2009 Kasm Anneleri

hıhhıhhh bizde çocuk var hala oynuyoruz olmadanda oynuyorduk bizim için zaman faketmez güzelim içiniz geçmiş sizin:dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol:

hadi ordan biz siizin gibi odalara kapanıp cocugu uyutup oynamıoduk ama 5 sene nerde aksammmmmmmmmmmmmmmmmmm ordaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:

hadi ordan biz siizin gibi odalara kapanıp cocugu uyutup oynamıoduk ama 5 sene nerde aksammmmmmmmmmmmmmmmmmm ordaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:

kııız bende çoook uğrastım valla 3 yıldırda nerde akşşşaaam orda sabaaaah ama hala durmadık valla :roflol::roflol: sadece yavaşladık yaaaavvv:roflol:

aaaa bak benim kocişte gelmiş aşağıda oda bizi okuyor şimcik o da yazarmış 1-2 kelime:roflol:

kııız bende çoook uğrastım valla 3 yıldırda nerde akşşşaaam orda sabaaaah ama hala durmadık valla :roflol::roflol: sadece yavaşladık yaaaavvv:roflol:

:roflol::roflol::roflol: son aylarınız tadını cıkarınnnnnnnnnnnnnnnnnn

canlarım ben bi balkonları yıkayam makinaya camasır atam kendimi yıkayam geliom malum bura cok sıcak oluo gündüz camasır asamıom ağartıo güneş gelirim yine hepinisi öpüom gıdıklarından

hee kıı ityek seninki yakın takipte genee :roflol:
hee yaa bizim hatun açmış özel dosyayı diyecek:roflol::roflol:
anaam hem size laf yetiştirdim hemde etimek tatlısı yaptım 5dk.daa komşuya eli boş gitmeyem deyüüü :roflol:

wayyy be becerikli hatuna bak maş walla hacım bende gelem mi yemeğe

kıı itek annemler yarın biniyo otobüse geliyo memlekete angarayaa senin oraa mafoldumben
bende istiyom bakalım belkim kaçarız kocişlen bi haftasonuu..

:roflol::roflol:

aaaa bak benim kocişte gelmiş aşağıda oda bizi okuyor şimcik o da yazarmış 1-2 kelime:roflol:

kizim ne merakli kocan var be. surda agiz tadiyla iki kelime konusamiyoruz.

anaam hem size laf yetiştirdim hemde etimek tatlısı yaptım 5dk.daa komşuya eli boş gitmeyem deyüüü :roflol:

aferin marifetli hatun seni.alkisalkisalkis

kıı itek annemler yarın biniyo otobüse geliyo memlekete angarayaa senin oraa mafoldumben
bende istiyom bakalım belkim kaçarız kocişlen bi haftasonuu..
kaç gel kıs walla bak bana gelmeyi unutma haaaklava:
sirf temizlik yapicak biri kalmadi diye uzuluyon di mi?kaydirigubbakcemile3

heee yaaa ne yapsın bundan sonra görürüz artık muredayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…