2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

maaşallah kuzucuklarınıza
7 ayımızdaki kkontrolde boy 66 kilo 9100 kafa 45 boyumuz kısa bizim ne yapsamda uzasa bilmnemki gerçi bende eşimde kısa boyluyuz ailede uzun boylularda var ama oğlum uzuzun olsun istiyorum tabi önce sağlıklı bakalım 8.ayda ki kontrollerimizde ne çıkacak onuda yazarım...

kayra canım. çok güzel gelişimi boyuda okdar kısa değil canım bebişlere hiç belli olmuyor benim oğlum 2 ayda 2cm. uzamış ondan önceki kontrollerde ayda 2 cm uzadığıda olmuştu.
hiç belli olmaz bir atak yapar annesi sen bile şaşırırsın

inşallah öyle olur kaderimm bende öyle umutlanıyorum doğum boyu 49 olduğunda doğumdan sonra eşim ve beni kastederek bizdende ibrahim kutluay çıkmaz ya demiştim dr hala unutmadı ben boyu kısa dediğimde bu sözü bana hatırlatıyor hep

canım doğum boyuna bakma yanılırsın
benim görümcemle biz 3 gün arayla doğum yaptık 48cmdi boyu şimdi benim oğluşumla aynı boyda benim oğluş 50 cm di.
okadar uzun erkeği bende sevmem herşeyin normali var.

ayy ne bileyim ben hep emzirdim dün markette bir çocuk gördüm mamayla bvesleniyo annesi mama alıyodu çocukda boy pos kilo maaşallahı vardı gerçi şükür oğlum sağlıklı nankörlük etmiyeyim rabbime napalım oda anası babsı gibi kısa olur artık :)))

kayracım doğum kilosu seni yanıltmasın benim kızımda 49 cm doğdu ama 7.ay kontrolümüzde boyu 70 cm olmuştu. sonradan fark atabilir.

merhaba bende kasım annesiyim...ecem alya 7 bucuk aylık...8600 kilosu 72 cm de boyu..ve diş cıkarıyoruz..alttan 2 side görünüyor..

merhabalar.Bizim 8.ay kontrolümüz
kilo : 9.120 gr. (maalesef bu ay çok az almış .Sıcaklar ve diş mahvediyor bebeklerimizi.)
boy :75 cm (boyun maşallahı var)

merhabalar.Bizim 8.ay kontrolümüz
kilo : 9.120 gr. (maalesef bu ay çok az almış .Sıcaklar ve diş mahvediyor bebeklerimizi.)
boy :75 cm (boyun maşallahı var)

masallah bebegine peki kac cm dogmustu kilosu kacti? boy attiginda
kilo alimi az olabilir boya vermis demek ki masallah bebegine

masallah bebegine peki kac cm dogmustu kilosu kacti? boy attiginda
kilo alimi az olabilir boya vermis demek ki masallah bebegine

sağol canım ,oğluşum 51 cm ve 3.750 gr. doğdu.Hastaneden çıkarken tartıldığında 3.400 olarak çıkmıştık.Maşallah boy süper uzuyor .Ama aileden gelen bişey bu çünkü ben,eşim,ve büyük oğlum da uzun.Hatta 51 cm. doğduğunda çok şaşırmıştık biz abisi gibi 55 falan bekliyorduk ama sonra arayı kapattı.Kiloya gelince bu ay biraz az almış genelde iyi alırdı.Bakalım bu ay ne olacak...

ben im kuzumda 8, ay kontrolünde
kilo 9,400
boy:75 cm
maşallah kuzularımıza ama bu ay az alıcak iştah gitti bir rahatsızlandık değişti bütün huylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…