2009 Kasm Anneleri

aksine babamizin futbola hic meraki yoktur. ama benim oglan 1980 ligini bile oturup seyrediyor. sonrada anne bilmem kim su kadar kilo, boyu su vs... bilgilerini dinliyorum. Allah oglumdan razi olsun yoksa bu kadar onemli bilgilerden mahrum kalicaktim.kaydirigubbakcemile3

bu arada gecmis sayfada ki bebek gercekten cok sekerdi. yazmadim ama icimden gecti.

hadi yaaa... benim eşimde hiç ilgilenmez futbolla ama oğlumuz ilgilenebilir demek ki... hazırlıklı olalım o zamana.s

hee süpermiş gıı zereeen
yaa bakmıyom ben artık bunnara
evlenceem zaman bin tane tasarım ürünü beğendim de nooldu sankiimmm
çok pahalı bunnaarrr

evet pahalıdır büyük ihtimalle.. hem ben kocişime desem yapar aynısından vallaa.bunlara para mı vercem sanki:dilcikar:

ayy bu aradaaaaaaaaaaa saatteeeee 5'e gelio e ben artık gidem bare kaydirigubbakcemile3
kartanesüüüüü annem sen daha buralısın galbaaaaaa delikafadulden naniknanik hadi canım öperim seni ve tüm gacileri :jeyyar:

ayy bu aradaaaaaaaaaaa saatteeeee 5'e gelio e ben artık gidem bare kaydirigubbakcemile3
kartanesüüüüü annem sen daha buralısın galbaaaaaa delikafadulden naniknanik hadi canım öperim seni ve tüm gacileri :jeyyar:

evet pahalıdır büyük ihtimalle.. hem ben kocişime desem yapar aynısından vallaa.bunlara para mı vercem sanki:dilcikar:
hihoyyyt hihoyyyt
tavana bi çengel tktık mı iş tamamdıır :teytey:

get :mymeka:
ben daha 1 saat burdayımm oooh ne güzel ne güzel kafamçokkarıştı

anam dublexin işi bitmiyor zaten altı bir gün üstü bir gün temizliyorum iflahım kuruyor.amann tek evimiz olsunda nerede olursa olsun bizde bu aralar bi tane daha düşünüyoruz bakınıyorum bende işte şöle kelepir bulursak kapacağız:jeyyar:

nasıl bi ev arıyosunuz canım... fatihte eşimin ailesinin evi satılık... satalım hemensırnaşık şey

:roflol::roflol:

hihoyyyt hihoyyyt
tavana bi çengel tktık mı iş tamamdıır :teytey:

yeter de artar bile... bizde başına geçip türkan şoray edasıyla sallarız gariii beşikleri:roflol:

3 oda 1 salon yapılı üst katlarda bir ev işte kiraya vereceğiz eğer alırsak sizin ev nasıl anlat bakem

bizimki 2+1 canım...5 katlı binanın 4. katında..kombili.. harikalar diyarının hemen yanında... metro durağı ise evin girişi ile karşı karşıya...

hanımlar beylerrrrr bu ev kaçmazzzzzzz:roflol:kendimi emlakçı gibi hissettimdekaydirigubbakcemile3

bizimki 2+1 canım...5 katlı binanın 4. katında..kombili.. harikalar diyarının hemen yanında... metro durağı ise evin girişi ile karşı karşıya...

hanımlar beylerrrrr bu ev kaçmazzzzzzz:roflol:kendimi emlakçı gibi hissettimdekaydirigubbakcemile3

kaçaymışş :roflol:

bu arad kendime doğum sonrası takmak için kırmızı kurdelalı tac aldım :CüvCüv: çok tatlı bişe oldu kıızz

ben kaçıyom kızlar.. hepinize iyi akşamlara.s.
arkamdan çok gülmeyin haaaa:roflol:

kaydirigubbakcemile3

itek sana özel mesaj yolladım..orada linki de verdim canım... alıcı olursan fiyatta pazarlık yapabilirler...ev sahibinin aksiliği tutmazsa sırnaşık şey

yok güzelim ya ev biraz güccük hemde o fiyata yok beee teşekkürleropuyorumnanaktan

