2009 Kasm Anneleri

fıstığımmmmm gelmiş yağmurum gelmişşşş hoşgeldiniz canımmm özledim seni ya valla
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Hoşbuldummmmmm benim güzel Meleğim ŞenizŞenizŞenizBizde çok özledik canım yaa yeğenleride aldım geldim oynuyorlar içeride kaydirigubbakcemile3Yağmurda iyi çok şükür Durum nasıl bakimmm yerim ben tatlı prensesimizi kaydirigubbakcemile5:1hug::asigim:

biz şişko değeliz tamam mı:dilcikar: bizim kemiklerimiz irilülülülülülü
hheee tabi tabi tabi görünen şey kılavuz istemez şekerim taaaammmı
hahhh krispiye bi sazan daha walla dikkat et sana sarmasın cicimm :roflol::roflol::roflol::roflol:
nan ben akşamdan beri uğraşıyom face m var emme o dediğiniz yere üye neyin olamadım bi türlü bea bana da annat nerden yapcaazz

acele etme bacım henüz seni sarmaya yeni başladım emme accuk zorlanacam çünkü çokooookkkkkk kalın bi bedenin var beeyyyeeeeee accuk incelsen deyom bağa kolaylık olur üleyynnn banada hep kemileri kalınlarmı denk geliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin canısı nerelerdesin kaç gündür ösledik seni

Canım ya ablamların yanına gittim ama gitmeden önce yazdım sizlere..Çok özlemişim hepsini dün gece geldik eve yeğenimide aldım getirdim ..İki oğlan oynuyorlar şimdi opuyorumnanaktan Bende sizleri çok özlemişim :kedi::asigim:a.s.

anam o grubu nehir kurdu kıss seni ilk kes görüom ben buralarda[/QUOTE]

evet arkadaşım daha sonra farkettim yazılarınızı takip ediyordum arada yazıyordum da sizin face grubunuza da katılıyorum bundan sonra sohbet ederiz :)

meraklanma ben intikamını alırım bacıma.sa.s
al çıtırtım lülülülülülü

Canım ya ablamların yanına gittim ama gitmeden önce yazdım sizlere..Çok özlemişim hepsini dün gece geldik eve yeğenimide aldım getirdim ..İki oğlan oynuyorlar şimdi opuyorumnanaktan Bende sizleri çok özlemişim :kedi::asigim:a.s.

nazlım hoş geldin nasılsın :lepi:

muredacım grubu herkese kapalı yaptım onaylı alıs yapıoz sana bana onay gelio facede arada bakar onayları verirsin bebeğimmm

Canlizim Hoşbuldummm birtanem iyiyiz çok şükür sizleri gördüm çokkkkkkkkkk daha iyi oldum opuyorumnanaktan Sayenizde facebook adresi alacağım anlaşıldı:)

naaan karakızz bu nelan aşkolsuun böle incecik hallerimizi koymayalım :roflol: şimdi aramızda tombişler var üzülmesinler :roflol:

hheee tabi tabi tabi görünen şey kılavuz istemez şekerim taaaammmı

acele etme bacım henüz seni sarmaya yeni başladım emme accuk zorlanacam çünkü çokooookkkkkk kalın bi bedenin var beeyyyeeeeee accuk incelsen deyom bağa kolaylık olur üleyynnn banada hep kemileri kalınlarmı denk geliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol:
nann doğum sonrası görürüz kim ne olmuşş :) şincikten konuşma istersen utanırsın sonra belkimm :kedi: daha 3 kg aldım daha bişi olmadı ne olursa bundan sooona bakalımm kızıımm kolay lokma deeliim ben 7 yıldır çene çalıştırıyoz burda evell allahh hakkını veririm aldığım eğitimin

Canlizim Hoşbuldummm birtanem iyiyiz çok şükür sizleri gördüm çokkkkkkkkkk daha iyi oldum opuyorumnanaktan Sayenizde facebook adresi alacağım anlaşıldı:)
evet nazlı seni faceye bekleyrük hihoyyyt hihoyyyt

naaan karakızz bu nelan aşkolsuun böle incecik hallerimizi koymayalım :roflol: şimdi aramızda tombişler var üzülmesinler :roflol:

kendinimi kastettin bajımmmmmmmmm delikafadulden

Back
X