2009 Kasm Anneleri

hangi semtesin canım

hee yaa çocuk dediğin 8de kalkar akşamda 8de yatar :roflol: allahım sen koru büyük konuşturma yarabbim :roflol:

evet büyük konuşuyonuz bence ben gündüz uykusunu elimden geldiğince uytmaya çalışıyom çünkü çocuklarda gündüz uykusu çok önemli ee gündüz uyuyuncada geceye kalıyor mecburen şimdi onu yatırsam bile uyumazki beni uyutur o uyumaz

o değilde kıslar biz ne zaman uyucaz şimdi
uykum geldi ama kocişte karşıya düğüne gitti bana kıyamadı ne yapsın yolda eziyet çekme dedi
malum karşı trafiği
bende onu bekliyom hala dönmedi yoldaymış
öle gevezeleik yaptım işte napım

haklısın cnm yaa takılıyorum iştee opuyorumnanaktan boşver öğlen uykusu çok faydalımış öğlen uyusun madem.

bizimde kizimla uykumuz geldi ama bir turlu kalkamadim. benim esimde yok evde. oglanida coktan yatirdim. malum cocuk dedigin erken yatar.sırnaşık şey

ben zaten kimseye yakın değelimki bacım anamdan ablamdan arkadaşlarımdan hep uzaktayım senağlamasenağlamasenağlama

lmaz:lmaz:lmaz:
biz varız gı öle deme
benimde senden aşa kalır yanım yokki
ailem zonguldakta.
benim ailem bura eşimin ailesi oldu artık
allahtan onlarlada sorunum yok pek
bide kalabalık aileyiz ama herkes bir tarafa dağıldı evlendik dağıldık iştesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…