- Konu Sahibi busefurkan
-
oğlum batın 69. gününde
boy 63
kilo 6.5
17 kasım da doğdu oğluşum
39+4 te 3565 51 cm baş çevresi 36 olaraktan
1.ayda
4200 idi
56 cm
baş çevresi 37,5
2. ayda 56 günlükken
5500 kg
61 cm
baş çevresi 39,5
koca kafalım benim
1. ay kg alammaıştı ok üzüldümtim 2. ay telafi etmiş gibi görünüyor boya gidiyor maşallah kuzum
oğlum batın 69. gününde
boy 63
kilo 6.5
benimki zaten 4 kilo doğmuştu boyuda 54 dü kız.ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
gız maşallah boyumuz da pek uzunmuş
kilo fazla da fazla diyceydim ama boya göre kiloda normal
maşallah
wannacım gurbete bak ya bize nasılda hava attı himenmafoldumben
bizde çekiştirekde bacaklarından uzar belkimkaydirigubbakcemile3
hay maşallah tosun tosun
maşallah hepiniz tosuncuk sahibisiniz benim kızımda bu ay 800 gr alarak 4610 gr olmuş. doktor ne şişman ne zayıf normal seviyede gidiyor dedi. ayda bir buçuk iki kilo alanları okudum maşallah kızlar tosuncuk büyütüyorsunuz. benim bebişi kayınvalidem falan zayıf buluyor hatta bir ara bana sütün yararsa kilo alır demişti yani sütün yaramıyor demek istedi. doktora sütüm yaramıyor heralde dedim doktor nerden duyuyorsunuz bunları diye kızdı her çocuğun yapısı kilo alışı farklıdır dedi.
maşallah hepiniz tosuncuk sahibisiniz benim kızımda bu ay 800 gr alarak 4610 gr olmuş. doktor ne şişman ne zayıf normal seviyede gidiyor dedi. ayda bir buçuk iki kilo alanları okudum maşallah kızlar tosuncuk büyütüyorsunuz. benim bebişi kayınvalidem falan zayıf buluyor hatta bir ara bana sütün yararsa kilo alır demişti yani sütün yaramıyor demek istedi. doktora sütüm yaramıyor heralde dedim doktor nerden duyuyorsunuz bunları diye kızdı her çocuğun yapısı kilo alışı farklıdır dedi.
kızlar benimki fazla tosuncuk olmuş doktor amcamız kızdı bağaaa.mamayı azalt dedi.
2.ayında..6300 olmuş
boyu 58cm
sütüm yetmiyo vara sütüm doyurmuyo saat başı istiyo ağlıyo.bugün dednedim durmuyo çocuk.mide genişlemiş anacım bağrıyo açım diye resmen.verince sustu.
yaaa netcem ben obez olur diye korkuyom.
kızlar benimki fazla tosuncuk olmuş doktor amcamız kızdı bağaaa.mamayı azalt dedi.
2.ayında..6300 olmuş
boyu 58cm
sütüm yetmiyo vara sütüm doyurmuyo saat başı istiyo ağlıyo.bugün dednedim durmuyo çocuk.mide genişlemiş anacım bağrıyo açım diye resmen.verince sustu.
yaaa netcem ben obez olur diye korkuyom.
canım malesef benmki bayağı bi fazla içiyo.zaten kutuda kilo ve ay orantısına göre verilecek doz yazıyo.sütümde kesilmişti o ara bende o orana göre çoğaltarak verdim.ama cc artıkça midede genşlemiş.sütüm gelemye başlayınca keseyim dedim doyurmadı.mesela bu sabah 6da mama içti.saat 9da ağlamaya başladı.meme verdim.iki mememide emdi tam saat.ama doymadı.baktım ağlıyo mama hazırladım.saat 10.30 gibi.içti uyuyo şimdi.canım günde kaç cc mama veriyorsun. bende bir ay falan mama kullandım ama günde bir kere 60 cc veriyordum. şuan sadece emziriyorum.
