2009 Kasm Anneleri

kızlar günaydın pazar pazar erkenden kalktım çünkü bebeğimin hareketlerini hissedemedim oysa her sabah hissederdim uyku tutmadı bi bardak süt içtim klasik müzik açtım sanırım hoşuna gittibaşladı ufak ufak kıpırdamaya yada sabah sabah napıyon sen anne yaaa demek istedi ben hoşlandı sanıyorum kaydirigubbakcemile3ama kızlar klasik müzik çok iyiymiş diye duydum kararında dinlenince bebeğin ruhsal ve zaka gelişimi için iyiymiş:)))

canim, surekli hissedicez diye birsey yok. bazen bende senin gibi panik yapiyorum. kalkmadan bir pit yapsin ki gune guzel baslayayim istiyorum. ama yapmayinca panikliyoum. aslinda belkide uyuyorlardir. ama bizden rahat yok ki.kaydirigubbakcemile3

bu arada klasik muzik iyi geliyormus diye ogluma hamileyken her gun klasik muzik dinleme saati yapayim demistim. iki gun sonra kafayi yemistim. bosver canin ne isterse, seni ne mutlu ediyorsa onu dinle. klasik muzik dinlemedim diye benim oglanda bir eksik yok, herseyi tam cok sukur.yerimseniben

evet gittim 3 lü çok iyi çıktı çok şükür enfeksiyon falanda yok cinsiyetimiz netleşti kız sen ne yaptın sende dün gidecektin

iyi sevindim gözün aydın hayırlı olsun kızın :ecrin_bebek: sağlıkla gelsin, benimde kan hapımı değiştirdi drum kalsiyum verdi magnezyum zaten kullanıyorum onun dışında vitamin vermedi boşuna kilo almana gerek yok dedi 6-10 temmuz arası ayrıntılı yaptırıcam tetanozu vurdurabilirsin dedi oğluşta maşallah çok hareketliydi her şey yolunda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…