2009 Kasm Anneleri

itek anacım koca ankarada bi avon temsilcisi bulamaqdınmı kız sen kaydirigubbakcemile3

yaw tanıdıklarım hep bırakmış onun için her zaman uğraşmayım diye sordum.kociş zaten kızıyor sana çorapla farfümü toptan alacağım diyekaydirigubbakcemile3

kasım annişleri nassınız a.s.
ben cok iyiyim bebişimide iyi
daha doğrusu oğluşum kaydirigubbakcemile3
bugün bize pipisini gösterdii
bizim velet hep önden gidiyoo illa kasım cocuğu olcam diyoo :roflol:

ayy canım inan çok sevındım Rabbım çok büyük yaa şükürler olsunn...tebrik ederiz arkadaşınıkaydirigubbakcemile5

ayy tatlımm çok sevındım prens gelıyo haaa...sağlıkla gelsın annesiiiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

anaaam kızz bu pipişler valla pırt deyüü çıkıveriyo hayırlı olsun yavruşun juliiii üleeenn burdan şu sonuca varıyomm bizim listede cinsiyeti öğrenmeyenlerin çoğu kızçe o zamaaaan biz kızlar pipişlerü geçermiyük aceppp :jeyyar:

merhaba kızlar, nasılsınız a.s.

meraba canım bi ben varım zaten :)) iyiyim ben anacıımm bugun pazar gittim tammm 3.5 saat aralıksız gezmişimmmm :1shok: şimdide bel ağrısından geberiyom doğal olarak
bi sürü ciciler aldum kendime değdi ama sositososito
sen naptın şeker yerimseniben

çok gezmişsin canım ya, kendine mi aldın bebişe mi. ben napayım buzdolabım bozuldu cinnetteyim :)) kafamçokkarıştı

ayy canım ya buzdolabı bozulunca çok zor oluyo bide bu sıcakta.inş cabucak hallolur problemm
bizde akşamüstü gezmeye çıktık.bebek mağazası vardı eşimde sonra girelim dedii ayy nasıl sinir etti beni.2 saat eşime ayakkabı baktık zaten
dedim sen bebişini düşünmüyon mu.ben kendım bakarım bundan sonra .kendi başıma alırım dedimm sölendım durdumklava:.girip bakıverseydık ne olurdu tamam şimdi almıcaz hemen ama bakıverseydık ölmezdi heraldee.bu kadar sölenınce bişi diyemedı zatennkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…