2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

oğlum batın 69. gününde
boy 63
kilo 6.5

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
gız maşallah boyumuz da pek uzunmuş
kilo fazla da fazla diyceydim ama boya göre kiloda normal
maşallah

wannacım gurbete bak ya bize nasılda hava attı himenmafoldumben
bizde çekiştirekde bacaklarından uzar belkimkaydirigubbakcemile3

17 kasım da doğdu oğluşum
39+4 te 3565 51 cm baş çevresi 36 olaraktan

1.ayda
4200 idi
56 cm
baş çevresi 37,5

2. ayda 56 günlükken
5500 kg
61 cm
baş çevresi 39,5

80 günlükken oğluşum
kilo 6300
boy 63
baş çevresi 41

Son düzenleme:

evet 2. ayda toparlamış beben maşallah

benimki zaten 4 kilo doğmuştu boyuda 54 dü kız.
kız çocuğu çıtı pıtı güzeldir çokta uzun olmasınlar. bak ben koçişten uzunum topuklu giyemem heç o yüzden.
hay maşallah tosun tosun

tosun paşam o benim

maşallah hepiniz tosuncuk sahibisiniz benim kızımda bu ay 800 gr alarak 4610 gr olmuş. doktor ne şişman ne zayıf normal seviyede gidiyor dedi. ayda bir buçuk iki kilo alanları okudum maşallah kızlar tosuncuk büyütüyorsunuz. benim bebişi kayınvalidem falan zayıf buluyor hatta bir ara bana sütün yararsa kilo alır demişti yani sütün yaramıyor demek istedi. doktora sütüm yaramıyor heralde dedim doktor nerden duyuyorsunuz bunları diye kızdı her çocuğun yapısı kilo alışı farklıdır dedi.

kimin bebesi 2 klilo almış gııııııı :1shok::1shok::1shok::1shok:

benim oğlan 2 ayda 2.5 kilo aldı ama zaten 4 kilo doğduğu için dr normal dedi. her çocuk farklı süt yaramıyo diye bi saçmalık olamaz zaten. başkalarının sözünü dinlememek gerek:umursamaz:

kızlar benimki fazla tosuncuk olmuş doktor amcamız kızdı bağaaa.mamayı azalt dedi.
2.ayında..6300 olmuş
boyu 58cm
sütüm yetmiyo vara sütüm doyurmuyo saat başı istiyo ağlıyo.bugün dednedim durmuyo çocuk.mide genişlemiş anacım bağrıyo açım diye resmen.verince sustu.
yaaa netcem ben obez olur diye korkuyom.

canım günde kaç cc mama veriyorsun. bende bir ay falan mama kullandım ama günde bir kere 60 cc veriyordum. şuan sadece emziriyorum.

bence kulak asma zira bebeler bi hasta oldumu o kilolar hemen gidi bacım yedekte kalsın vallaha bence heçde çok kilolu değil normalin üstünde ama çok çok kilolu değila.sa.s

canım günde kaç cc mama veriyorsun. bende bir ay falan mama kullandım ama günde bir kere 60 cc veriyordum. şuan sadece emziriyorum.
canım malesef benmki bayağı bi fazla içiyo.zaten kutuda kilo ve ay orantısına göre verilecek doz yazıyo.sütümde kesilmişti o ara bende o orana göre çoğaltarak verdim.ama cc artıkça midede genşlemiş.sütüm gelemye başlayınca keseyim dedim doyurmadı.mesela bu sabah 6da mama içti.saat 9da ağlamaya başladı.meme verdim.iki mememide emdi tam saat.ama doymadı.baktım ağlıyo mama hazırladım.saat 10.30 gibi.içti uyuyo şimdi.
ben 90cc ile başlamıştım.şimdi 120cc içiyo.bu miktarı içmezse kıyamaet kopuyo.ne yapsam susmuyo.doktor o dönem.sütü hiç gelmeyenler için bu ölçüler deseydi bende daha çok emzirir.mamayıda senin gibi az verirdim.ne bileyim.kızımda da böle yaptım ama kilo almamıştı bu kadar.oğluşum aldı.
ben sadece emziremiyorum şansızlığım orda.sütüm az gelmeye başladı iyice.humana aldım bakalımg gene çoşturcakmı sütümü.inş.artarda mamayı azaltırım.

