hıhhıhhh bizde çocuk var hala oynuyoruz olmadanda oynuyorduk bizim için zaman faketmez güzelim içiniz geçmiş sizin:dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol:
aşkım bende balkonları yıkıycam onlar kendi kendilerini idare ederler :roflol:
hadi ordan biz siizin gibi odalara kapanıp cocugu uyutup oynamıoduk ama 5 sene nerde aksammmmmmmmmmmmmmmmmmm ordaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:
kııız bende çoook uğrastım valla 3 yıldırda nerde akşşşaaam orda sabaaaah ama hala durmadık valla :roflol::roflol: sadece yavaşladık yaaaavvv:roflol:
hee yaa bizim hatun açmış özel dosyayı diyecek:roflol::roflol:hee kıı ityek seninki yakın takipte genee :roflol:
anaam hem size laf yetiştirdim hemde etimek tatlısı yaptım 5dk.daa komşuya eli boş gitmeyem deyüüü :roflol:
hadi ordan biz siizin gibi odalara kapanıp cocugu uyutup oynamıoduk ama 5 sene nerde aksammmmmmmmmmmmmmmmmmm ordaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:
aaaa bak benim kocişte gelmiş aşağıda oda bizi okuyor şimcik o da yazarmış 1-2 kelime:roflol:
anaam hem size laf yetiştirdim hemde etimek tatlısı yaptım 5dk.daa komşuya eli boş gitmeyem deyüüü :roflol:
kıı itek annemler yarın biniyo otobüse geliyo memlekete angarayaa senin oraa mafoldumben
bende istiyom bakalım belkim kaçarız kocişlen bi haftasonuu..
bende kaçayım canlarıım,ineyim aşağıya gene gelirim geceleyiin :roflol:..kaybolman haaa.. naniknanik
kaç gel kıs walla bak bana gelmeyi unutma haaakıı itek annemler yarın biniyo otobüse geliyo memlekete angarayaa senin oraa mafoldumben
bende istiyom bakalım belkim kaçarız kocişlen bi haftasonuu..
sirf temizlik yapicak biri kalmadi diye uzuluyon di mi?kaydirigubbakcemile3
kendıne iyi bak bebişede :gitme:
almayık yavrumm bız beleşiciz nann laelaelaelaelae
ben de geldümmmmmmmmm kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı açılınnn
hoşgeldinn bajımmmmmmmmmmmm
hoşbuldun bacım nettırıyon nann
anladın sen onu :roflol::roflol::roflol:
annamadık biz onu kız niresi aaaa :sm_confused:
oldu yavrımm fetıyede birde tatıl yapak turkbayragi senın kıllarıda yolak fetıyeye bırakalımanacım ben sevinem ozaman biz okaa değiliz yaaavvv...bacı-kardeş olmadık :teytey:
kııızz beleşci canliizz,şöle eccik daha bana yakın olaydında bende yolunma işini bedava yaptıradım :roflol::roflol: 15 te bir fethiyede buluşcak tam ortadaa :roflol:
hoşgeldin
canlizimzemuszemus
hosgördük bacıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?