2009 Kasm Anneleri

hadi bakalım hayırlısı,,,
cnm sen derse gittiğinde ceylin in anlamını sorcaktın unuttun dimi ?

unuttum tabii :kedi: bir daha ki ders pazartesi oyüzden bekletmiyim daha fazla seni farsça bir kelime arapça değilmiş cennet kapısı cennete açılan kapı demekmiş

slm kızlaar ben geldiiimm gene bissürü döktürmüşünüz yahuuu nasıl okucam ben onnarıı

ulen kayananam da kayınpedrde cok ıyı ondan böle kararsız kalıyom .. nasıl olsa beşıkle makın aalındı artık istedıgımı koyabilürüm opuyorumnanaktan ayaz da güzel yagızda yiğitde yalında uyy benım erkegım artık ısmı ile sevmek istiyom yaaa

ulen kayananam da kayınpedrde cok ıyı ondan böle kararsız kalıyom .. nasıl olsa beşıkle makın aalındı artık istedıgımı koyabilürüm opuyorumnanaktan ayaz da güzel yagızda yiğitde yalında uyy benım erkegım artık ısmı ile sevmek istiyom yaaa

yağcııııııııııııııııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol:

öle de onlarıda seviyom ama ben degısık ısım koyasım var arif kemal fena deıl ama bi yagız yada ayaz gibi deıl kı :sinifsinif:

anlamışam bacımm delikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

slm kızlaar ben geldiiimm gene bissürü döktürmüşünüz yahuuu nasıl okucam ben onnarıı

hoşgeldin canım sen geldin ben çıkıyorum daha namaz kılmadım halim yok bugün pek

sıcaktanmı ney daha yemek yepıcam pasta yapıcam yarın gün var

ikbal gürpınar eşinden boşanmış bu eşinden 2 yaşında bir oğlu vardı üüzldüm vallaa

canliz anacım valla kırmadan söle leen ben bu isimleri istiyom deyüüü:roflol:

kız bişi demez onlar koydun koymadın diye ama ben ıstesem tabıkıbenım dedıgım olur ama bi onların ıstedıgımı olsakı dıyom vask apederın adını koycak yok. bırde yenı ısım olsun sonrs pısmsn olursam koyduguma dıyom şaştım :1shok: kafamçokkarıştı

sabah işim vardı şeker anca gelebildim yaaa
oof evde hangi odaya girsem yapcak iş var çok sinirim bozuukk
buzdolabı temizlencek, yatak odasındaki dolabı da bi boşaltıp düzenleyesim var giyemediim bissürü şey var bi kaldıram diyom oof yaa kayınvalidemler de cts geliyomuş
insan hafta içinden gelir bee bu kadıncaaz hamile hamile işe gidiyo gidem de yemeni yapıverem der dimi ama nerdeee cts gelcekler üç gün kalıp giderler haftasonu yorulduumla kalırım ben de

hülya avşarın yaşlarına sen gelince heç düşünemeyom seni bacımm:roflol::roflol:

canım gelecemde önce kandi fotomu koyam onuda anca kızım uyuyunca yaparum
nan o yaşa gelince hangimiz farklı olcez delüü ben onu demeyom türkiye güzeli hatunu nası koca boynuzladı emme demekki karılık dözle başla olmuyomuş cicimmm kıçım başım için beni alan herifi ne edemm daha iyisini gördümü tutamassınkii dimi cicimmlaelaelaelaelae

Back
X