2009 Kasm Anneleri

kaynatın kaynatınnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel kuzum beraber kaynatalım
amaan itekcim en iyisini sen yaptın bence genceciksin,senlen beraber oğluilarda büyücek işte ne güzeell..
hee valla öle bozulmadan cillop gibi kalacam iştezemuszemus
bajımmm3ncü nezaman kısmetsee
kasım 2010 güzelimlmaz:
ıs kociş 10 günlük göreve gitti bende 18 mi kalmıssssssss yavruumm bitmişim bennnnnnnnnnnn
ayyy yazık walla bak acıdım şimcik
amaaan olsa 18 olcktin sanki adamlan aynı yatakta yatmıyomuşun düdükk :roflol:
haahaaa walla bizde öle bi sorun yok walla başlarda biraz tırstım ama şuan gayet iyiyiz ayyy biz hayatta ayrı yatamyız sıcaktan bunalsakta beraberiz belli olmuyor mu:jeyyar::roflol:
burdayim canim. oglusum hasta, dunden beri atesi var. dr. goturdum dayadi ilaclari. yavrumla ugrasiyorum.:1no2:

hosbuldukkkk.zemuszemus
ayyy canım geçmiş olsun allah şifa versin
kıs deli sanki bizim farklımı hamile kaldıgımdan beri bizdede bişe yok ben yanlız kaldığım için üzülüom

gel kıs bende yalnızım ama 2 saatliğine

2010 ha hızlı bacım benim kız doğur bitanede öle kapanısı yap bari ... 2 saatliğine yetişemem oraya kıs başka zaman gelirim

anacım ben sevinem ozaman biz okaa değiliz yaaavvv...bacı-kardeş olmadık :teytey:

kııızz beleşci canliizz,şöle eccik daha bana yakın olaydında bende yolunma işini bedava yaptıradım :roflol::roflol: 15 te bir fethiyede buluşcak tam ortadaa :roflol:

ayy itek öldürcen anam sen benii,zaten senin ayrı yatmadığını sölemene gerek yok herşey ortada leen :roflol:
ama valla bende asla ayrı yatamam kocişimdenn,ona dokunmadan uyuyamamm :roflol: illa bi yerlerim ona değcekk :roflol:

gel bide bunu iskenderun sıcağında dene de görem seni :roflol:

anladın sen onu :roflol::roflol::roflol:

anladim da anlamamazliktan geleyim bari. nasil olsa bir yarari yok.:roflol:

kizim sizde yasak olmadigi belli. :roflol:
bu arada sagol canim.

biz bacı kardeş yatmıyok nann bıze hiç yasak yok tu :kedi:

ahh, ahhh, oglumda bizde yasak nedir bilmedik, hemde doguma kadar valla.

ama nazli kizim adi gibi nazli nazli geliyor. yavrum icin herseye deger.opuyorumnanaktan

bunlar bize hava atıoooooo :roflol:

nedek şimdi havamı atıonuss bizeeeeeeeeeeeeeeee :roflol:
aynenn öleeeeezemuszemus

demi ama görünen köy klavuz istemez:roflol:

hiiiççç demiii hem dün akşamda söledim ben 2004 ten beri evliyim bu zamana kadar cocuk yapmadık birbirimizle yeterinceee oynadıkkk hııhhh bizemi hava atıonussssssssssssssssssssss:roflol:

aynen canim. benim oglumda 3. senemizde katildi aramiza. bu bebek icinde 3 seneden fazla ugrastik. yeter bu kadar oynas. ac bunlar ac.:roflol:

hiiiççç demiii hem dün akşamda söledim ben 2004 ten beri evliyim bu zamana kadar cocuk yapmadık birbirimizle yeterinceee oynadıkkk hııhhh bizemi hava atıonussssssssssssssssssssss:roflol:

aynen canim. benim oglumda 3. senemizde katildi aramiza. bu bebek icinde 3 seneden fazla ugrastik. yeter bu kadar oynas. ac bunlar ac.:roflol:

hıhhıhhh bizde çocuk var hala oynuyoruz olmadanda oynuyorduk bizim için zaman faketmez güzelim içiniz geçmiş sizin:dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…