çektim pc ye yüklüyorum yalnız hep tıkındığım için çok şiştim sabah çekseydım daha ii olcaktım pek bi dombiliş halımm
oyoyoy nehirim ne bu gobiş çok yemişin laaaa :roflol:
kız yerim ben o bebişi maşallah nazar değmesin cnmmm
allahım sağlıkla dünyaya getirip kucağına almayı nasip etsinnn
hayırlı ve sağlıklı evlat olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim canım.evet ikinci presim geliyor ama bu sitede sona kadar değişikliklerin olduğunu okuyunca biraz ümitliyim. belki prenses olur.hoşgeldın tatlımmm anam kızlar listeye bir kişi daha eklendı kasım anaları kaç kişi,bitane daha prens gelıyo hayırlısı olsun tatlım.sağlıkla gelsinler....:CüvCüv:
kimse yok galiba ay kızlar çok feci bir ağrıyla uyandım sağ popomdan girdi belime vurdu ordan karnıma gözümden yaşlar aktı acıdan ama kanama falan olmadı bu neydiki acaba yaaaa kemikler genişlio o yüzdenmiki
canım panik yapmadım ama çok feci bi ağrıydı nefesim falan kesildi ama sakin oldum şimdi iyiyim pazartesi dr ye sonuç göstercem ozaman sorucam. sanada çok geçmiş olsun sonuçların çok güzel çıkıcak inşallahcersu ne olduğu hakında tahmin yurutemiyorum ama bir internette arastır istersen normal mi boyle birşey bel agrısı normal de olabilir vucudun dengesi değişior cunku doktoruna da danışmanda fayda var ama evham yapıp kendini uzme bence.
selamlar sana
NEHİRİVER maşallah çok tatlı çıkmışsınız allah nazarlardan korusun göbüşünü
oh kızlarya ben 14 haftalıkken gittim dra erkeğe benziyor dedi cuma günü tekrar gittim 18 haftalığım şuan bu defada kıza benziyor dedi neden böle oldu kafam çok karışık hangisine inansam acaba CADIARZU
dilmuh sağol canım temmuz 16 da gidicem of daha çok var kararsızlık çok zormuş ozaman doğruyu öğreniriz inşallah
senin cinsiyet bellimi canım:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?