2009 Kasm Anneleri

CADIARZU dur nan hatlar mı karıştı acep kaydirigubbakcemile3 göbük topiğinde kırmızı elbiseynen poz veren gaci sen deelmisin naannn belinde de pullu bi kemer görünüyo :uhm:

heee aramızda öyle bir kız anası mevcut uğraşıyok işte belkim sinirden accuk erir
utanican bana bu soylediklerinden. dogum sonrasi da gobekler nasil iniyor onlarin resmini ceker koyariz.:umursamaz:

ben kendime 1 sene müddet veriyom sonra koyarız çünkü bebemi emzirirken rejim neynn yapamam yaniiii ama ondan sonra koyarız bacım tabbi o zamana kadar seni ekrana sığdıracak foto makinesi bulabilirsek:roflol::roflol:

ben kendime 1 sene müddet veriyom sonra koyarız çünkü bebemi emzirirken rejim neynn yapamam yaniiii ama ondan sonra koyarız bacım tabbi o zamana kadar seni ekrana sığdıracak foto makinesi bulabilirsek:roflol::roflol:

1 sene falan anlamam. kirki cikan koyar resmini kardesim. hodri meydan.kaydirigubbakcemile3

CADIARZU dur nan hatlar mı karıştı acep kaydirigubbakcemile3 göbük topiğinde kırmızı elbiseynen poz veren gaci sen deelmisin naannn belinde de pullu bi kemer görünüyo :uhm:

heee taaaa kendisiyimmmm kaydirigubbakcemile3
ama sanırsam giydiğim kıyafetten dolayı öyle gözükmüşüm,
yoksam baya bi irileştim aslın da...
eee sen de koydaaa seni de görek ...:CüvCüv:

1 sene falan anlamam. kirki cikan koyar resmini kardesim. hodri meydan.kaydirigubbakcemile3

vışşşşşşşşşşşşnaniknanik
40 günde ben daha kendme gelemem herhalde
5 senedir ne güsel kocişle idare ediyorduk
bakalım başımıza ne gelecekkafamçokkarıştı

heee taaaa kendisiyimmmm kaydirigubbakcemile3
ama sanırsam giydiğim kıyafetten dolayı öyle gözükmüşüm,
yoksam baya bi irileştim aslın da...
eee sen de koydaaa seni de görek ...:CüvCüv:

kız sen ne zaman koydun göbüşünü yeni mi
ben görmedim daha

canımm çok rahatladım bekleme süresi uzundu çok zor geçiyor zaman,amin diyorum herkes iyi sonuçlar alsın. sağol canımmmopuyorumnanaktan

saklamiyom tatlim. gobis sayfasinda kabak gibin ortada. ama orda seni goremedik hala. sadece profilinde eski resimler. yoksam birseyler mi sakliyoruz.zemuszemus

yoooo ne saklayacam kilom 61 oralara resim koymam için foto çekmem lazım bende anlamıyom pc ye foto yüklemesinden yoksam koyarım heeeeeeeç sorun değğeeel yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…