye...a.s
Maşallah wannababy Allah nazardan korusun Kasımın kaçıydı?alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?