içtim zaten nannn 48 den 70 e nası çıktım sanıyonnn naniknanikbana bak koparırım dilini haaa delüüü seneye görüşek oğlum bi çıksın bak görüsünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çıtır cerez olacam oğlum süpriss yaptı geldi o ay yoksa baslamıstm ilaçlarımda bitmiştii sen de çte görem seni kutu kutu depresanklava:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
içtim zaten nannn 48 den 70 e nası çıktım sanıyonnn naniknanik
içtim zaten nannn 48 den 70 e nası çıktım sanıyonnn naniknanik
peh peh peh sen doğumda iri yarılı hatun olcen ameliyat masasına koymak için vinç lazım sana bacım vinçç kesin 90 kiloyla doğurursun sen1.70 boyum sekerim 67 kgvee ben 27 yasındayım bide genc olacaksınızzzzzzzzzzzzz
he valla öletencere dibin kara seninki benden karalülülülülülü
seninde kilon fazla yinehay ağzını öpem çıtırdımm he nan s
en 2 metre misin nan ben de 1.60 boy 74 kg. eee turkısh avratt dediğin böle olur eccük etine dolgun kalçalı demiiii ama
sen 27sin ben 28:dilcikar: e bu durumda aplan sayuluruk. bi yaş bi yaştır:lepi:
bende davet ediyom boğazını tutmaya oh nehirim ıyı dedın vallabende seni boğazını tutmaya davet ediommm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he walla benimde hedefim 45 kilo olmak we 90 60 90 olmak we tüm selülitlerimin gitmesi..... bakalım olcek miilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaesositosositosositosositosositososito
bizdende şişkosun sanırım kardeşimmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız krispi bak ebisce bile çay içmeye gidııyoo sen hla burdasın senin koca seni ekti ben sana diyimsositososito
nann şu çıtırtıyı sarmayın başıma şinci tubayınan muredayı bırakıp benne uğraşır heeelaelaelaelaelaekız krispi bak ebisce bile çay içmeye gidııyoo sen hla burdasın senin koca seni ekti ben sana diyimsositososito
ne içiyonuz lan öylee psikolojik delilerrlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bende davet ediyom boğazını tutmaya oh nehirim ıyı dedın valla
havada buluttt
sen öle olmayı unut su iç üstüne anacummm
:dilcikar: :dilcikar: heç de bile onlar kas
seni çim gibi ektiler mi krispim :dance: :dance:
bende ağustosun 24 ünde 28 olcem inşallah 81 liyim
peh peh peh sen doğumda iri yarılı hatun olcen ameliyat masasına koymak için vinç lazım sana bacım vinçç kesin 90 kiloyla doğurursun sen
he valla öle
seninde kilon fazla yine
ne içiyonuz lan öylee psikolojik delilerrlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
korkma aşıları tam :dance:nann şu çıtırtıyı sarmayın başıma şinci tubayınan muredayı bırakıp benne uğraşır heeelaelaelaelaelae
ne kası bajımmmm :roflol::roflol: yağğğ yağğğğğğğğğğğğğğğğğğ
peh peh peh sen doğumda iri yarılı hatun olcen ameliyat masasına koymak için vinç lazım sana bacım vinçç kesin 90 kiloyla doğurursun sen
he valla öle
seninde kilon fazla yine
delikafadulden delikafadulden ne içiyon nan heee delüü deme kız kızar belkım
korkma aşıları tam :dance:
ulennnnnnnn gülmekden yarılcam şimci yawwwww :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kas kızım aaaaaa yalanmı sölıcez yaglı sensin :dilcikar:
kız ebisim bundan sonraki hedefim sensin diğerleri accuk dinlensin
beni kociş ekemez yolda geliyo hazırlan dedi
tubiş kız sen benim aplammısın 3 aydan yırttın heee hadi bakalım hayırlısı ben çıkıyom baaaayyy
daha çok günün 10 saati ful oturmaktan oldu e tabi bu durumda ne yesen kalçaya gideyoonaniknanik panga ya girdim seri halde almaya başladım soonacumaa da antidepresan tuz biber oldueminim yiyerek cıkmıssındırrrrrrrrrrrrrrrr cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
yok nan benimki idealll :roflol::roflol: (kocam agöre ) biz de onu annatıyo kya cicimmpeh peh peh sen doğumda iri yarılı hatun olcen ameliyat masasına koymak için vinç lazım sana bacım vinçç kesin 90 kiloyla doğurursun sen
he valla öle
seninde kilon fazla yine
ne o canınmı çekti pis boğazzzzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden delikafadulden ne içiyon nan heee delüü deme kız kızar belkım
korkma aşıları tam :dance:
ulennnnnnnn gülmekden yarılcam şimci yawwwww :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kas kızım aaaaaa yalanmı sölıcez yaglı sensin :dilcikar:
yağğ satarım bal satarımmmmmmmmmm canlizde fazla onu satarımmmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kız ebisim bundan sonraki hedefim sensin diğerleri accuk dinlensin
beni kociş ekemez yolda geliyo hazırlan dedi
tubiş kız sen benim aplammısın 3 aydan yırttın heee hadi bakalım hayırlısı ben çıkıyom baaaayyy
muuccxxxxxxxxx saka yapıom bebişim verirsin inşallahhhhdaha çok günün 10 saati ful oturmaktan oldu e tabi bu durumda ne yesen kalçaya gideyoonaniknanik panga ya girdim seri halde almaya başladım soonacumaa da antidepresan tuz biber oldu
yok nan benimki idealll :roflol::roflol: (kocam agöre ) biz de onu annatıyo kya cicimm
hadi leynnnnnnnnnnnntürk kasııı:roflol::roflol:
yawww garı baga sardi iyimi lülülülülülü
hem ben gencim veririm alaa alaa yaaa :dilcikar: :dilcikar:
türk kasııı:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?