2009 Kasm Anneleri

kıııız kestircem zaman hasat zamanıı :roflol: şu oğluşi bi emsin bitsiinn.Satayımmı nan sannaaa :roflol:
hepsini istemem nan 100 gr olsun aplaaaaaaaaaaa çek ordan 100gr :roflol: :roflol:

çillii canlizzzzzzzzzz sennn çokkkkk tatlısın yaaaaaaaaaaaaaaa valla bakkkkkkkkkkkk
:dilcikar: :dilcikar: çillimişşşşşşş :dilcikar: cocugumda ban abenzesın dıyom bazen çilli velet olur :lepi:

benim adım fatma .ç. bacım fenerbahçeli kız maviş gözlüde benim kızım buse .ç.a.sa.s
benı neden eklemiyon lennnnnnnn :mymeka:

ayyy cnm demii bende öle diyom ben şişko değilim,,
bende tubiş gibi iri kemikliyim naann :roflol:

ben çıtı pıtıyımbi kerem görmüyonuz mu yaaaaaaaaa nerenizle bakıyonuz annamadım ki :roflol: :roflol: :roflol: gözlük takın bacım ban abakarken gözleriniz bozulmasın

hepsini istemem nan 100 gr olsun aplaaaaaaaaaaa çek ordan 100gr :roflol: :roflol:

:dilcikar: :dilcikar: çillimişşşşşşş :dilcikar: cocugumda ban abenzesın dıyom bazen çilli velet olur :lepi:

benı neden eklemiyon lennnnnnnn :mymeka:

ben çıtı pıtıyımbi kerem görmüyonuz mu yaaaaaaaaa nerenizle bakıyonuz annamadım ki :roflol: :roflol: :roflol: gözlük takın bacım ban abakarken gözleriniz bozulmasın

anam sen sevmeyede gelmion şımarıkkkk ne olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kıssssssssssssssssss çıtırtııııııııııııı facende ilgi alanı kadınlar yazıo sende aradığı da arkadaşlık ne dmeek kıssssssssssss buuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:

kıssssssssssssssssss çıtırtııııııııııııı facende ilgi alanı kadınlar yazıo sende aradığı da arkadaşlık ne dmeek kıssssssssssss buuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: çıtırdı ne ayaksın bacımmm bulaşma bize deddddddddd

ben bi kızım kızım öle yetışmısım işine geliyosa delikafadulden yok nann ben seviyom çillerimi ama gebelıkden belırdı ıyıce

kıs yakışmış işte cok tatlılarrr valla kaç kere baktım oremine cok hosuma gitti hani şu anne oluyorum yazan bi resmin varya onaopuyorumnanaktan

nan ne yazacadım ilgi alanım erkekler aganigi naganigi mi yazacadım sapuk karu ben sadece kız arkadaşlarla ilgileniyom işte erkekler ilgi alanıma girmiyo nan :mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol: çıtırdı ne ayaksın bacımmm bulaşma bize deddddddddd
heee ben sapuğunuz çıtırtı:1ninca:
allahın delisi benim oooo

heee nadım tamam

Back
X