- Konu Sahibi busefurkan
-
cnm sorun değilki yani her bebğin gelişimi farklı olur kıyaslma lütfen kimsenin bebeğiyle
benimkide daha yatar pozisyondan oturu pozisyona yeni gelmeye başladı kendi başına sonra emeleme çabaları vardı şimdi biraz daha hızlandı emekleme denirmi bilmiyoum ama sürünüyor gayet hemde hızlı bir şekilde özellikle dikkatini eken bir oyuncak olursa offf sürekli salona çıkıyor gidpip alıyorum yine gidiyor bu emekleme olayını sevmedim ben henüz kanepeye tutunup kalkamıyor ama sehpamıza tutunup kalkıkyor o birazdaha alcak geliyor herhalde aslında kanepelerden 3-4 cm kısa yani bunlarda pek marifet değil hani sen meraklnama vakti gelince herşeyi yapıcaklar allahın izniyle yeterki iyi olsunlar alerjik bronsitimiz çıktı meela bizim evde halı ney varsa attım alerji normalde 15 olması gerkirken bizde 167 çıktı sıkıntılı güner geçiriyoruz ama allahım bu günlerimizi aratmasın sağlık versin yavrularımıza
ya arkadaslar bakiyorum masallah sizin bebekler nerdeyse yuruyacak. benim oglum otura biliyor, ellerini uzatarak oyuncak filan alabiliyo, adda (bizim dilde baba anlamina gelir) ve sesler cikariyo. ama emeklemeye calismiyo bile.herkez tombis de ondan diyor. oturukan el ayaklarini baya harakat ediyo, tepkilari da normal aslinda. boyle sorun yasayan anneler varmi?
Larem canım çok geçmiş olsun yazık yavrular korkuyor düşünce. dün akşamda benim kızladan biri diğerinin sırtına çıkıyordu. öyle çok düştüler bende sert ir sesle ceren hayı düşeceksin dedim.(hayırı öğretiyorum bu sıralar) ben öyle diyince çocuğum birden sesimden irkildi beklemediği bir andı sanırım. ne ağladı. ve inanmazsın benim uyutmamı itemedi bana kızdı ya parmak kadar cim cime bana kapris yaptı. bende gönlünü alana kadar uyutmadım. en sonunda yine bana sarılıp uyudu:))
evet canım kesinlikle anlıyorlar işlerine geldiğinde gel dediğimde geliyolar işlerine gemedi mi hop kaçıyorlar..benim cadını biri hayır diyom hiç sağır ve dilsizi oynuyor. diğeri hemen vaz geçiyor ben kafamı çevirdiğim anda ne yapıyorsa devam. ay çok fena bunlar yaa:umursamaz:saoğol canım.korkutuyorlar bizi ama boyle düşe kalka büyüyecekler.allah daha beterlerinden korusun..senin minik şimdiden kaprislere başlamış ha yerim ben onu::)hayırı bu aylarda oğretmek gerekiyormuşbende yoğun çalışmalar içindeyım bu konuda.aslında biliyor ve anlıyorlar ama işlerine gelmiyor.bizimle oynuyor bu veletler.
cnm sorun değilki yani her bebğin gelişimi farklı olur kıyaslma lütfen kimsenin bebeğiyle
benimkide daha yatar pozisyondan oturu pozisyona yeni gelmeye başladı kendi başına sonra emeleme çabaları vardı şimdi biraz daha hızlandı emekleme denirmi bilmiyoum ama sürünüyor gayet hemde hızlı bir şekilde özellikle dikkatini eken bir oyuncak olursa offf sürekli salona çıkıyor gidpip alıyorum yine gidiyor bu emekleme olayını sevmedim ben henüz kanepeye tutunup kalkamıyor ama sehpamıza tutunup kalkıkyor o birazdaha alcak geliyor herhalde aslında kanepelerden 3-4 cm kısa yani bunlarda pek marifet değil hani sen meraklnama vakti gelince herşeyi yapıcaklar allahın izniyle yeterki iyi olsunlar alerjik bronsitimiz çıktı meela bizim evde halı ney varsa attım alerji normalde 15 olması gerkirken bizde 167 çıktı sıkıntılı güner geçiriyoruz ama allahım bu günlerimizi aratmasın sağlık versin yavrularımıza
aynen ya ne guzel gunlermiş o yatıpta oyuncaklarıyla oynadıkları gunler.oğlum bugun mama sandalyesine tutunup kalkmaya çalışırken ayağı kaydı sanırım,kafasını parkeye çarptı.nasıl bir ağlamak ödum koptu neysekı hemen sakınleştırebilildim.baktım kızarıklık,şiş falan birsey yok.korktuda o kadar çok ağladı galiba bebeğim.
