2009 Kasm Anneleri

oooo kıslar bakıyomda bugün +18e çok erken girmişsiniz walla kapetcekler bizim topiği haberiniz olsunlmaz: hem bugün krispi gacısıda yoktu kim kudurttu sizi böle anlamadımlaelaelaelaelae

en başta sen kudurdun bacım bak bugün ben yoktum nasıl kudurmuşlar yine demekki kudurukluk bende değilmiş

selam kızlar ben geldim nasılsınız bugün arkedeş vardı gelemedim ev birbirine karştı kızım gündüz uykusunu uyumadı onu uyuttum geldim

hoşgeldin beaa bugün bende yoktum benimde misafirim wardı ama şimdi geçmişi okudum bugün bu çatlak karılar +18e çok erken girmişler:roflol: meğer neler warmış içlerinde neler kaydirigubbakcemile3hepsini dökmüşler ortaya:roflol::roflol:

en başta sen kudurdun bacım bak bugün ben yoktum nasıl kudurmuşlar yine demekki kudurukluk bende değilmiş

kız deli gacıı ben 2 awuç fındık yedim diye demediğini bırakmadın bana aklıma kötü kötü şeyler soktun :jeyyar:Allahtan ben sana uymadım uslu uslu uyudum:dilcikar:

yaaaa evet sapıklar sapık kasım anası değel mübarek kasım sapıkları

kız deli gacıı ben 2 awuç fındık yedim diye demediğini bırakmadın bana aklıma kötü kötü şeyler soktun :jeyyar:Allahtan ben sana uymadım uslu uslu uyudum:dilcikar:

zaten o iki avuç fındığı yemeseydin bunların heç biri olmayacaktı uslu uslu uyumuşmuş bende yuttum lülülülülülülülülülülülü

ewet seker komik ama gercek oluyorrrrrrdelikafadulden:roflol::roflol::roflol: buarada bende eylul annesi olucagim hayirlisiylaaaaa:CüvCüv:

o zaman sen iyice şimişsindir bu resimdeki gibin mi oldun yoksa:roflol: biliyonda bize o yüzden mi öğüt weriyon:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…