2009 Kasm Anneleri

abbaaaoowwww krispi ayvayı yersin valla o zaman gunluk faiziyle geri alırsa bittin kızım sennn :roflol:
he yaaa bişey değel paranın 100 milyonunuda çorluda yedim ablama erzak aldık onunla maddi durumu iyi değildi yardım edeyim dedim geri isterse bende ablamdan erzakları geri alırım:roflol::roflol:
bence de yeme yaa bak havalar da sıcak zaten allah korusun
fenalık felan geçirmeyesin
.lmaz:

daha yemem zati

biri kaynana dedi sankim :)))
ne o kııı senindemi zorun vardı
yok artik 1000 firinmis. resmimi gorenler hicte kilolu bulmuyo beni. o yorumlari es geciyon herhalde.:dilcikar:

kilolusun demedimki şu ana kadar aldığın kilonun üzerine dedim onu haksızmıyım kııııııııııııı
ayyy 2wannaaa senn şu kilonla uğraşmak hoşuma gidiyoo kıııııııııııı:roflol::roflol:

canım hayırlı olsun oğluşunn..amniyosentezde de herşey çok güzel olcak canım merak etme opuyorumnanaktan

ugras ugras, bende senin su cadi kaynana triplerinle ugrasiyorum zaten.:roflol::roflol:

yooo, ama bana dokunmayan bin yil yasasin. benimle bas edemiyeceklerini seneler once anladilar. bu yuzden bana karismazlar, cok sikta gormem zaten. esim ne zaman isterse gidip goruyo, daha ne olsun.

sen dertlisin herhalde.

hımmmsss anladım sen dişli gelinlerdensin o zaman..
ne güzel keşke bende öyle olsam ammaaa buldularda bunuyooo
bizimkiler,ama doğum bi olsun ondan sonra konuşucam bende
kimse tutamaz
:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…