2009 Kasm Anneleri

:
çektim pc ye yüklüyorum yalnız hep tıkındığım için çok şiştim sabah çekseydım daha ii olcaktım pek bi dombiliş halımm

kıs bende ayı gibi yemiştim deli bu göbeğim az daha az normalde :roflol::roflol:

çok yedim datlumm napam :)

saol bitanem darısı tüm dileyenlere isteyenlere ve sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldın tatlımmm anam kızlar listeye bir kişi daha eklendı kasım anaları kaç kişi,bitane daha prens gelıyo hayırlısı olsun tatlım.sağlıkla gelsinler....:CüvCüv:
teşekkür ederim canım.evet ikinci presim geliyor ama bu sitede sona kadar değişikliklerin olduğunu okuyunca biraz ümitliyim. belki prenses olur.

nehirever masallah kiz ne cok büyümüssünüz.. cok tatli göbisinde oglusunda.. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..

kimse yok galiba ay kızlar çok feci bir ağrıyla uyandım sağ popomdan girdi belime vurdu ordan karnıma gözümden yaşlar aktı acıdan ama kanama falan olmadı bu neydiki acaba yaaaa kemikler genişlio o yüzdenmiki

Selam arkadaslar nasılsınız pazar pazar geziyorsunuz değil mi kimse yok ortalard:)
biliyorsunuz pazartesi amniyosentez oldum. allaha sukur bende bir sıkıntı olmadı ama sonuclarımı hala alamadım. insallah yarın ögreneceğim

dun sabah da diyetisyene gittim bu hafta hep yattığım için kesin kılo almışımdır dedim ama almamışım cok sukur 95,4 teyim 100 e kadar yolum var:)) hakkımı bastan doldurmamam gerekiyor şimdiye kadar 3,5 kılo aldım bile(

dun dişlerimi temizletmeye dişdoktoruma gittim telefonu da sessize aldım megerse sonuc için o arada aramıslar ben de gec farkettim ulaşamadım bugun de kapalı genetik merkez yarına kaldı anlayacağınız.

bu arda diş etlerim cok hassaslasmış dişimi temizlerken bayağı bir kanadı doktor gargara ve hassas dişler için diş macunu ve yumusak fırca kullan dedi

gargara hamilelikte kullanılır mı uzerine doktora danışmadan kullanmayın da yazıyor bileniniz varsa soyleyebilir mi pazar gunu doktorumu arayop rahatsız etmemeyeyim dedim yarın sonucu alınca arayacağım insallah

hepinize iyi pazarlar diliyorum ben yarın iş bası yapacağım ustelik yarın doğumgunum
bu arda tum eslerin babalar gunu de kutlu olsun

sevgilerimle

arzu

cersu ne olduğu hakında tahmin yurutemiyorum ama bir internette arastır istersen normal mi boyle birşey bel agrısı normal de olabilir vucudun dengesi değişior cunku doktoruna da danışmanda fayda var ama evham yapıp kendini uzme bence.
selamlar sana

APPLEARZUcum hadı bakalım güsel haberler gelıcek sendende beklıyorum hayırlısıyla dularımız senınleee....opuyorumnanaktan:Saruboceq:

Applearzu temiz haberler alacağına eminim cnm :Saruboceq:
Cersu bianlık bişey olabilir canını sıkma bence geçmiş olsun.

canım panik yapmadım ama çok feci bi ağrıydı nefesim falan kesildi ama sakin oldum şimdi iyiyim pazartesi dr ye sonuç göstercem ozaman sorucam. sanada çok geçmiş olsun sonuçların çok güzel çıkıcak inşallah

kızlar hepiniz gezmedeziniz galiba.bende kocişi işe yolladım,bide misafir vardı onlarda gitti geldim buraya ne yapıyonuz

slm kızlar ben uzun zamandır giremiyorum oğlum hastaydı şükürki iyileşti bebeişler ve sizler iyisinizdir inşallah bundan sonra aranızda olmaya çalışıcam biraz geçmişe bakayım cinsiyetler belli oldumu merak ediyorum:ecrin_bebek:

NEHİRİVER maşallah çok tatlı çıkmışsınız allah nazarlardan korusun göbüşünü
oh kızlarya ben 14 haftalıkken gittim dra erkeğe benziyor dedi cuma günü tekrar gittim 18 haftalığım şuan bu defada kıza benziyor dedi neden böle oldu kafam çok karışık hangisine inansam acaba CADIARZU

canım galiba çıkıntı kızdada oluyomuş ve sonradan iniyomuş belki doktorun onu karıştırmıştır.ayyyyy ben böyle duymuştum.ama hayırlısı olsun az daha sabret bu gidişinde netleşir heralde

dilmuh sağol canım temmuz 16 da gidicem of daha çok var kararsızlık çok zormuş ozaman doğruyu öğreniriz inşallah
senin cinsiyet bellimi canım:CüvCüv:

dilmuh sağol canım temmuz 16 da gidicem of daha çok var kararsızlık çok zormuş ozaman doğruyu öğreniriz inşallah
senin cinsiyet bellimi canım:CüvCüv:

belli canım erkek.bende senin gibiydim çoooook heyecanlıydım hatta doktor üçlü yaptığımızda söyleyecem dedi ve ben ogün gittiğimde kapıda kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyodu.bide benim heyecanlı bi yapım var ayyyyyyyyyy çok ayrı bi heyecandı gıııııııı.hehe sende öğrenince geçecek.gıııııııı sen gittiğinde bebiş kocaman olacak ayyyyyy ne güzel.ben geçen hafta gittim şok oldum 1 aydır görmemiştim aaaaaaaaaa oynuyooooooooooo dedim ilkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…