benimki de doçent ben hiç vermiyoomm lülülülülülü
nan itek hiç para vermememe rağmen daha ilk evimizi alcez diye uğraşıyoz
bu da ikinciyi alcez diyoo hem de biri altı odalıı :dilcikar:
HE FALLA NANNN Bİz birini zor aldık
kuzum bu evimiz hediye bize.oğluşuma 4 aylık hamileyken geldi evimiz.bu alacağımızıda gelir amaçlı almayı düşünüyoruz kiraya vereceğiz tabii krediyle alınacak.yaa sen aylık ücret vermiyor msn güzelim yaaa
kız sölesene kim hediye etti
hee doğuma vercez tabüüü
hastaneye veriyosun zaten doktora diill 1500-2000 falan gaaba bilmiyom hiç sormadımm
bana normal doğum 1650 tl dediledi
gıı itek aşşağıda 3 misafir var biri senin kocada
diğerleri kim acep bizimkilermiiCADIARZU
neee irkekk var namahreemmm
kızlar ben yeni sordum ssk lıyız fark 1100 sanırım normal doğum sezeryanda 1600 civarıydı fatih hastanesinde muhasebeyle konuştum
nann nie bana normal 1650 tl dediler
ay pc başında deeldim hesap kitaba daldım ay hiç bana göre deel bu para işlerü yauww bi karıştırdım ki sormayın iki saate anca hallettim rezalet yane naniknanik anam ebiş sen bu bankada naparsın beni falla bankada olsan 2 güne kalmaz atarlardı haa delikafadulden
falla ne sen sor ne ben sölimmm bide ömrümce matematiğim kötü olmuştur :roflol:
emme alışıyo insan gıı acaip bütce yaparım eşim 1 yıl işsiz kaldı kimseye muhtaş olmadan idare ettik çok şükür
selam kızlar,
dun hayırlısıyla amniyosentezimizi olduk merak eden mesaj atan herkese tesekkur ederim. dedim ya bu hafta evdeyim daha sık yazarım bu hafta
işten rahat giremiyorum sizinle cok sohbet edemiyorum ama hep sizinleyim

neys dun gittik kılolu olduğum için biraz zorlandık ilkinde rahimde kasılma oldu iğneyi tam giremedik doktor baktı mesane de dolu bir idrarını yapsın sonra tekrar deneyelim dedi olmazsa haftaya erteleriz dedi.

canım sıkıldı haftaya erteleriz deyince insallah 2. denemede olur dedim içimden hep.
yarım saat sonra tekrar muayene etti uygun pozisyon buldu ustumu bile cıkarıp hastane onluğu giymeden hemen yapalım bebek yer değiştirmeden dedi doktor. acilen tekrarf hazırladılar beni sterilize ettiler göbeğimi, ultrasonla yeri belirleyip hemen iğneyi batırdı bana da gösterdi bebek ile igneyi. önceden sonrmuştum local anestezi yapıyormusunuz diye yapmıyorlarmış zaten iğneyi sokarken için karıncalanır gibi birsey oluyor ilk denemede farketmiştim hiç bir acısı yokmuş gercekten. sonra da odaya cıkarıp serum bağladılar o serum bağlaması daha cok acıttı inann

neyse atlattık sonunda 3 gun rapor verdi kalanını da izin kullanıp bu hafta işe gitmeyeceğim. annem geldi yanımda kalıyor full yatıyorum valla sadece tuvalete gidiyorum. 3-4 gun içinde ilk sonuc belli olacakmış esas sonuc 2 hafta sonra belli olacak.

insallah sizin de iyi dilekleriniz gercek olur da sonuc hayırlı cıkar.

destna, zeren, wannababy; Kartanesi; EliFatihEFU; aseba; cerin, NazLı; ebisce ismini atladığım arkadaslar da varsa hepinize tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz için

Nazlı insllah ben de senin gibi iyi sonuclar alırım

opuyorum hepinizi selamlar.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM MERAKTA BIRAKMA KALBİNİ FERAH TUT DUA ETCEZ SANA
kızlaar slm :) ben geldim ama gemişe bakmadan geldiim :)annem halen temizliğe devam kaydirigubbakcemile3.Bugün kocişim beni bi sürprizlen uyandırdııı bana araba almışş alkisalkisalkis hihoyyyt zaten düşünüyoduk bebiş olunca vazgeçmiştik şimdi kıyamamış almış acayip mutluyum allah herkese göstersin..
anammmm ne kocalar var benimki de almamak için elinden geleni yapıyoo

kızlar bana müsade fazla katılamadım gerçi aranıza gerçi bşir kaç bişe yazdıydım emme cvp bilem vermedi mureda neyse..sohbetiniz güzel olsun..benimd eişlerim vardı sürekli online görünüyorum ama katılamadım işlerden..kendinize ve yigenlerime iyi bakın..iyi akşamlar..

iyi akşamlar maviişş
ben de çıkacam az kaldııı
gıı ebiscee bu garu zengin görünüyo biraz fazla alalım demişlerdir zemuszemus

Back
X