- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 156
- 44
lezozzzzzzzzzzzz mudur nedirrrrrrrrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaçın kızlar kaçın sapık wardelikafadulden nan krispi düştün dilimize artık dalga sırası bizde kolla kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lezozzzzzzzzzzzz mudur nedirrrrrrrrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hee valla karpuzlara boşa takmamış gacıı sositosositokızım bu çıtırtı gacısı tam sapık çıktı heeeeedelikafadulden
baktım hee ebem beyaz delikafaduldençıtırtının resmi burdaki proilinde war bi bak pambık gibin karı
kaçın kızlar kaçın sapık wardelikafadulden nan krispi düştün dilimize artık dalga sırası bizde kolla kendini![]()
kızımın uyku saatinde seçip koyarım şimdi uğraşamayacamçıtırtının fotosu yok lülülülülülü o kadar çırkın mı bacım koy heelee bakak
aganigi naganigi çıtırtı:1ninca::1ninca:kızım bu çıtırtı gacısı tam sapık çıktı heeeeedelikafadulden
sizden korkan sizin gibin şişko olsun:mymeka:kaçın kızlar kaçın sapık wardelikafadulden nan krispi düştün dilimize artık dalga sırası bizde kolla kendini![]()
hee valla karpuzlara boşa takmamış gacıı sositososito
baktım hee ebem beyaz delikafadulden
lezooooooo çıtırtı nere gittin utandı gabaaa şakkıdı
nannn kedi uzanamadığı ciğere mundr dermiş ne o öle tahta gibi dümdüz karı mı olunur beeaaa sonra da destekli sütye ara bilmem ne ... ne güzel işte maşşallahh kıç da yerinde meme de bakma sen ona kıskanıyyylaelaelaelaelaemersii cnmcııım kaydirigubbakcemile3 karpuz marpuz ikide birdee yüzüme vurma nann.
Ebiscem yaa baak taktılar karpuzaa kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnmMerhaba arkadaŞlar aranıza yenİ katıldım :)
valla hülya avşar da türkiye güzeliydi cicimm emme görüyok şinci halini:roflol::roflol::roflol:maaanneee sen 3 kilo almışsın ben daha 2 kilo almışım şimdiden mağlupsun nan
ben bi doğum yapmış incecük hatunum nabbeeerrr bu ikinci hamileliğim ha ha haa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
7 yıldır çene çalıyomuş çatlak demekki boşa çalışmış çenen:roflol::roflol::roflol:
nehir işte çıtırrtımmözge kim nan anlamadım kiama kabul ettim
hee valla karpuzlara boşa takmamış gacıı sositososito
baktım hee ebem beyaz delikafadulden
lezooooooo çıtırtı nere gittin utandı gabaaa şakkıdı
slm kızlarrrr bugün baya kalabalık gözüküyor topik maaşallah diyelim...
Ben de sabah kocişi işe yolladım, vallaaa özlemişim
4 aydır evde olunca işe yollamayı bile unutmuşum.. Kaydirigubbakcemile3
onun varlığınada çok alışmıştım yaaa şimdi canım sıkılıyor
ama olsun napalım 1-2 güne kalmaz alışırım heralde..
Bu arada söylenmez böyyle şeyler ama namaza başladım allah kabul ederse eğer, inşallahta bırakmam hiç...birşey sorucam size bu sabah saat 6 da kalktım namaz için, hava aydınlanmıştı geç mi olmuş ? Daha mı erken kalkmam gerekiyor???
