Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah işim vardı şeker anca gelebildim yaaa
oof evde hangi odaya girsem yapcak iş var çok sinirim bozuukk
buzdolabı temizlencek, yatak odasındaki dolabı da bi boşaltıp düzenleyesim var giyemediim bissürü şey var bi kaldıram diyom oof yaa kayınvalidemler de cts geliyomuş
insan hafta içinden gelir bee bu kadıncaaz hamile hamile işe gidiyo gidem de yemeni yapıverem der dimi ama nerdeee cts gelcekler üç gün kalıp giderler haftasonu yorulduumla kalırım ben de
sabah işim vardı şeker anca gelebildim yaaa
oof evde hangi odaya girsem yapcak iş var çok sinirim bozuukk
buzdolabı temizlencek, yatak odasındaki dolabı da bi boşaltıp düzenleyesim var giyemediim bissürü şey var bi kaldıram diyom oof yaa kayınvalidemler de cts geliyomuş
insan hafta içinden gelir bee bu kadıncaaz hamile hamile işe gidiyo gidem de yemeni yapıverem der dimi ama nerdeee cts gelcekler üç gün kalıp giderler haftasonu yorulduumla kalırım ben de
selam kizlar ben geldim.. duydumki facebookte grup acmissiniz.. iki saattir üye olmaya calisiyom.. benide kabul edin gurubazemuszemus
aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm grubaaa senii
selam kizlar ben geldim.. duydumki facebookte grup acmissiniz.. iki saattir üye olmaya calisiyom.. benide kabul edin gurubazemuszemus
bende üyeyimde sizinle nasıl görüşecem canım bir dok arayıp sorsana iki ilacın arasında kaç saat var
oooff başımda hafif ağrı var yaa sabahtan beri dışardaydım çok yoruldumm
facede grup kurmuşlaaar ben de bi giremm
canım gecmişe bak link var atamıom link yasak dieee
oooff başımda hafif ağrı var yaa sabahtan beri dışardaydım çok yoruldumm
kaçıncı sayfada
5 10 sayfa geridedir
canım gecmişe bak link var atamıom link yasak dieee
aşaama ben de girecemm sen nerelerdeydin bööön gulüğmmoooff başımda hafif ağrı var yaa sabahtan beri dışardaydım çok yoruldumm
ayy severim ikbal i kısmetsiz garibimmhoşgeldin canım sen geldin ben çıkıyorum daha namaz kılmadım halim yok bugün pek
sıcaktanmı ney daha yemek yepıcam pasta yapıcam yarın gün var
ikbal gürpınar eşinden boşanmış bu eşinden 2 yaşında bir oğlu vardı üüzldüm vallaa
nan ne cezası verdiler ? eee ama şimdiye kadar bissürür link veren oldu bebek odaları vs. ler falan onnara nie ceza yok özgecimm?:uhm:kıslar link vermek yasakmış ceza aldım :) geçmiş olsun bana
nann bizle çene yarıştırcana çocukla ilgilensene delüüükızlar ben çıkıyom evimi toparlayacam kızım kudurdu ilgisiz kaldı yavrum evimi topaqrlayam kızımı uyutam gelürüm