ne diyon sen yaa gel öpecem seniiiiŞeniz
sen bana çıtı pıtımı dedin ben mi yanlış anladım kaydirigubbakcemile3
bugüne bugün kantarda 64 kilo basıyommmm
nerem zayıf anlamadım kaydirigubbakcemile3,ayyy vallaaa baya bi moral oldu cannım saol.. yaazemuszemus
heee aramızda öyle bir kız anası mevcut uğraşıyok işte belkim sinirden accuk erirgeçmiş olsun canım.sağlıcaklada kollarına almayı nasip etsin yüce rabbim:Saruboceq:
anam da kilolarıyla barışık olmayanmı var len yoksa içimizde
ben o zaman aldığım kiloyu hiç sölemeyim
yoksa topa tutulurum şinciklülülülülülü
aldığım kilodan bile şikayetciyim anam
utanican bana bu soylediklerinden. dogum sonrasi da gobekler nasil iniyor onlarin resmini ceker koyariz.:umursamaz:
leynn yemek neynn demeyin bana yaaaaa kusacam üstünüze haaaaaaaaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
benim de karnım çok açççç
bi piskütttt :))) attım ağzımaa ama hala açımmm
o kaadar üşeniyorum ki gidip bişeyler hazırlamayaa,,
zararlı bişey var evde açıp onu yicem heralde :))))
ben kendime 1 sene müddet veriyom sonra koyarız çünkü bebemi emzirirken rejim neynn yapamam yaniiii ama ondan sonra koyarız bacım tabbi o zamana kadar seni ekrana sığdıracak foto makinesi bulabilirsek:roflol::roflol:
CADIARZU dur nan hatlar mı karıştı acep kaydirigubbakcemile3 göbük topiğinde kırmızı elbiseynen poz veren gaci sen deelmisin naannn belinde de pullu bi kemer görünüyo :uhm:
yok canim, aldigim kilolardan ben memnunum da nedense biri degil.sırnaşık şey
gozun aydin canim.hihoyyythihoyyyt:teytey:
yemek yemek yemek yemekcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
1 sene falan anlamam. kirki cikan koyar resmini kardesim. hodri meydan.kaydirigubbakcemile3
1 sene falan anlamam. kirki cikan koyar resmini kardesim. hodri meydan.kaydirigubbakcemile3
heee taaaa kendisiyimmmm kaydirigubbakcemile3
ama sanırsam giydiğim kıyafetten dolayı öyle gözükmüşüm,
yoksam baya bi irileştim aslın da...
eee sen de koydaaa seni de görek ...:CüvCüv:
neden saklıyon o zaman kilonu heeeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol:
yuuuhhh 40 mış sen 40 günde 40 gr veremezsin beeeeeeee
saklamiyom tatlim. gobis sayfasinda kabak gibin ortada. ama orda seni goremedik hala. sadece profilinde eski resimler. yoksam birseyler mi sakliyoruz.zemuszemus
yuuuhhh 40 mış sen 40 günde 40 gr veremezsin beeeeeeee
ayy canım inan bugun bende seni duşunuyodum sonuçları aldı mı acaba ben mi kaçırdım diye merak ettiydim çoookk sevindimmmm
Allahıma şukurler olsun şu ana kadar ufak tefek sorunlar yaşadık ama amniyoda herkesin içi rahatladı yüzü güldü şükürler olsun
darısı sonuç bekleyen herkese olsunnnn
kız sen ne zaman koydun göbüşünü yeni mi
ben görmedim daha
saklamiyom tatlim. gobis sayfasinda kabak gibin ortada. ama orda seni goremedik hala. sadece profilinde eski resimler. yoksam birseyler mi sakliyoruz.zemuszemus
eee haklısın canım hadi krispi koyda görekhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?