toplamda kaç kilo aldın bacım :roflol::roflol::roflol:
zeytinimmm hoş geldin, kızınlaaa beraber sefaalar getirdin :)))
ne oluyo leynnn kız anaları bastınız burayı hepiniz birden gelmeyin leynn teker teker:jeyyar::jeyyar:
doğru diyosun canım yaaaa hep onun için üzülmemeye
çalışıyorum ama, bi yere kadar ister istemez üzülüyo insançççç
sinir olucak o kadar çok şey varkiii,bebişin etkilenmemesi imkansız...
kızzzzzzzzzzzz elifsun cadısııııııııııı anaam fotorafını gördüm senin ne kaaa çıtı pıtı bişisin kız seeeeeeennnnnnn maşallahh minik göbüşlüüüü
kızlar amniyosentez sonucum çıktııı. süper herşey, çok şükür herşey yolunda... sizler nasılsınız
uzun zamandır gremedim işlerim yoğun.özledim sizleri
kızlar amniyosentez sonucum çıktııı. süper herşey, çok şükür herşey yolunda... sizler nasılsınız
aaaa süper bi haber buu canım gözünaydın şekerim ben sana dedim güzel çıkacak deyüü hadi bakalım allah kucağına almayı nasip etsinkızlar amniyosentez sonucum çıktııı. süper herşey, çok şükür herşey yolunda... sizler nasılsınız
seni hiccc mi hiccc alakadar etmez krispi hanim. hayirlisiyla dogum sonrasi kim daha cabuk vericek diye bakariz, cadi kaynana adayi.sırnaşık şey
seni hiccc mi hiccc alakadar etmez krispi hanim. hayirlisiyla dogum sonrasi kim daha cabuk vericek diye bakariz, cadi kaynana adayi.sırnaşık şey
görecez bi oadardaha almada öyle kalsanda olur:roflol::roflol:
ya karnım aç benümmm cokacimcoook
ya karnım aç benümmm cokacimcoook
anam da kilolarıyla barışık olmayanmı var len yoksa içimizde
ben o zaman aldığım kiloyu hiç sölemeyim
yoksa topa tutulurum şinciklülülülülülü
aldığım kilodan bile şikayetciyim anam
utanican bana bu soylediklerinden. dogum sonrasi da gobekler nasil iniyor onlarin resmini ceker koyariz.:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?