oooo kıslar bakıyomda bugün +18e çok erken girmişsiniz walla kapetcekler bizim topiği haberiniz olsunlmaz: hem bugün krispi gacısıda yoktu kim kudurttu sizi böle anlamadımlaelaelaelaelae
nann kim krispi yok dioduu aha burdayaa :)
walla +18 muhabbeti kaçırdık sanırım yada hatunlar biz gelince utandı:kedi:
selam kızlar ben geldim nasılsınız bugün arkedeş vardı gelemedim ev birbirine karştı kızım gündüz uykusunu uyumadı onu uyuttum geldim
utandı değil korktular her gece her gece duş çekilmez yani demiiii:roflol:
en başta sen kudurdun bacım bak bugün ben yoktum nasıl kudurmuşlar yine demekki kudurukluk bende değilmiş
masallah bu gunlerinizin tadini cikarin 1ay sonra kocisleriniz korkudan dokunamazzzzz:roflol::roflol:naniknanika.s
hoşgeldin beaa bugün bende yoktum benimde misafirim wardı ama şimdi geçmişi okudum bugün bu çatlak karılar +18e çok erken girmişler:roflol: meğer neler warmış içlerinde neler kaydirigubbakcemile3hepsini dökmüşler ortaya:roflol::roflol:
ayy çok komik yaaa:roflol::roflol::roflol:
kız deli gacıı ben 2 awuç fındık yedim diye demediğini bırakmadın bana aklıma kötü kötü şeyler soktun :jeyyar:Allahtan ben sana uymadım uslu uslu uyudum:dilcikar:
lan karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz leynn
burdayız leynnn gurbu topluyoruz işte:dance::dance:
ewet seker komik ama gercek oluyorrrrrrdelikafadulden:roflol::roflol::roflol: buarada bende eylul annesi olucagim hayirlisiylaaaaa:CüvCüv:
ne grupppmuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nekadar ayıpppppppppppppppppppppppppppppp :roflol::roflol::roflol::roflol:
( k s g ) kasım sapıkları grubu :roflol::roflol::roflol:
benide yazzzzzzzzzzzzzzzz delikafaduldendelikafadulden
üleynnn sen zaten varsın manyekkk dün akşam ki sapıklardan biride sendin yaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
BENDİM DEMİ YAŞLADIM GALİBAA YA UNUTKANLIK BASLIOOOOO:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?