bence kulak asma zira bebeler bi hasta oldumu o kilolar hemen gidi bacım yedekte kalsın vallaha bence heçde çok kilolu değil normalin üstünde ama çok çok kilolu değila.sa.s
ayyy kıyamam ona ben.:teselli: benimkide ağladı.ikinci aşı yakarmış onda ağladı.ilkinde ağlamadı.verem kaldı oda pzartesi olcak bakalım ne yapcak.slm kızlar dün aşımızı olduk çok ağlattılar kuzumu 1 haftada 400 grm alarak 2.ay kilosunda 6 kilo oldu oğluşum boyuda 57 galiba bıngıldağı üçük olduğu için doktor doktor gezdik sinirlerim bozuldu şükür şimdilik bi problem yok
dilmuhcum maşallah seninkide iyi kilo almış.kasım bebişleri tosunmu oldu ne?benmkinn boyu kısa geldi bana.ben evde60 ölçmüştüm doktor 58 ölçtü.oğluşlumun boyu 2.ayda 60 cm
kilosu 6030 olmuş
maşallah minişine.yok canım kısa falan değil.takıyoruz kafayı aslında takmamk lazım.hepimizn bebişleri ayrı gelişim göstercek elbet.aileden genlerden gelen şeylerde var.2.ay kontrolümüzü bugün olduk:lepi:
kilo: 5450 gramcıkkzemuszemus
boy: 57 cm ciiiiiiiiikkaydirigubbakcemile2 biraz kısamıyız ne
kafa: 39 cm
annenin kilosu: 52 kgramcıkkkkakannehir
2 kg fazlalık varsenağlama
bu da benim gelişimim-tatlicadiarzu-
tu tu maşallah ona.boyuda uzun keretanın.sizde uzunmusunuz cnmEGE
22.10.2009
37+2 de doğdu
3060gr.50cm.
1.ay :4400 gr. 53 cm
2.ay: 5350 gr. 61 cm
oy oy oy tosuna bakın hele.benimkinide geçmiş bu.ısırcan onun bacakları.benmkininki tombul oldu.seninkide öyledir.dimi?furkan
2. ay gelişimi
kilo =6. 550 gr
boy=59 cm
başı=41cm
ben dedim size bu aoğlan bodur olcek deyüüüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım malesef benmki bayağı bi fazla içiyo.zaten kutuda kilo ve ay orantısına göre verilecek doz yazıyo.sütümde kesilmişti o ara bende o orana göre çoğaltarak verdim.ama cc artıkça midede genşlemiş.sütüm gelemye başlayınca keseyim dedim doyurmadı.mesela bu sabah 6da mama içti.saat 9da ağlamaya başladı.meme verdim.iki mememide emdi tam saat.ama doymadı.baktım ağlıyo mama hazırladım.saat 10.30 gibi.içti uyuyo şimdi.
ben 90cc ile başlamıştım.şimdi 120cc içiyo.bu miktarı içmezse kıyamaet kopuyo.ne yapsam susmuyo.doktor o dönem.sütü hiç gelmeyenler için bu ölçüler deseydi bende daha çok emzirir.mamayıda senin gibi az verirdim.ne bileyim.kızımda da böle yaptım ama kilo almamıştı bu kadar.oğluşum aldı.
ben sadece emziremiyorum şansızlığım orda.sütüm az gelmeye başladı iyice.humana aldım bakalımg gene çoşturcakmı sütümü.inş.artarda mamayı azaltırım.
aslında oda doğru.annemde aynını söylüo.hele diş çıkarsın gör bak nasıl zayıflıyo dedi.mamayı değiştirip beblac alayım dedim.annem kızım alma.çocuk zaten buna anca alıştı.barsaklar alışana kadar neler çekti.yazık diyo.uffff
seninki kaç kilo krispicim
bizim bebiş 2 ay 3 günlük 5.500 gr 56 cm teyzeleri
Artık etrafında olan bitenleri konuşuların anlmaya başlıyolar. Gülücüğünü yerimm ben onlarınopuyorumnanaktan
2. ay kontrolümüz
boy:58
kilo:6340
boyumuz kısa mı gidiyo teyzeleri :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?