gel kuzum beraber kaynatalımkaynatın kaynatınnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hee valla öle bozulmadan cillop gibi kalacam iştezemuszemusamaan itekcim en iyisini sen yaptın bence genceciksin,senlen beraber oğluilarda büyücek işte ne güzeell..
kasım 2010 güzelimbajımmm3ncü nezaman kısmetsee
ayyy yazık walla bak acıdım şimcikıs kociş 10 günlük göreve gitti bende 18 mi kalmıssssssss yavruumm bitmişim bennnnnnnnnnnn
haahaaa walla bizde öle bi sorun yok walla başlarda biraz tırstım ama şuan gayet iyiyiz ayyy biz hayatta ayrı yatamyız sıcaktan bunalsakta beraberiz belli olmuyor mu:jeyyar::roflol:amaaan olsa 18 olcktin sanki adamlan aynı yatakta yatmıyomuşun düdükk :roflol:
ayyy canım geçmiş olsun allah şifa versinburdayim canim. oglusum hasta, dunden beri atesi var. dr. goturdum dayadi ilaclari. yavrumla ugrasiyorum.:1no2:
hosbuldukkkk.zemuszemus
kıs deli sanki bizim farklımı hamile kaldıgımdan beri bizdede bişe yok ben yanlız kaldığım için üzülüom
gel kuzum beraber kaynatalım
hee valla öle bozulmadan cillop gibi kalacam iştezemuszemus
kasım 2010 güzelimlmaz:
ayyy yazık walla bak acıdım şimcik
haahaaa walla bizde öle bi sorun yok walla başlarda biraz tırstım ama şuan gayet iyiyiz ayyy biz hayatta ayrı yatamyız sıcaktan bunalsakta beraberiz belli olmuyor mu:jeyyar::roflol:
ayyy canım geçmiş olsun allah şifa versin
gel kıs bende yalnızım ama 2 saatliğine
ayy itek öldürcen anam sen benii,zaten senin ayrı yatmadığını sölemene gerek yok herşey ortada leen :roflol:
ama valla bende asla ayrı yatamam kocişimdenn,ona dokunmadan uyuyamamm :roflol: illa bi yerlerim ona değcekk :roflol:
2010 ha hızlı bacım benim kız doğur bitanede öle kapanısı yap bari ... 2 saatliğine yetişemem oraya kıs başka zaman gelirim
anladın sen onu :roflol::roflol::roflol:
haahaaa walla bizde öle bi sorun yok walla başlarda biraz tırstım ama şuan gayet iyiyiz ayyy biz hayatta ayrı yatamyız sıcaktan bunalsakta beraberiz belli olmuyor mu:jeyyar::roflol:
ayyy canım geçmiş olsun allah şifa versin
biz bacı kardeş yatmıyok nann bıze hiç yasak yok tu :kedi:
anladim da anlamamazliktan geleyim bari. nasil olsa bir yarari yok.:roflol:
kizim sizde yasak olmadigi belli. :roflol:
bu arada sagol canim.
ahh, ahhh, oglumda bizde yasak nedir bilmedik, hemde doguma kadar valla.
ama nazli kizim adi gibi nazli nazli geliyor. yavrum icin herseye deger.opuyorumnanaktan
nedek şimdi havamı atıonuss bizeeeeeeeeeeeeeeee :roflol:
aynenn öleeeeezemuszemusnedek şimdi havamı atıonuss bizeeeeeeeeeeeeeeee :roflol:
ayy itek öldürcen anam sen benii,zaten senin ayrı yatmadığını sölemene gerek yok herşey ortada leen :roflol:
ama valla bende asla ayrı yatamam kocişimdenn,ona dokunmadan uyuyamamm :roflol: illa bi yerlerim ona değcekk :roflol:
di mi kiz? kime hava atiyo bunlar?:dilcikar:
bunlar bize hava atıoooooo :roflol:
hicccc umrumda degil valla. bu bebek icin 3 seneden fazla ugrastim. onlara sayarik artik.sırnaşık şey
hiiiççç demiii hem dün akşamda söledim ben 2004 ten beri evliyim bu zamana kadar cocuk yapmadık birbirimizle yeterinceee oynadıkkk hııhhh bizemi hava atıonussssssssssssssssssssss:roflol:
aynen canim. benim oglumda 3. senemizde katildi aramiza. bu bebek icinde 3 seneden fazla ugrastik. yeter bu kadar oynas. ac bunlar ac.:roflol:
hahahaha doğru dion canım aç bunlar cenelerine vurmuşşş baksanaaaaaaaaaaaaa :roflol:
hiiiççç demiii hem dün akşamda söledim ben 2004 ten beri evliyim bu zamana kadar cocuk yapmadık birbirimizle yeterinceee oynadıkkk hııhhh bizemi hava atıonussssssssssssssssssssss:roflol:
aynen canim. benim oglumda 3. senemizde katildi aramiza. bu bebek icinde 3 seneden fazla ugrastik. yeter bu kadar oynas. ac bunlar ac.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?