2009 Kasm Anneleri

nan sizin kadar pis boğaz olsam sizin kadar şişko olurum demi demekki siz benden daha pis boğazssınız
ben tıkınmaya gidiyom baaayyy gelecem bekleyün benia.sa.s

biz şişko değeliz tamam mı:dilcikar: bizim kemiklerimiz irilülülülülülü

ben eksik kalırmıyım bende geldim face kaydirigubbakcemile4 hemide ışık hızıylan
bakalım beni orda tanıyabilcenizmi kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada dün akşam bebişime okumak için masal kitabı aldım kalınca içinde bir sürü masal var dün gece hemen bir tane okumaya başladım tabi bu arada kociş yanımda gülmekten yerlerde çünkü ben kendimi o kadar kaptırmışımki masalın içindeki kahramanlar gibi konuşmaya başlamışım resmen :roflol: ama öyle okunur masal dediğin hissederek değilmi yani zaten ben okumaya başladıktan 3 dakika sonra pamuk şekerim içerde kıpırdamaya benle dalga geçip gülen kocişim ise uyumaya başladı hemde horul horul :roflol: :roflol:

merhaba hatunlarr nasıınızz sizz olayıı epey aşmışsınız ben pekk yabancıı kaldımm garii needek sadece okuyozz :kedi:
hahhh krispiye bi sazan daha walla dikkat et sana sarmasın cicimm :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben eksik kalırmıyım bende geldim face kaydirigubbakcemile4 hemide ışık hızıylan
bakalım beni orda tanıyabilcenizmi kaydirigubbakcemile3
nan ben akşamdan beri uğraşıyom face m var emme o dediğiniz yere üye neyin olamadım bi türlü bea bana da annat nerden yapcaazz

hahhh krispiye bi sazan daha walla dikkat et sana sarmasın cicimm :roflol::roflol::roflol::roflol:
nan ben akşamdan beri uğraşıyom face m var emme o dediğiniz yere üye neyin olamadım bi türlü bea bana da annat nerden yapcaazz

özelden ben sana adımı soyadımı yazayım sen beni ekle sonra ben sana davet göndereyim gruptan kabul et en kolayı bu sanırsam kaydirigubbakcemile3

Kasım Fıstıklarım nasıllarmış bakalım..Ya Fıstık içlerim..Geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama yok başa çıkamayacağım Umuyorumki herkez çok iyi kimsede sorun yok değilmi..??a.s. a.s. a.s.

Merhaba arkadaŞlar 2009 kasım annelerı facebook grubunuzu ben kurdum katılmak ısteyen herkesı beklıyorum

Kasım Fıstıklarım nasıllarmış bakalım..Ya Fıstık içlerim..Geçmişe şöyle bir bakayım dedim ama yok başa çıkamayacağım Umuyorumki herkez çok iyi kimsede sorun yok değilmi..??a.s. a.s. a.s.

fıstığımmmmm gelmiş yağmurum gelmişşşş hoşgeldiniz canımmm özledim seni ya valla
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

özelden ben sana adımı soyadımı yazayım sen beni ekle sonra ben sana davet göndereyim gruptan kabul et en kolayı bu sanırsam kaydirigubbakcemile3
evet yaa iyi olur ben ancak akşam girebilirim face e teşekkür ederim cnm
hoşgeldin canısı nerelerdesin kaç gündür ösledik seni
Merhaba arkadaŞlar 2009 kasım annelerİ facebook grubunuzu ben kurdum katılmak İsteyen herkesİ beklİyorum
anam o grubu nehir kurdu kıss seni ilk kes görüom ben buralarda

Back
X