2009 Kasm Anneleri

:teytey: :teytey:çatlak bu garı yaww kesin su kaçırıyon mu çatlakk delikafadulden

heee valla 1 kerette tutturdu aslan kocam yoksa nerdeeeeeeeeeeeeeeee bende ne köy olur ne kasaba ..... :sm_cool:

onu görebiliozzz sölemene gerek yok senden köyde olmasss kasabada karıstırısın her yeri :roflol:

arkandan konusurusss zor bişemi sankiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:

nann biliyom umutsuz ev kadınları bi ara bende izliyordum ama kk daha baskın çıktı:enbuyukkk:

heee ya dün gece muredanınn benim arkamdan konuştuğu gibi:roflol:

hıhh wanna koş birbirlerine düştüler sonundaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:

kızlarrrrrrrrrrrrr annem bir meleğin oğlu olacakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş misafiri varmış gelemiomuşşşşşşşşşşş selam söledi bi pipiş daha gözüktüüü yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla benim kocam bu bebegi yaparken ben dinlenmiyordum. ortama ayak uyduruyordum.delikafadulden
anammm akşamları burda muhabbet bi başkaymış walla..... nan ben her işi kendim hallediom
hayyy maşşallaahh bu sene oğlan senesi belli
kızlar bugun perınatolojıye gıttımm
2.duzey ultrason ıcın 10 agustosa randevu verdılerr
o ne oliyyy bacımmmmsengözlerimebaksanab

oooo kıslar bakıyomda bugün +18e çok erken girmişsiniz walla kapetcekler bizim topiği haberiniz olsunlmaz: hem bugün krispi gacısıda yoktu kim kudurttu sizi böle anlamadımlaelaelaelaelae

selam kızlar ben geldim nasılsınız bugün arkedeş vardı gelemedim ev birbirine karştı kızım gündüz uykusunu uyumadı onu uyuttum geldim

nann kim krispi yok dioduu aha burdayaa :)
walla +18 muhabbeti kaçırdık sanırım yada hatunlar biz gelince utandı:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…