bence kulak asma zira bebeler bi hasta oldumu o kilolar hemen gidi bacım yedekte kalsın vallaha bence heçde çok kilolu değil normalin üstünde ama çok çok kilolu değila.sa.s

aslında oda doğru.annemde aynını söylüo.hele diş çıkarsın gör bak nasıl zayıflıyo dedi.mamayı değiştirip beblac alayım dedim.annem kızım alma.çocuk zaten buna anca alıştı.barsaklar alışana kadar neler çekti.yazık diyo.uffff
seninki kaç kilo krispicim

ayyy kıyamam ona ben.:teselli: benimkide ağladı.ikinci aşı yakarmış onda ağladı.ilkinde ağlamadı.verem kaldı oda pzartesi olcak bakalım ne yapcak.
maşallahseninkide tosuncuk olmuş.bende benimki neden şişiyo diyodum.moralim bozulmuştu.çokmu alıyo gereksiz diye.seninkide 6kg olmuş.nazr değmesin.

oğluşlumun boyu 2.ayda 60 cm
kilosu 6030 olmuş
dilmuhcum maşallah seninkide iyi kilo almış.kasım bebişleri tosunmu oldu ne?benmkinn boyu kısa geldi bana.ben evde60 ölçmüştüm doktor 58 ölçtü.
maşallah minişine.yok canım kısa falan değil.takıyoruz kafayı aslında takmamk lazım.hepimizn bebişleri ayrı gelişim göstercek elbet.aileden genlerden gelen şeylerde var.
EGE

22.10.2009
37+2 de doğdu
3060gr.50cm.

1.ay :4400 gr. 53 cm
2.ay: 5350 gr. 61 cm
tu tu maşallah ona.boyuda uzun keretanın.sizde uzunmusunuz cnm
furkan
2. ay gelişimi
kilo =6. 550 gr
boy=59 cm
başı=41cm

ben dedim size bu aoğlan bodur olcek deyüüüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oy oy oy tosuna bakın hele.benimkinide geçmiş bu.ısırcan onun bacakları.benmkininki tombul oldu.seninkide öyledir.dimi?

doğru demiş doktorun canım.her bebğin gelişimi farklıdır.biz birbirimiz bebişlerinn gelişimine bakıp hayıflanıyoruz yok öylemi yok böylemi diye.bende yapıyorum aynını.slına yanlış tabii.sütüm yaramıyo demştim bende doktor banada nerden biliyosun diye kızmıştı.

canım benimki 6.550 gr
accık tombik ama dediğim gibi bi hastalığa bakar bir diş çıkarmaya bakar annende doğru söliyo çok çabuk erir bacım sen 1 kiloyu 1 ayda zor aldırırsın o bi hasta oldumu 10 günde çarçabuk verir kiloyu o yüzden mamayıda değiştirme bence aynen devam et
sen ist nin neresinde oturuyosun gıııı

bizim bebiş 2 ay 3 günlük 5.500 gr 56 cm teyzeleri
Artık etrafında olan bitenleri konuşuların anlmaya başlıyolar. Gülücüğünü yerimm ben onlarınopuyorumnanaktan

2. ay kontrolümüz
boy:58
kilo:6340
boyumuz kısa mı gidiyo teyzeleri :uhm:

sizde bizim gibi fanatik bursasporlusunuz galiba tulumunuza bayıldık
maşallah cnm oğluşununkilosu çok gğsel tontiş biraz boyda kilo gibi her bebkte farklı cnm benim oğluşumda 2 ay 3 günlük bugün 1 hafta önce 5500 kg 61 cm di benimki boya gitmiş seninki ene her bebişin gelişimi farklı kıyaslama yapma kimseyle maşallahı var bebişinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…