kız sana yetişmek için 1000 fırın ekmek yemem lazım:roflol::roflol:
biri kaynana dedi sankim :)))
he yaaa bişey değel paranın 100 milyonunuda çorluda yedim ablama erzak aldık onunla maddi durumu iyi değildi yardım edeyim dedim geri isterse bende ablamdan erzakları geri alırım:roflol::roflol:abbaaaoowwww krispi ayvayı yersin valla o zaman gunluk faiziyle geri alırsa bittin kızım sennn :roflol:
bence de yeme yaa bak havalar da sıcak zaten allah korusun
fenalık felan geçirmeyesin .lmaz:
demedi, demedi. cekistirmeyin kaynanalarinizi guhah.sırnaşık şey
ne o kııı senindemi zorun vardıbiri kaynana dedi sankim :)))
yok artik 1000 firinmis. resmimi gorenler hicte kilolu bulmuyo beni. o yorumlari es geciyon herhalde.:dilcikar:
merhaba kızlar, uzun zamandır aranıza gelemedim, gelsemde şöyle bir okuyup çıkabildim, bu arada bir oğluşum olacağını öğrendik, perşembe günü de amniyosentezim yapıldı, sonucu 3 hafta sonra alacağım, şu sıralar dinlenme moduna girdim, çok şükür ağrım sızım ya da daha farklı bir şey olmadı, sadece çok gerildim ve bebeğime bir şey olacak diye korktum ama çok şükür geçti bitti... inşallah sonuçlar da iyi gelirse bayram yapacağım :) hepinizi öpüyorum, sevgiler :)
sen çok mu seviyon yoksa kaynananı :mymeka:
kilolusun demedimki şu ana kadar aldığın kilonun üzerine dedim onu haksızmıyım kııııııııııııı
ayyy 2wannaaa senn şu kilonla uğraşmak hoşuma gidiyoo kıııııııııııı:roflol::roflol:
yooo, ama bana dokunmayan bin yil yasasin. benimle bas edemiyeceklerini seneler once anladilar. bu yuzden bana karismazlar, cok sikta gormem zaten. esim ne zaman isterse gidip goruyo, daha ne olsun.
sen dertlisin herhalde.
hem nasıl zorum var anlatamam
şimdiden bir sürü tilkiler hesaplar dönüyor kafam daa...
ugras ugras, bende senin su cadi kaynana triplerinle ugrasiyorum zaten.:roflol::roflol:
kız cerin karusu hangi ara girdin sen gııı
bosver tatlim, sen bebegini dusun mutlu ol. sinir oldukca bebisine yazik.:1hug:
hımmmsss anladım sen dişli gelinlerdensin o zaman..
ne güzel keşke bende öyle olsam ammaaa buldularda bunuyooo
bizimkiler,ama doğum bi olsun ondan sonra konuşucam bende
kimse tutamaz :umursamaz:
slm kıslar ben de geldimhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?