uykuya duskun olmayinca gece kalkmak falan sana koymaz. ben cok uykucuyum. cok seviyorum napim. oglumun bebekliginde de o uyur, ardindan ben uyurdum.mirmirmirmir
bağa mı didinklava: klava:
baga bak garııı konuşmam nann hem işimi yapıyom hem laf yitiştiriyom hem ortalıgı karıstıyom hadi kolayse sen yap yavrumm :mymeka:
sana dedim nolcak.naniknanik
ama dogru, ortaligi bu kadar karistirmak herkesin harci degil.sırnaşık şey
parcalarım seni sevişgen karııııııııııııııııııı:roflol::roflol:
canliz karısı bana verdiğin cevaplardaki soruların hiç biri bana ait değilllllllllllll :roflol::roflol:
sana dedim nolcak.naniknanik
ama dogru, ortaligi bu kadar karistirmak herkesin harci degil.sırnaşık şey
eeee ne konişin nan o zaman bak ben nasıl karıştırdım ama düğüm olacadınız az daha :dance: :dance:
çıtırdı onussana nan sımdı cıkacam zaten gece kaynatırsınız gari dimi kaydirigubbakcemile
ortalik yine karisicak ama benim yuzumden degil. malum sahis yuzunden.sırnaşık şey
ben pek uykucu değilim o konuda şanslıyımmm
canliz karısı yüüzüüünndenn karısıo ortalıkk becerip bi alıntı yapamıo bu bebeği nası yaptı hayretttttttttt :roflol::roflol::roflol:
canliz karısı yüüzüüünndenn karısıo ortalıkk becerip bi alıntı yapamıo bu bebeği nası yaptı hayretttttttttt :roflol::roflol::roflol:
ayyy kuzum gelip benim oğlanlarada baksan haaa olmaz mı
kadın seni yolarım bakkk :lepi: ben mikser miyim yawww
ben yapmadım kocam yaptı bebegı delüü delikafadulden
ben yapmadım kocam yaptı bebegı delüü delikafadulden
kocan yaparken sen nerdeydin acep?delikafadulden
ayyy, valla yolsana beni. ne kadar makbule gecer anlatamam.sırnaşık şey
allahtan o tutturmuşşşşşşşşşşşşş :roflol::roflol::roflol:
kazara olmuştur belkii:roflol:canliz karısı yüüzüüünndenn karısıo ortalıkk becerip bi alıntı yapamıo bu bebeği nası yaptı hayretttttttttt :roflol::roflol::roflol:
nann burada daha güzel film var nereye kaçıyonben kactim. desperate housewives seyredicem.
byee.
kocan yaparken sen nerdeydin acep?delikafadulden
uyumuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?