amin canım hepimizin yaptığı ibadet duları kabul olur inşallah:Saruboceq:
aynen öye canım çok seviyodum memleketimi emme kociş aldı getirdi ben bu taş yığınının içine çık çıkabilirsen
ama 20 gün sonra tatile çıkıyom samsuna gidecem annemler orda ordanda annemlerle rizeye gidecez çayı kesecekler bende evde yemek yaparım onlara hemde memleketimi görürüm sonra tekrar samsuna gidecem toplamda 1 ay kalacam allah nasip ederse
sen bu kizi ogleye kadar uyusun diyemi bu saate kadar ayakta tutuyorsun? yatirsana kizim cocugu. cocuk dedigin erkenden yatar.
slm tekrar sekerlerr,kızz çıtırtıı bu saate çocuk ayakta olurmu kıı bide kiraz yedirmeye çalışıyon anam..
yaaa iki saat önce yemeğini yemişti dedimki meyvede yasin amma olmadı işte artık süt içer şimdislm tekrar sekerlerr,kızz çıtırtıı bu saate çocuk ayakta olurmu kıı bide kiraz yedirmeye çalışıyon anam..
hangi semtesin canım
leyyyn gıcık karı kız sabah 10 da uyandı saat 5 te öğlen uykusunu uyudu 6.5 da uyandı bu kız şimdi uyumaz 1 den aşağı asla
aha, bende aynini dedim. cocuk ogleye kadar uyusun. bu kadinda rahat etsin diye bu saatte kusturmus cocugu.
lutfen agzimizi bozmayalim.lmaz:
sende uyutma o saatlere kadar kardesim, yada gece yarisi kiraz yedirme.delikafadulden
hee yaa çocuk dediğin 8de kalkar akşamda 8de yatar :roflol: allahım sen koru büyük konuşturma yarabbim :roflol:
anam gene kavga başlamış
krispim bana uzak kaldın gülüm ya
bende kartaldayım
hee yaa çocuk dediğin 8de kalkar akşamda 8de yatar :roflol: allahım sen koru büyük konuşturma yarabbim :roflol:
bu tarafa yolun düşerse beklerim canım
evet büyük konuşuyonuz bence ben gündüz uykusunu elimden geldiğince uytmaya çalışıyom çünkü çocuklarda gündüz uykusu çok önemli ee gündüz uyuyuncada geceye kalıyor mecburen şimdi onu yatırsam bile uyumazki beni uyutur o uyumaz
o değilde kıslar biz ne zaman uyucaz şimdi
uykum geldi ama kocişte karşıya düğüne gitti bana kıyamadı ne yapsın yolda eziyet çekme dedi
malum karşı trafiği
bende onu bekliyom hala dönmedi yoldaymış
öle gevezeleik yaptım işte napım
ben zaten kimseye yakın değelimki bacım anamdan ablamdan arkadaşlarımdan hep uzaktayım senağlamasenağlamasenağlama
valla benim oglum 8.30da yatar, sabah kalkardi. simdi bile okul zamani 9.30 yataga.
Allah'im kizimda da boyle kolaylik nasip eder insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?