2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

2 ay kontrolümüzde
kilo 5,350 tabi kıyafetleriyle birlikte
boy 61

Son düzenleme:
dün doktora gittik gitmişkende tartıldık
2.5 aylık bebişim 5920 gr olmus masallah

bizim bebişimiz de 2. ay kontrolünde kilo:6.250 boy:63 cm. olmuş.Maşallah bebişlerimize.
ooohhh maşallah tosun
2 ay kontrolümüzde
kilo 5,350
boy 61
maşallah canım ek mamaya başlamışmıydın sen yoksa yanlışmı hatırlıyom:uhm:
tum annelere selam bende kasım annesiyin 24 kasımda geld melek kızım yeni üye oldum
hoşgeldin canıma.s.
dün doktora gittik gitmişkende tartıldık
2.5 aylık bebişim 5920 gr olmus masallah

ooohhh yarasın asyamıza tosun olmuş oda

dün aşı için sağlık ocağına gittik doktor tarttı beş kilo olmuş ama kilosunu az buldu yani kızım bir ayda 800 gr almıştı. hemşire bir ayda bir buçuk kilo falan alırsa çok iyi olur dedi altıncı aydan sonra zaten kilo alımı azalacak dedi. mama vermemi söyledi. epeydir mama vermiyordum dünden beri gündüz iki kere 60 cc mama veriyorum. birde çocuk doktrorumuz gece uyuyorsa emzirmek için uyandırma dedi acıktığında uyanır demişti. benim kızımda gece altı saat kesintisiz uyku uyuyor. sağlık ocağında hemşire gece sütünün besleyici olduğunu uyandırıp emzirmemi söyledi. dün gece saatimi kurdum tunayı kaldırmak için ama tuna hiçbir şekilde uyanmadı mecburen sütümü sağdım biberonla verdim onuda uyku sersemiyle gözünü açmadan içti.

canim benim bebegimde yeni 5 kiloya ulasti. bence gece uyuyorsa elleme uyusun, doktorunun dedigi gibi acikinca zaten kalkar mutlaka. ama sen gecenin bi yarisi kaldirirsan bu sefer onu her zaman istiycek, oturmaya baslamis bi duzen bozulcak.

ben bu sabah 6da emzireyim dedim, uyuyan cocugu uyandirdim.:mymeka:

bu arada ayda 800gr cok iyi.

maşallah canım 800 gm az deilki bir kere 500 grm bile alsa anne sütü yetiyor demektr diyor doktorlar önemli olan sağlık canım güle güle büyüt

ben sağlık ocağı ölçümlerine güvenmiorum
benim kızı fazla tartıp boyunuda daha uzun sölüolar
sadece dr ölçümlerini yazıcam

selam kızımın 26 sında verem aşısı var ilk bebek olduğu için fazla bı bılgım yok verem aşısı dedıler sağlık ocağın da yapılıcak bıraz araştırdım ateş yapıyormuş eczaneden özel alın dıye okudum bı kac yerde sızce ne yapmalıyım? beni bilgilendirimisiniz? şimdiden teşekkürler

selam 26 sında verem aşımız var 2. aya gırıyoruz ateş yapar dıye okudum bı kac yerde sağlık ocağında yapılıcak eczaneden ozel aşi alın dıye okudu bana yardımcı olursanız sevınırım teşekkürler

merhaba canım bazı özellerde yapıyo verem aşısını hepsi yapmıyo sağlık ocağındaki aşılar artık güvenli eczanedende alsan aynı ateş olayı tamamen bebeğin bünyesine bağlı bişe özel hastanede yaprtıran arkadaşın bebeğide ateşlendi
sağlık ocağındakilerinde hiç ateşlenmeyende oldu
yani dediğim gibi tamamen bebeğin bünyesiyle alakalı bi durum
ben özelde yaptırdım verm aşısını
ateşi olmadı ama çok huysuzluğu oldu

biz sağlık ocağında yaptırdık ateş falan olmadı yanlız bize bir şurup ismi verdiler eve gelince bir çay kaşığı verdim belki onun için ateş yapmamış olabilir

2 aylikken tartamamistim kendi ölcümlerimle yanlis olur diye boyu 63 cm di ama kilosunu bilmiyodum
2 ay 10 günlükken doktorda 5900 gr cikti minnosum boyuda hala 63 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…