:teytey: :teytey:çatlak bu garı yaww kesin su kaçırıyon mu çatlakk delikafadulden
heee valla 1 kerette tutturdu aslan kocam yoksa nerdeeeeeeeeeeeeeeee bende ne köy olur ne kasaba ..... :sm_cool:
kocan yaparken sen nerdeydin acep?delikafadulden
uyumuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :roflol:
ben yatakdaydım bacımm katıyodum dınlenıyodum sen napıyodun gııı mirmirmirmir
karılara bak yaww işiniz gücünüz yok mu sızın ben dügün egıdecem sındı cıkacam kımınle ugraşacagınız acep :roflol: :roflol:
:teytey: :teytey:çatlak bu garı yaww kesin su kaçırıyon mu çatlakk delikafadulden
ben yatakdaydım bacımm katıyodum dınlenıyodum sen napıyodun gııı mirmirmirmir
valla benim kocam bu bebegi yaparken ben dinlenmiyordum. ortama ayak uyduruyordum.delikafadulden
nann biliyom umutsuz ev kadınları bi ara bende izliyordum ama kk daha baskın çıktı:enbuyukkk:kiz bu dizide fena degil ha.:jeyyar:
arkandan konusurusss zor bişemi sankiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:
nann biliyom umutsuz ev kadınları bi ara bende izliyordum ama kk daha baskın çıktı:enbuyukkk:
heee ya dün gece muredanınn benim arkamdan konuştuğu gibi:roflol:
valla benim kocam bu bebegi yaparken ben dinlenmiyordum. ortama ayak uyduruyordum.delikafadulden
hehh bide bacı gardaşız diyenlere bak dökülün bakıyım daha ne cevherler vardır sizdedelikafadulden:roflol:
anammm akşamları burda muhabbet bi başkaymış walla..... nan ben her işi kendim hallediomvalla benim kocam bu bebegi yaparken ben dinlenmiyordum. ortama ayak uyduruyordum.delikafadulden
hayyy maşşallaahh bu sene oğlan senesi bellikızlarrrrrrrrrrrrr annem bir meleğin oğlu olacakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş misafiri varmış gelemiomuşşşşşşşşşşş selam söledi bi pipiş daha gözüktüüü yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
o ne oliyyy bacımmmmsengözlerimebaksanabkızlar bugun perınatolojıye gıttımm
2.duzey ultrason ıcın 10 agustosa randevu verdılerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?