Larem canım çok geçmiş olsun yazık yavrular korkuyor düşünce. dün akşamda benim kızladan biri diğerinin sırtına çıkıyordu. öyle çok düştüler bende sert ir sesle ceren hayı düşeceksin dedim.(hayırı öğretiyorum bu sıralar) ben öyle diyince çocuğum birden sesimden irkildi beklemediği bir andı sanırım. ne ağladı. ve inanmazsın benim uyutmamı itemedi bana kızdı ya parmak kadar cim cime bana kapris yaptı. bende gönlünü alana kadar uyutmadım. en sonunda yine bana sarılıp uyudu:))
kızlar komik gelecek belki ama yarın bişey deneyeceğim. şimdi topiclerden birinde okudum biriside denemiş ve yürümüş yavrusu. perşembe veya cuma günü bir oklava alıyormuşsun ve çocuğa tutturuyormuşsun ve yürütüyormuişsun. öbr cumaya yürüyormuş. denkmi gelmiş yapana yoksa gerçek payı varmı denicem:)) ay işim yok gibi nelerle uğraşıyom dimi:))
cok gecmis olsun canim umarim simdi iyidir yavrun peki halilara karsi allerji nasil oluyor
nasil anladiniz ve alerji testi icin naptilar kan mi aldilar?? benim oglumunda alerjisi vardi
bir gece butun surat sisti vucut kipkirmizi simdi iyilesti sukur ama simdi pek bulunamaz neye alerjisi biraz buyuyunce bakilir dedi dr u allahim once saglik versin yavrularimiza dedigin gibi zamani gelince herseyi yapacaklar nasil olsa....opuyorumnanaktan
cnm oğlumda hiçb ri belirti yoktu benim biz şok olduk duyunca alerjik bronşiti ek gıdalara 4 aylık başladım hiç reaksiyon göstermedi alerjisi ne gece tıkanma en gündüz tıkanma ne sürekli öksürük şaşırdık akldık doktor elimize raporu tutuşturup 2 yaşına akdar ilaç kullanıcak buda raporu deyince
başka bir dr götürdüm ki 1 haftada alerji iğnesi olduk biz neyseee doktor muayene test vs. oldu kjuzum dediki kesinlikle çocuk çok sağlıklı dedik alerjik bronşit dedi kesinlikle bişey yok dedi çocuğunuzu siz tanırsınız bronsit belirtisi varmı dedik sadece öksürüyordu geçen hafta dediki normal rapor verdi diğer dr dedik diğer doktoruda raporuda unutun yaşanmamış farzetin dedi dedik alerjimiz yüksek dedi düşmüş biraz gıdalara belirti verdimi hiç vermedi diyince emeklemeye başladığı için muhtemelen ev tozu alerjisidir emekleyen bebelerde yükselir halılarınızı atın dedi dedik test yaptırsak neye var neye yok alerjisi dediki 6 yaşına dek kesinlikle tam bilgi vermez gereksiz dedi deneme yanılmayla görüceksiniz dedi velasılı para için diğer dr kendine bizi bağlamak için bizi mahfetti o bir hafta biz eşimle neler dülşündük neleer yaşadık allahım biraz merhamet versin
amin canim gercekten ne kadar zor degil mi?lmaz: bize de alerji testi konusunda dr
su an kucuk ancak buyuynce anlasilir dedi yeni bir sey verirken temkinliyim
evi kesinlikle kimyasallarla sildirmiyorum halilari ise saf suyla silinir mi bilemedim
hali sampuani kullandik korka korka ama napalim... allahim saglik versinde biz ugrasalim
tatlilarimizla...opuyorumnanaktan
begonvil,senin oğluşun fotosuna bayıldım.ne yapmış o eliyle oyle.çok şeker ya,maşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?