2009 Kasm Anneleri

kızım bu çıtırtı gacısı tam sapık çıktı heeeeedelikafadulden
hee valla karpuzlara boşa takmamış gacıı sositososito

çıtırtının resmi burdaki proilinde war bi bak pambık gibin karı
baktım hee ebem beyaz delikafadulden

lezozzzzzzzzzzzz mudur nedirrrrrrrrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

lezooooooo çıtırtı nere gittin utandı gabaaa şakkıdı

slm kızlarrrr bugün baya kalabalık gözüküyor topik maaşallah diyelim...
ben de sabah kocişi işe yolladım, vallaaa özlemişim
4 aydır evde olunca işe yollamayı bile unutmuşum.. kaydirigubbakcemile3
onun varlığınada çok alışmıştım yaaa şimdi canım sıkılıyor
ama olsun napalım 1-2 güne kalmaz alışırım heralde..
bu arada söylenmez böyyle şeyler ama namaza başladım allah kabul ederse eğer, inşallahta bırakmam hiç...birşey sorucam size bu sabah saat 6 da kalktım namaz için, hava aydınlanmıştı geç mi olmuş ? daha mı erken kalkmam gerekiyor???

çıtırtının fotosu yok lülülülülülü o kadar çırkın mı bacım koy heelee bakak
kızımın uyku saatinde seçip koyarım şimdi uğraşamayacam
kızım bu çıtırtı gacısı tam sapık çıktı heeeeedelikafadulden
aganigi naganigi çıtırtı:1ninca::1ninca:
kaçın kızlar kaçın sapık wardelikafadulden nan krispi düştün dilimize artık dalga sırası bizde kolla kendinikaydirigubbakcemile4
sizden korkan sizin gibin şişko olsun:mymeka:

yok anam burdayım

mersii cnmcııım kaydirigubbakcemile3 karpuz marpuz ikide birdee yüzüme vurma nann.
Ebiscem yaa baak taktılar karpuzaa kaydirigubbakcemile3
nannn kedi uzanamadığı ciğere mundr dermiş ne o öle tahta gibi dümdüz karı mı olunur beeaaa sonra da destekli sütye ara bilmem ne ... ne güzel işte maşşallahh kıç da yerinde meme de bakma sen ona kıskanıyyylaelaelaelaelae
Merhaba arkadaŞlar aranıza yenİ katıldım :)
hoşgeldin cnm
maaanneee sen 3 kilo almışsın ben daha 2 kilo almışım şimdiden mağlupsun nan
ben bi doğum yapmış incecük hatunum nabbeeerrr bu ikinci hamileliğim ha ha haa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
7 yıldır çene çalıyomuş çatlak demekki boşa çalışmış çenen:roflol::roflol::roflol:
valla hülya avşar da türkiye güzeliydi cicimm emme görüyok şinci halini:roflol::roflol::roflol:
özge kim nan anlamadım kiama kabul ettim
nehir işte çıtırrtımm

slm kızlarrrr bugün baya kalabalık gözüküyor topik maaşallah diyelim...
Ben de sabah kocişi işe yolladım, vallaaa özlemişim
4 aydır evde olunca işe yollamayı bile unutmuşum.. Kaydirigubbakcemile3
onun varlığınada çok alışmıştım yaaa şimdi canım sıkılıyor
ama olsun napalım 1-2 güne kalmaz alışırım heralde..
Bu arada söylenmez böyyle şeyler ama namaza başladım allah kabul ederse eğer, inşallahta bırakmam hiç...birşey sorucam size bu sabah saat 6 da kalktım namaz için, hava aydınlanmıştı geç mi olmuş ? Daha mı erken kalkmam gerekiyor???

allah kabuletsin allah bizee nasipetsin canımcım bu arada facede grup actık sende gel

