2009 Kasm Anneleri

bugun ben beyaz espirili tşörtlerden gıydım ANNE OLUYORUM :) yazıyorcok seker bı resımde var gerıle gerıle gezıyom nan göbemde maşallahı var zatiin lülülülülülü bıde şu tıpayı açandan mı giysem ne laelaelaelaelae

naan o tekme atan bebe olan tshirt lerden nerde bulurum acep bulsan alazaaam falla

günaydınlarrr
kızlar dun gece sağ kasıgımda cok fena bı sancıyla uyandımmm
kötü bişeymıdır sızceee
dr u arasam mı
suan bısı yok amaa

geçmiş olsun canım... şu an bişey yoksa panik yapma bence..

naan o tekme atan bebe olan tshirt lerden nerde bulurum acep bulsan alazaaam falla

ayyy nlardan bende giymek istiyom ama giyecek göbüşüm yok kisırnaşık şey
dün bi hamile bayan gördüm :1shok:ööööleee baka kaldım kızlar... acccayip bi göbeği vardı kooooocamandı..dedim ikizmi üçüzmü bu ne yaaakafamçokkarıştı

ben ne zaman böle olcam....:CüvCüv: sanki o göbeği taşıyacak belim varda heves ediyom bide:roflol:

hee asebecım kaçtı garı bişi ettik sanki bebemi bıraktı gitti vicdansız garıı :oklava: ya kızsa benım bebiş herkese fıstımızı açmayız biz aaaa :dilcikar:
korkuttunuz dr gacısını dimek ki hemde boncukx da gideyormuş
ters bişey olursa kk dakiler basar diye korkup kaçmış gaci
günaydınlarrr
kızlar dun gece sağ kasıgımda cok fena bı sancıyla uyandımmm
kötü bişeymıdır sızceee
dr u arasam mı
suan bısı yok amaa
ayy benimde bu sıralar çok ağrım var ama dr a gitmek istemiyom korkuyom çünkü
bişey var derse diye haftaya gidecem o zamna sölerim artık bende

bugun ben beyaz espirili tşörtlerden gıydım ANNE OLUYORUM :) yazıyorcok seker bı resımde var gerıle gerıle gezıyom nan göbemde maşallahı var zatiin lülülülülülü bıde şu tıpayı açandan mı giysem ne laelaelaelaelae
aboww len naal geydin onnrdan emme sninki anne oluyom yazimiş
şahsen ben o tıpalı olandan giyemem vallahi
günaydın aseba

anacım nasıl değişik bi acı anlatamam.... dün uzanıyordum ayaklarım nminderin üzerindeydi sol bacağımı minderden indireyim dedim.... o an nası bi çıklık basmışım eşim yerinden fırladı ne oldu diye... bişe yapamazyız dedi bi daha mı söylesem, ama film çekilmeden ne yapılabilirki... üüüüüff bebişim beni hiç rahatsız etmiyo ama bu belim çektiriyo yaaa
geçmiş olsun canım ya bebişin için katlanacaksın artık
ama dr a gittiğinde tekrar bi söle olmazsa

valla bazıları kocamaaan oluyo ben şaşıyom bizim göbüş nasıl böle olcak diye
ama bide kızlar dün bi topic vermişler hafta hafta tüm fotolarını koymuş valla hiç göbüş yok baayanda
30. haftada anca çıkmış ama çok da tatlı olmuş son zamanlarda

canım sanem de iyiymiş evet.ama ertuğrul beyi tercih ederim.dün 3 lü için kan verdim.bide dün ertuğrul beyden randevu almıştım çok doluydu dilek hn. girdim.tavsiye etmem sakın ona muayene olma.test sonuçları çıkınca ben bide ertuğrul beye bakacağım olmadı hastane değişrireceğim artık.
bende sanemden aldım canım ona devam edecegım oda kaçarsa ertugrul beya gelırız artık zemuszemus

noldu sanaa neden kötü gün geçirdin bakemm

öylee tüm kkca aynı dr.a giderseniz kaçar tabü dr.
bak biz ebisceynen aynı hastaneye gidiyoz emmee doktorlar farklı korkutmayak dedik çünküü :roflol: :roflol:
:lepi: olmas kk ye aynı doktor baksın doktordaş olsunlar nan ne güzel gel gelll sen de gell

nette vardır bacım benada hedıye geldı cok bayıldım yaaa sositososito

ya o tshirtü nerden alabiliriiimmmmmmmmmm ? ebrunun espirili tshirtlerinde yok kinee o tekmeleyen yada tıpayı açanı istiyommm

gözün aydın canıımm çok sevindiiikk
ben de perş. gidiyorum inş. herşey yolundadır

eminim yolundadir canim, gonlunu ferah tut.

gözün aydın canım Naz ın sağ salim sağlıklı bir şekilde gelir inşallah

wannebaby hadi gözün aydın nazımız geliyormuş allah saglıkla gelmesini nasip etsin... kartanesi havadan olmasın gıı bir öyle bir böyle ya halsizlik yapıyor yada eşya falanmı kaldırdın ettin kolunu yordun.. bende gideyim diyomda anam hamam falan olmaz bize öyle yerler gebe iken sakıncalı normal bir yere gidersin en fazla ama masajdan önce bazı yerler sıcak bir yere sokuyormuş gevşesin diye... kızılcahamam da öyle yapıyorlarmış benim eşim çok istiyor komşuyla falan gidelim diyorlar bende cafede portakal suyu içer kitap okurum...

