1.70 boyum sekerim 67 kgvee ben 27 yasındayım bide genc olacaksınızzzzzzzzzzzzz
iyi akşamlar canm
kız bu zayıflamış halimm:roflol: hamile kalmadan önce 82ydım sonra 75e düştüm hamile kaldım şimdiye kadarda 2 kılo aldım:bbo:
kız ne gençliği beee ben senin aplan sayılırım:mymeka:
hay ağzını öpem çıtırdımm he nan s
en 2 metre misin nan ben de 1.60 boy 74 kg. eee turkısh avratt dediğin böle olur eccük etine dolgun kalçalı demiiii ama
nan ne saf karıyım ben heee:umursamaz: kendi kendimi malzeme ediyom size:enbuyukkk:
sen kaçsın nan 2 metremi
harbi almıssın başını gidğiyon yolun açık olaa nann :lepi:iyi akşamlar canm
kız bu zayıflamış halimm:roflol: hamile kalmadan önce 82ydım sonra 75e düştüm hamile kaldım şimdiye kadarda 2 kılo aldım:bbo:
hay ağzını öpem çıtırdımm he nan s
en 2 metre misin nan ben de 1.60 boy 74 kg. eee turkısh avratt dediğin böle olur eccük etine dolgun kalçalı demiiii ama
sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::rofloltep taktir ediyon ya arada birde teşekkür verde taktir bagımlılık yapmasın bacım opuyorumnanaktan
delüü ya işin gücün yok mu senın onu incini cincini çıkarmışsın şakkıdı
mucuk mucuk :lepi: ne güzel işteeeeeeeeeeeeeee
çaktırma saf garı bizde aynıyım kiloluyuk am aolsun hem ben cok kısa degılım :dilcikar: topaçlarrrrrrrrr fırıldaklarrrrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae gtten bacaklılar :lepi:
lan ne 100 yasındamıısn gencsin işteeeeeeeeeeeeeeeee
sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflolson dediğine bayıldım yannız herkes sonuştadtten bacaklı diil mi cicimmnaniknanik
yerim nan senin hedefini lafla peynir gemisi yürüseydi şinciye hepimiz top model olurdukkk falla ben de 48 kg hedefliyom baaalıımm olcek mi laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeanam bacım kendine ii bak bak cok ii bişe değil şişmn olmak ben normalde 54 kg fakat gebelk öncesi uyku problemim yüzünden ilaç tedavisi gördüm antidepresanlar yüzünden şiştim 62 ile hamile kaldım 5 kg aldım toplamda doğum sonrası hedefim 55
sen 27sin ben 28:dilcikar: e bu durumda aplan sayuluruk. bi yaş bi yaştır:lepi:
hee kız bizde ordan bacaklıyık demi olsun bodurlara öle denir sus anlamaz onlar :jeyyar: :1ninca:
yerim nan senin hedefini lafla peynir gemisi yürüseydi şinciye hepimiz top model olurdukkk falla ben de 48 kg hedefliyom baaalıımm olcek mi laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
çokk yaşlıymışşsın hakikaten seninle yasıt bide tuba ünsal var bilion demi :roflol::roflol::roflol:
tabi tabi anlamadık :umursamaz:seni terbiyeye dawet ediyom:mymeka:
yerim nan senin hedefini lafla peynir gemisi yürüseydi şinciye hepimiz top model olurdukkk falla ben de 48 kg hedefliyom baaalıımm olcek mi laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ee bende sizden de küçügüm aplaaaaalarr ben 25 im :kedi: :kedi:
tabi tabi anlamadık :umursamaz:seni terbiyeye dawet ediyom:mymeka:
kocam gelebilüü her an kızlar ben yavaş yavaş kaçarrr yimee yiyek beni çay içmey götürcek hayatımın anlamı kocişimmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?