ay valla bende bilemiom ne lazım ne değil al şekerim sen ordayken biberonlarını anakucağını arabasını falan al götür
dilmuh baktınmı enes bebeye hani ben bi link atmıstım ucuz de acılmamıstı
eveeeeeeeet baktım ama benim dediğim yer daha ucuz gııııııı eminönündeydi öyle rasgele girmiştik kocişle ucuz görünce aldım baya bişey.mesela ana kucağı varya araba koltuğu olarakta kullanılıyo o 45 liraydı ama ben almadan çıktım deli gibi şimdi gidip tekrar bulmam lazım yaaaaa.
nbr kıslaaaaar
nbr kıslaaaaar
kıs eminönü ucuzdur tabi de ben gidemiom işte :) sende vana gittiğinde anlayacan beni int bulup alcan
iidir cnm senden
al cnm all bende teyzemlere para yolladım ist dlar alsınlar die
tabii canım kocişler herşeye yardımcı oldukları gibi onada yardımcı oluyor sağolsunlar:kedi:göremezsen göremezsin gören biri alsın işte ben kocama aldırırım valla ne dert etcem salla takma kafana bunları allah sağlık versin gerisi kolayyy
tamam işte çeyiz hazır zemuszemusben gitcem diye bi ton şey aldım gıııııı.hepsi minik minik
battaniyesi
alt açma minderi
hastane çıkışı
alttan bağlamalı atletler
ayaklı tulum
ayaklı pantolon
pijama
beşik
tabii canım kocişler herşeye yardımcı oldukları gibi onada yardımcı oluyor sağolsunlar:kedi:
tamam işte çeyiz hazır zemuszemus
tabii canım kocişler herşeye yardımcı oldukları gibi onada yardımcı oluyor sağolsunlar:kedi:
tamam işte çeyiz hazır zemuszemus
evet muredacım saol kurtuldum cicimmmmmmmmmmmm
kızzlaaar ben bügun çok mutlu bi haber aldım.
Benim burda bi arkadasım var 2 kez tüp bebek dahi yaptırdı tutmadı.Bugün test almış yapmış aynı benim gibi ondada belli belirsiz bi çizgi daha çıkmış,laboratuvara beta hcg yaptırdık 70,36 çıktı sonucu sanırım daha çoook yeni hamile oda..hihoyyythihoyyyt
Allahım sen ne büyüksün :Saruboceq:Şimdi iğne yaptırdık düşük riskine karşı p.tesi bi daha beta hcg yapılcak.
ohh çok şükür cicim rahatladın demii..
Benim burda bi arkadasım var 2 kez tüp bebek dahi yaptırdı tutmadı.Bugün test almış yapmış aynı benim gibi ondada belli belirsiz bi çizgi daha çıkmış,laboratuvara beta hcg yaptırdık 70,36 çıktı sonucu sanırım daha çoook yeni hamile oda..hihoyyythihoyyyt
Allahım sen ne büyüksün :Saruboceq:Şimdi iğne yaptırdık düşük riskine karşı p.tesi bi daha beta hcg yapılcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?