günaydın herkesea.s.

wannababy gözün aydın canım:nazar:... kızlar çoğalmaya başlıyo yavaş yavaş:teytey:

beratefe seninde gözün aydın olsun...:nazar:

Amin canlarim. Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. ama bu sene kesin erkek senesi diyordum. inanilmaz surpriz oldu. kizim butun hurafeleri yikip geliyor masallah. zaten akrep cocuklari basina buyruk olur derler ya, valla ben bildigimi yaparim diyerek geliyor bu bebisler.kaydirigubbakcemile3

ya kızlar kuyruk sokumumdaki ağrı beni mahvediyoooo....:çok üzgünüm:

dün markete giderken yolda öylece kaldım... adım atamadım.... topallaya topallaya işimi halledip döndüm...
kilo alınca ne olacak bu halim yaa :1no2: ya yürüyemezsemmm ya doğumdan sonra sakat kalırsam diye düşünüyom hepmafoldumben

canim, duzenli olarak esine masaj yaptirsan ise yaramiyor mu? gercekten cok zordur, Rabbim yardimcin olsun. benim bir kac hafta once 3 gun belim tutuldu. acidan oturup agladim valla. Insallah daha fazla zorlamaz seni.:sinifsinif:

ya o tshirtü nerden alabiliriiimmmmmmmmmm ? ebrunun espirili tshirtlerinde yok kinee o tekmeleyen yada tıpayı açanı istiyommm

ebruda vardir o tisortlerden ya. bende de "baby on board" tisortu var. ebrudan almadim ama uzerinde ebrunun etiketi var. demek ki oranin malini satiyorlar.

korkuttunuz dr gacısını dimek ki hemde boncukx da gideyormuş
ters bişey olursa kk dakiler basar diye korkup kaçmış gaci
dee garı gaçtı vicdansız doktor hanımm bebemi buraktı getti :dilcikar: hıhh kokmuş benim bebeime doktormu yok bee

ayy benimde bu sıralar çok ağrım var ama dr a gitmek istemiyom korkuyom çünkü
bişey var derse diye haftaya gidecem o zamna sölerim artık bende

aboww len naal geydin onnrdan emme sninki anne oluyom yazimiş
şahsen ben o tıpalı olandan giyemem vallahi

bende gıyemem kız saka deyom :kedi: tıpan açılmıs bacım derlerse yolda nederik yaww

kız nasıl geycen onu bacım aplaaaaaaaaa tipan açılmış derlerse yolda adamlar nıdecen yavrımmm

ebruda vardir o tisortlerden ya. bende de "baby on board" tisortu var. ebrudan almadim ama uzerinde ebrunun etiketi var. demek ki oranin malini satiyorlar.

evet onlarda guzel canım

ya bende dün hamile elbisesi baktım çok kötü koca karı renkli üstü robası kot altı ekoseli gıcık şeyler vardı
kot takımlar var uzun eteklii bende elbise istiyorum tek parça hala tişörlerlerle idare ediyorum olmazsa 2 parçalı kotlardan alıcam napalım pantolo giymiyorum hep takımların güzelide pantolonlu offff

valla bazıları kocamaaan oluyo ben şaşıyom bizim göbüş nasıl böle olcak diye
ama bide kızlar dün bi topic vermişler hafta hafta tüm fotolarını koymuş valla hiç göbüş yok baayanda
30. haftada anca çıkmış ama çok da tatlı olmuş son zamanlarda
benim de yok nan karnım

ya bende dün hamile elbisesi baktım çok kötü koca karı renkli üstü robası kot altı ekoseli gıcık şeyler vardı
kot takımlar var uzun eteklii bende elbise istiyorum tek parça hala tişörlerlerle idare ediyorum olmazsa 2 parçalı kotlardan alıcam napalım pantolo giymiyorum hep takımların güzelide pantolonlu offff

bak şekerim sen de benim gibi yap elbise all ama hamileciden diiill
göğüs altından bollaşan elbiseler moda bu sene upuzun hemi dee
bi tane mudodan bi tane oxxodan bi tane de adil ışıktan aldım ben
daha bissürü yerde var ama almıcam gaari yeteer
hamile kıyafetcisinde satılan uzun etekli elbiseler hiç güzel olmuyooo kafamçokkarıştı

hamile kıyafetcisinde satılan uzun etekli elbiseler hiç güzel olmuyooo kafamçokkarıştı

bende baktım ama defactoda tiffanyde vadıı ama kız şimdi anca olur dedii son aylarda olmazmışş off off

bende hamiş kıyafeti satan kaç yer gezdim heeç birinde adam gibi bişey yoktu
hatta dedim lcw bilem sizden güzel hamilelik yapıyooo diye kaydirigubbakcemile3
vallahi ben lcw dan 3-4 bluz almıştım süper en çok onları giyiyom
bi ara gidip diğer mağzalara elbiseye bakcam
gerçek hamilelikler çok gıcık ve komik yaa biz naal giye onnarı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X