ıs kociş 10 günlük göreve gitti bende 18 mi kalmıssssssss yavruumm bitmişim bennnnnnnnnnnn
amaaan olsa 18 olcktin sanki adamlan aynı yatakta yatmıyomuşun düdükk :roflol:
wannaaa cnmm ses ver yaaa nerdesiinn seenn
walla benim ilk aklımada o gelmişti:roflol:hoşgeldin babyiiiiiimmm
ayyyyy çook mutlu bi telefon aldııııım :teytey: komsum aradı yemeke çağırdı biziiiii,ohh yemekte yapmadımdııı:dance:
burdayim canim. oglusum hasta, dunden beri atesi var. dr. goturdum dayadi ilaclari. yavrumla ugrasiyorum.:1no2:
hosbuldukkkk.zemuszemus
burdayim canim. oglusum hasta, dunden beri atesi var. dr. goturdum dayadi ilaclari. yavrumla ugrasiyorum.:1no2:
geçmiş olsun canımcım
ayy kıyamam kuzuumaa geçmiş olsun cnmm, a.s.inşallah çabucak iyileşir..
ıs kociş 10 günlük göreve gitti bende 18 mi kalmıssssssss yavruumm bitmişim bennnnnnnnnnnn
amaaan olsa 18 olcktin sanki adamlan aynı yatakta yatmıyomuşun düdükk :roflol:
ayy, 10 gun icin yanmisim diyor kiz. biz napalim, 5 aydir baci kardes yatiyoz. benim biraz riskim var diye yassak.mafoldumben
ayyyyy çook mutlu bi telefon aldııııım :teytey: komsum aradı yemeke çağırdı biziiiii,ohh yemekte yapmadımdııı:dance:
kıs deli sanki bizim farklımı hamile kaldıgımdan beri bizdede bişe yok ben yanlız kaldığım için üzülüom
hmmm, anladim canim. bu arada bir baci-kardes biz degilmisiz sevindim.delikafadulden
kızlar bugün felaket yogundum girip adam akıllı yazamadımda takipde edemedim sizi.yarın yeni eleman geliyor bende malum önünde giremem sanırım bu aralar akşam bakabilirim p.teside nasıl olur şimdi bilmiyorum evden takip edecem sanırım sizi durum böyle şimdilik..haberiniz olsun merak edecekler için ekleyeyim yanii.hepinizi öpyorum kısa süreli size veda ediyorum..kendinize ve yegenlerime iyi bakın hee.öptm..
hadi ordan anacımm ya uğraşmayın benlee,10 lirasa o süslü patikler almazmısın yaniiii
kaynatın kaynatınnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oooo ballı canlizde gelmiiiş,vay bee ne kaynanalar var beee kaydirigubbakcemile3[
:kedi:
yok bi siz değilsiniz merak etmeee canım bizde öleyizzz her bi yerimiz kapandı vallaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
kendıne iyi bak bebişede :gitme:
almayık yavrumm bız beleşiciz nann laelaelaelaelae
ben de geldümmmmmmmmm kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı açılınnn
oooo ballı canlizde gelmiiiş,vay bee ne kaynanalar var beee kaydirigubbakcemile3[
:kedi:
hoşgeldinn bajımmmmmmmmmmmm
her bi yerimiz derken nereleri kastediyorsun kiz?:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?