bak hala konuşuyo elimiz ayamız bağlı tabe çalışıyoz nannne işkencesi beee ben sizin elinizi ayağınızımı bağlıycam dedim serbestsiniz nasılsa ordan buraya ışınlanacak haliniz yok
hem ben eliniz kirlenmesin diye dediydim yani yağlanmasın:roflol::roflol:
:sm_cool::sm_cool:
cnm neden kreşe çok küçük gitti? benim de bakacak kimse yok zor olmadı mı?çok üzülüyorum ben bu durumadogduktan sonra da boyle de, alnindan opeyim senin.sırnaşık şey
benim oglan yasini doldurmadan krese baslamisti. Allah'im hergun almaya gittigimde sikayatle teslim ederlerdi bana. yok birini isirmis, yok itmis, yok dovmus, yok uyumamis vs... Allah'im kreste boyleyse lisede falan naparim ben diye cok uykusuz gece gecirdim. cok sukur 5 yasindan sonra duruldu. simdi de herkes efendiliginden bahsediyor, bize de boyle efendi evlat diye dua ediyorlar.opuyorumnanaktan
doğru falla nann emme benim evim var zatiii ne yapam ümitköyü sosyete beni bozar cicimmmmülen ebiş sen anca hayal kur hedef belirle atı alan ümitköyü geçti beee naniknanik sen öölee allan bankacısı kendine faydan yok leyynn delikafadulden
sadece ben gelsem hedefine ulaşırsın cicim şakkıdı
:roflol: :roflol: :roflol:
gel falla halledelim şu işi Çok üzgünüm çoookyaa kızlaar size bişey sorcamm
şimdi bugün beslenme nasıl olmalı diye baktım da
öğlen de akşam da mutlaka et, salata, yoğurt, ekmek yiyin diyor
ya tamam öğlen zorla yiyom herşeyden azar azar ama akşam karpuz peynir ekmekten başka canım hiiç bişey istemiyo hele de et bu yazın sıcağında hiç çekilmiyo arada balık falan yiyorum
besleyemiyomuyum ben bebişimi şimdi yaa
üzüldüm valla
akşamları ne yiyonuz siz?
ben de et falan çok yiyemiyom sebze süt yoğurt peynir yumurta su meyve napiim benim vitamin depolarını kullansın velet :)
cnm benim dr. aşırı su tüketimi ni doğru bulmuyo böbrekleri gereksiz yere yorarmışız.allah yardımcısı olsun canım.ya o zaman kendimizi kasmaya hiiiiiiiiç gerek yok.
haaaaaa kızlar doktorum dediki bol bol su iç ama abartılı iç.yani her an su elinde olsun.susamayı falan bekleme heran iç dedi.şimdiye kadarda 3 kilo almışım iyi dedi.ayyyyy böyle devam etseeeeeeeeeeeee