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahahaha krıspı tutmuŞŞŞ adının yanına f.Ç ben krıspı yazmıŞŞŞ kızım gel grupta konu aÇtım oraya yazz allah senıııııııı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Hoşbuldummmmmm benim güzel Meleğim ŞenizŞenizŞenizBizde çok özledik canım yaa yeğenleride aldım geldim oynuyorlar içeride kaydirigubbakcemile3Yağmurda iyi çok şükür Durum nasıl bakimmm yerim ben tatlı prensesimizi kaydirigubbakcemile5:1hug::asigim:

duru çok iyi canım zıp zıp zıplıyo kaydirigubbakcemile3

naaan karakızz bu nelan aşkolsuun böle incecik hallerimizi koymayalım :roflol: şimdi aramızda tombişler var üzülmesinler :roflol:

doğru diyosun canım ama benimde başka resimlerim yokki kaydirigubbakcemile3
zaten ben şuanda öyle zayıfım sadece göbeğim cıktı top gibi :roflol:

nannn kedi uzanamadığı ciğere mundr dermiş ne o öle tahta gibi dümdüz karı mı olunur beeaaa sonra da destekli sütye ara bilmem ne ... ne güzel işte maşşallahh kıç da yerinde meme de bakma sen ona kıskanıyyylaelaelaelaelae
hoşgeldin cnm
valla hülya avşar da türkiye güzeliydi cicimm emme görüyok şinci halini:roflol::roflol::roflol:
nehir işte çıtırrtımm
hülya avşarın yaşlarına sen gelince heç düşünemeyom seni bacımm:roflol::roflol:
Hahahaha krİspİ tutmuŞŞŞ adının yanına f.Ç ben krİspİ yazmıŞŞŞ kızım gel grupta konu aÇtım oraya yazz allah senİİİİİİİİ

canım gelecemde önce kandi fotomu koyam onuda anca kızım uyuyunca yaparum

kıssssssssssssssssss çıtırtııııııııııııı facende ilgi alanı kadınlar yazıo sende aradığı da arkadaşlık ne dmeek kıssssssssssss buuuuuuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:
töbe töbe töbeeeeee nan çıtırtııı ne ayakkkk nannn emme yok ben kimseyi tercihlerinden dolayı kınamam emme gene de kocamı çok seviyorum bil yanee ( neme lazım nan kendimi garantiye alıım da )
çıtırtının fotosu yok lülülülülülü o kadar çırkın mı bacım koy heelee bakak
yok nan o kadar da deeel idaaare ederr deermişim karı beni yer walla laelaelaelaelae

heee kıı ebiscemm kıskanıyo nan bunlar bizii kaydirigubbakcemile3
aaannaam naan bu çıtırtı karısı benim memişlere boşa takmamış baksanaa sapuk cıkcak nerdesee :roflol:
elifsun cnm allah kabul etsin,eşinin işinide daim etsin inşallah..
vaay beeee karakız sonunda gene sokmuşun nan lafıı hala zayıfım deyüüü :dilcikar: napaakk yanii şişkosakk benim kociş etlü severrr :roflol:

töbe töbe töbeeeeee nan çıtırtııı ne ayakkkk nannn emme yok ben kimseyi tercihlerinden dolayı kınamam emme gene de kocamı çok seviyorum bil yanee ( neme lazım nan kendimi garantiye alıım da )
yok nan o kadar da deeel idaaare ederr deermişim karı beni yer walla laelaelaelaelae

yer valla çıtır çıtır hamde cokacimcoook lülülülülülü

aaannaam naan bu çıtırtı karısı benim memişlere boşa takmamış baksanaa sapuk cıkcak nerdesee :roflol:
vaay beeee karakız sonunda gene sokmuşun nan lafıı hala zayıfım deyüüü :dilcikar: napaakk yanii şişkosakk benim kociş etlü severrr :roflol:

etlimi sever alkisalkisalkis ya anam bizim ki etmi ki :kedi:
yağğğğğğğğğ yağğğğğğğğğğğğğğğğ :lepi:

krıspı kız cihat kocan mı nan :lepi: sana benziyıı
ne kocası nan o benim kardeşima.s
HADİ BAKALIM ÖLE OLSUN CITIRTIMMMopuyorumnanaktan
koycam bacım uyusundamirmirmirmir
yerim vallacokacimcoookcokacimcoook
senin memişlere sadece ben takmadım gacııı o zaman burdaki herkes sapuk kaydirigubbakcemile3
etlimi sever alkisalkisalkis ya anam bizim ki etmi ki :kedi:
yağğğğğğğğğ yağğğğğğğğğğğğğğğğ :lepi:

Back
X