2009 Kasm Anneleri

kızzzzzzzzzzzz elifsun cadısııııııııııı anaam fotorafını gördüm senin ne kaaa çıtı pıtı bişisin kız seeeeeeennnnnnn maşallahh minik göbüşlüüüü

kıslar ya benimde şeyma gacısı benden rekli dopler istedi
ama nerde yaptıracağımı bilmirem
yaptıran varmı ne kadar sürüyor
bu konular konuşulmuş sanırsam ama o dönemler fazla aranıza katılamamıştım

kızlar amniyosentez sonucum çıktııı. süper herşey, çok şükür herşey yolunda... sizler nasılsınız
uzun zamandır gremedim işlerim yoğun.özledim sizleri

doğru diyosun canım yaaaa hep onun için üzülmemeye
çalışıyorum ama, bi yere kadar ister istemez üzülüyo insançççç
sinir olucak o kadar çok şey varkiii,bebişin etkilenmemesi imkansız...

bosver takm, genis olmaya calis bebisin icin. valla ben golgesiyle kavga eden biriyim ama hamile kaldigimdan beri dunya yansa umurumda degil. hicbirsey bebegimden onemli degil.yerimseniben

kızzzzzzzzzzzz elifsun cadısııııııııııı anaam fotorafını gördüm senin ne kaaa çıtı pıtı bişisin kız seeeeeeennnnnnn maşallahh minik göbüşlüüüü

ne diyon sen yaa gel öpecem seniiiiŞeniz
sen bana çıtı pıtımı dedin ben mi yanlış anladım kaydirigubbakcemile3
bugüne bugün kantarda 64 kilo basıyommmm
nerem zayıf anlamadım kaydirigubbakcemile3,ayyy vallaaa baya bi moral oldu cannım saol..
yaazemuszemus

kızlar amniyosentez sonucum çıktııı. süper herşey, çok şükür herşey yolunda... sizler nasılsınız
aaaa süper bi haber buu canım gözünaydın şekerim ben sana dedim güzel çıkacak deyüü hadi bakalım allah kucağına almayı nasip etsin
seni hiccc mi hiccc alakadar etmez krispi hanim. hayirlisiyla dogum sonrasi kim daha cabuk vericek diye bakariz, cadi kaynana adayi.sırnaşık şey

görecez bi oadardaha almada öyle kalsanda olur:roflol::roflol:

geçmiş olsun canım.sağlıcaklada kollarına almayı nasip etsin yüce rabbim:Saruboceq:

seni hiccc mi hiccc alakadar etmez krispi hanim. hayirlisiyla dogum sonrasi kim daha cabuk vericek diye bakariz, cadi kaynana adayi.sırnaşık şey

anam da kilolarıyla barışık olmayanmı var len yoksa içimizde
ben o zaman aldığım kiloyu hiç sölemeyim
yoksa topa tutulurum şinciklülülülülülü
aldığım kilodan bile şikayetciyim anam

karazeytin canım valla benim de bi bilgim yok temmuz da dedi doktor
ama sanırım gitttiğim hastanede yapılacak gerçi yaptırırmıyım onu da bilmiyorum
çok gerek yoksa yaptırmayı düşünmüyorum, bi kaç kişi var yaptıran ama
şimdi aklıma gelmiyo kim oldukları,elbet çıkarlar ortaya bilgi verirler sana..

ayy canım inan bugun bende seni duşunuyodum sonuçları aldı mı acaba ben mi kaçırdım diye merak ettiydim çoookk sevindimmmm
Allahıma şukurler olsun şu ana kadar ufak tefek sorunlar yaşadık ama amniyoda herkesin içi rahatladı yüzü güldü şükürler olsun
darısı sonuç bekleyen herkese olsunnnn

benim de karnım çok açççç
bi piskütttt :))) attım ağzımaa ama hala açımmm
o kaadar üşeniyorum ki gidip bişeyler hazırlamayaa,,
zararlı bişey var evde açıp onu yicem heralde :))))

utanican bana bu soylediklerinden. dogum sonrasi da gobekler nasil iniyor onlarin resmini ceker koyariz.:umursamaz:

böle giderse doğumdan sonra da bir topic daha açarsınız siz şimdi
doğumdan sonraki göbüşler diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
önce göbüşleri yarıştırdık şimdi de inmesini yarıştırırız
valla onu bilmem de normal doğum yapan ve sürekli emziren annelerin büyük artısı olur hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…