2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

slm kızlar dün aşımızı olduk çok ağlattılar kuzumu 1 haftada 400 grm alarak 2.ay kilosunda 6 kilo oldu oğluşum boyuda 57 galiba bıngıldağı üçük olduğu için doktor doktor gezdik sinirlerim bozuldu şükür şimdilik bi problem yok

maşallah haftada tıransa geçmiş keratakaydirigubbakcemile3

tüm bebişlerimize kocaman maşalllahh
bizimki küçük kalmış bile be..iyi diyodum kilosuna emme..doktorda gayet iyi dediydi dün..
2.ayda 5.600, 59 cm..

2.ay kontrolümüzü bugün olduk:lepi:
kilo: 5450 gramcıkkzemuszemus
boy: 57 cm ciiiiiiiiikkaydirigubbakcemile2 biraz kısamıyız ne
kafa: 39 cm

annenin kilosu: 52 kgramcıkkkkakannehir
2 kg fazlalık varsenağlama
bu da benim gelişimim-tatlicadiarzu-

maşallah haftada tıransa geçmiş keratakaydirigubbakcemile3

saol canım reflusu biraz düzelince aldı kilosunu oğlum bu arada ogün stresten yok bıngıldağı küçük falan boyu aklımdan çıkmıştı soramadım diye kızıyodum kendşi kendime meğer demiş hemşire annem yanımdaydı sen duymadın diyo benim akıl gezmelere çıkmış meğer

buna göre 2.ayda 6 kilo 61 cm oğluşum baş çevresi 39.5

maşallak ipekime

sana maşallah yok:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ay insanda akılmı kalır bebek hasta olunca resmen dandini oluyo insan

boyu posu çok güzel maşşallah

dun saglik ocagina gittik. Naz'in kilosuna 5kg dedi ama kiyaftle tabi. dolayisiyla tam kilosu degildir.

boyuda 55 dedi. benim kiz niye kiloyu bu kadar yavas aliyo ya. boyuda azar azar uzuyo benim kizin ya.mafoldumben

dun saglik ocagina gittik. Naz'in kilosuna 5kg dedi ama kiyaftle tabi. dolayisiyla tam kilosu degildir.

boyuda 55 dedi. benim kiz niye kiloyu bu kadar yavas aliyo ya. boyuda azar azar uzuyo benim kizin ya.mafoldumben

kız wannacım beben daha 2 aylık ve 2 ayda 2 kilo almış sanırım doğum kilosu 3 küsür depeğlmiryi bence 2 ayda 2 kilo gayet normal
narin kız olcek seninkia.sa.s

kız wannacım beben daha 2 aylık ve 2 ayda 2 kilo almış sanırım doğum kilosu 3 küsür depeğlmiryi bence 2 ayda 2 kilo gayet normal
narin kız olcek seninkia.sa.s

valla pek bi narin olucak herhalde. rejim yapiyo, fizigi bozulmasin istiyo herhal.:roflol:

valla pek bi narin olucak herhalde. rejim yapiyo, fizigi bozulmasin istiyo herhal.:roflol:

dedim ya nan safinaz olcek senin kızkaydirigubbakcemile3
topiğin en bodur kızı ipeş sanıyordum nazım 2 boyla önde tamamlıyor desene
benimde 57 cm ciiiiiik
sende benim gibi 56 cm giydiriyon deymi halakaydirigubbakcemile2

dedim ya nan safinaz olcek senin kızkaydirigubbakcemile3
topiğin en bodur kızı ipeş sanıyordum nazım 2 boyla önde tamamlıyor desene
benimde 57 cm ciiiiiik
sende benim gibi 56 cm giydiriyon deymi halakaydirigubbakcemile2

evet hala 56cm giyiyoruz. en bodur kasim bebegi benimki. anlamadigim ana-baba bodurda degil.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…