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Hoşbuldummmmmm benim güzel Meleğim ŞenizŞenizŞenizBizde çok özledik canım yaa yeğenleride aldım geldim oynuyorlar içeride kaydirigubbakcemile3Yağmurda iyi çok şükür Durum nasıl bakimmm yerim ben tatlı prensesimizi kaydirigubbakcemile5:1hug::asigim:
naaan karakızz bu nelan aşkolsuun böle incecik hallerimizi koymayalım :roflol: şimdi aramızda tombişler var üzülmesinler :roflol:
hülya avşarın yaşlarına sen gelince heç düşünemeyom seni bacımm:roflol::roflol:nannn kedi uzanamadığı ciğere mundr dermiş ne o öle tahta gibi dümdüz karı mı olunur beeaaa sonra da destekli sütye ara bilmem ne ... ne güzel işte maşşallahh kıç da yerinde meme de bakma sen ona kıskanıyyylaelaelaelaelae
hoşgeldin cnm
valla hülya avşar da türkiye güzeliydi cicimm emme görüyok şinci halini:roflol::roflol::roflol:
nehir işte çıtırrtımm
Hahahaha krİspİ tutmuŞŞŞ adının yanına f.Ç ben krİspİ yazmıŞŞŞ kızım gel grupta konu aÇtım oraya yazz allah senİİİİİİİİ
hülya avşarın yaşlarına sen gelince heç düşünemeyom seni bacımm:roflol::roflol:
canım gelecemde önce kandi fotomu koyam onuda anca kızım uyuyunca yaparum
töbe töbe töbeeeeee nan çıtırtııı ne ayakkkk nannn emme yok ben kimseyi tercihlerinden dolayı kınamam emme gene de kocamı çok seviyorum bil yanee ( neme lazım nan kendimi garantiye alıım da )kıssssssssssssssssss çıtırtııııııııııııı facende ilgi alanı kadınlar yazıo sende aradığı da arkadaşlık ne dmeek kıssssssssssss buuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok nan o kadar da deeel idaaare ederr deermişim karı beni yer walla laelaelaelaelaeçıtırtının fotosu yok lülülülülülü o kadar çırkın mı bacım koy heelee bakak
töbe töbe töbeeeeee nan çıtırtııı ne ayakkkk nannn emme yok ben kimseyi tercihlerinden dolayı kınamam emme gene de kocamı çok seviyorum bil yanee ( neme lazım nan kendimi garantiye alıım da )
yok nan o kadar da deeel idaaare ederr deermişim karı beni yer walla laelaelaelaelae
heee kıı ebiscemm kıskanıyo nan bunlar bizii kaydirigubbakcemile3
aaannaam naan bu çıtırtı karısı benim memişlere boşa takmamış baksanaa sapuk cıkcak nerdesee :roflol:
elifsun cnm allah kabul etsin,eşinin işinide daim etsin inşallah..
vaay beeee karakız sonunda gene sokmuşun nan lafıı hala zayıfım deyüüü :dilcikar: napaakk yanii şişkosakk benim kociş etlü severrr :roflol:
etlimi sever alkisalkisalkis ya anam bizim ki etmi ki :kedi:
yağğğğğğğğğ yağğğğğğğğğğğğğğğğ :lepi:
ne oldu naan demin ben şişko değülüm diyen kimdii :mymeka:
şimdik yağlımı oldun düdüüükk :roflol:
ne kocası nan o benim kardeşima.skrıspı kız cihat kocan mı nan :lepi: sana benziyıı
koycam bacım uyusundamirmirmirmirHADİ BAKALIM ÖLE OLSUN CITIRTIMMMopuyorumnanaktan
yerim vallacokacimcoookcokacimcoooktöbe töbe töbeeeeee nan çıtırtııı ne ayakkkk nannn emme yok ben kimseyi tercihlerinden dolayı kınamam emme gene de kocamı çok seviyorum bil yanee ( neme lazım nan kendimi garantiye alıım da )
yok nan o kadar da deeel idaaare ederr deermişim karı beni yer walla laelaelaelaelae
senin memişlere sadece ben takmadım gacııı o zaman burdaki herkes sapuk kaydirigubbakcemile3heee kıı ebiscemm kıskanıyo nan bunlar bizii kaydirigubbakcemile3
aaannaam naan bu çıtırtı karısı benim memişlere boşa takmamış baksanaa sapuk cıkcak nerdesee :roflol:
elifsun cnm allah kabul etsin,eşinin işinide daim etsin inşallah..
vaay beeee karakız sonunda gene sokmuşun nan lafıı hala zayıfım deyüüü :dilcikar: napaakk yanii şişkosakk benim kociş etlü severrr :roflol:
etlimi sever alkisalkisalkis ya anam bizim ki etmi ki :kedi:
yağğğğğğğğğ yağğğğğğğğğğğğğğğğ :lepi: