o değilde kıslar biz ne zaman uyucaz şimdi
uykum geldi ama kocişte karşıya düğüne gitti bana kıyamadı ne yapsın yolda eziyet çekme dedi
malum karşı trafiği
bende onu bekliyom hala dönmedi yoldaymış
öle gevezeleik yaptım işte napım
benim kızda gündüz uyumasa akşam 9 da yatağa gider ama gündüz uykusu onoa yetiyor işte hem öyle uykusu çok hafiftir her sese uyanır çatlak
benimde kociş uyudu,annemlerde uyudu ben bi size bakam dedim naptınız yoksa bende öldüm yav yoldaa..
yarın burdan mobilya bakcaz oğlusa fikir edinelim bi dahaki ay alcaz çünküü.p.teside bikaç kıyafet bakcam,mecbur izmirden alcam çünkü ara ara geldikçe alam barii.
Bizim orda bi çıtçıtlı atlet 19 lira yaaavv
hadi hep beraber kapatalım yatalım
ayrılamadım bende bilg. başından
ben başlatayım
hepinize iyi geceler kıslar
sizi ve bebişlerinizi öpüyorum
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
benimde kociş uyudu,annemlerde uyudu ben bi size bakam dedim naptınız yoksa bende öldüm yav yoldaa..
yarın burdan mobilya bakcaz oğlusa fikir edinelim bi dahaki ay alcaz çünküü.p.teside bikaç kıyafet bakcam,mecbur izmirden alcam çünkü ara ara geldikçe alam barii.
Bizim orda bi çıtçıtlı atlet 19 lira yaaavv
anladım canım aladımhaklısın cnm yaa takılıyorum iştee opuyorumnanaktan boşver öğlen uykusu çok faydalımış öğlen uyusun madem.
lmaz: lmaz: lmaz:
biz varız gı öle deme
benimde senden aşa kalır yanım yokki
ailem zonguldakta.
benim ailem bura eşimin ailesi oldu artık
allahtan onlarlada sorunum yok pek
bide kalabalık aileyiz ama herkes bir tarafa dağıldı evlendik dağıldık iştesenağlama
gidemedin di mi?delikafadulden
annenin uyumasi cok normal. kadincagiz sabahtan aksama temizlik yapip yoruluyor.:roflol:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
gitcez herhalde gözüm arkada kaldı napım
buyudukce odasinda davul calsa duymaz. benim oglanin odasinda bazen neler yapiyorum banamisin demiyor.
heee vallaa kadın çatlak kııızz temizlik delüsüü,çıtırtım dediysee benim oğlanı yıkar yıkar üstündende siler bu kadın :roflol:
neyse evine geldik artık kendi evini silsin bool,bool :roflol:
her çocuk bir olmuyorki anacım bakalım içimizdekiler nasıl çıkacak
hadi ben yattım kıza süt yapıp uyutam daha namaz kılacam aldınız beni lak lak yapıyonuz leyyynnn sabah herkesi 10 da bekliyom habarınız ola
her çocuk bir olmuyorki anacım bakalım içimizdekiler nasıl çıkacak
hadi ben yattım kıza süt yapıp uyutam daha namaz kılacam aldınız beni lak lak yapıyonuz leyyynnn sabah herkesi 10 da bekliyom habarınız ola
kociş geldi şimdi zeytin kaçar
ayyy tamda elifcim gelmişti ama
kociş kızar şimdi bana yetmedimi der
elidcim sana da iyi geceler öptüm
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
wanna sana da muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?