kızlar ben bebişimin hastane çıkış takımını aldım ya çok minik bunlar yaaa.. süper............şirinler gibi....
ayyy güzle güle giysin bebişin annesi hastane çıkışını resim koymicanmi bakıverseydik yau
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bebişimin hastane çıkış takımını aldım ya çok minik bunlar yaaa.. süper............şirinler gibi....
sen istedin ne edem ben ilk başta annattım mı sen anamadım dedin :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3
olur bölee şeyler canım geçmiş olsun
hoşgeldin beaa
kabızda yapar gaz da yapar e heleki 3 tane peşpeşe yiyince daha neler yapar nelerkaydirigubbakcemile3
o zaman şekerim biz seni ekim analarının yanına yollayalım. sen artık ekim anasısın. hehe ekim anası :lepi:
:roflol::roflol::roflol:
ey fikir :jeyyar: :jeyyar::roflol:
sen hiç çıkarma bajımm kalsın içinde askere gidecek vakit cıkarırsın madem korkuon okadar içinde kalsın :roflol::roflol:
:mymeka: :dilcikar: heç de bileezaten yazmayııı beceremionnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol:
ban abelli olmasss şimdilik orda görüyor turkbayragicanlizcim sende medikalpark damı yapmayı düşünüyorsun doğumu....
nan ne alaka bu bana en güzel evlilik yıldönmü hediyesi olur dedim cok manalı olur 9 ksım 2004 te evlendim 9 kasım 2009 da anne olurum fenamılmaz:
ey fikir :jeyyar: :jeyyar:
:mymeka: :dilcikar: heç de bilee
ban abelli olmasss şimdilik orda görüyor turkbayragi
yıhhh be 5 sene sonra mı cıkardın bebeniiiiiii laelaelaelaelae
olur bölee şeyler canım geçmiş olsun
hoşgeldin beaa
kabızda yapar gaz da yapar e heleki 3 tane peşpeşe yiyince daha neler yapar nelerkaydirigubbakcemile3
o zaman şekerim biz seni ekim analarının yanına yollayalım. sen artık ekim anasısın. hehe ekim anası :lepi:
:roflol::roflol::roflol:
Ya kızlar bende Müthiş bir yorgunluk oluyor sıcakta etkiliyordur eminim ama vitaminlere rağmen yatasım geliyor..Sizler nasılsınız böyle soluk soluğa kalıyormusunuz?
ekim anası isen madem gittt sen kendin kaşındın :jeyyar: sütçiiiiiiiiiiiiiii
hadi nan eDuuba gitmem bi yere sen gittttttttttttt:roflol:
ayyy güzle güle giysin bebişin annesi hastane çıkışını resim koymicanmi bakıverseydik yau
ne kız bu oyuncak mı gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu böle mi delikafadulden :roflol: :roflol: oynadın nnnnnnnnnnnnheeeeee ancaaaaaaa cok genccccccccccccctikkkkkkkkkkkkkk ancaaa karar verdik dioz ya biz kac senedir birbirimizle oynadık doymayanlar oynasın diee itekk kulakların cınlasınnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
bana özellikle gece sıcak ve sıkıntı basıyor
günaydın kızlar herkese güzel günler
ya bende dün akşam tartıldım 67.8 olmuşum 8 i sayma kıyafetler falan vardı 67 olmuşum tam 6 kilo aldım hamileliğimde bugune kadar ama gel görki ortada görünür birşey yok :uhm: hala zayıfım ve sadece göbeğem pırtladı acık okadar
ama bende artık hamile olduğum belli olsun istiyorum yaaaa :çok üzgünüm:
banada gecen bir arkadaşım erkeğe benziyo senin göbeğin dedi hayır kız hemde 3 dr kız
olduğunu söyledi dedim kaydirigubbakcemile3
benimde karnim sivrimsi. okulda kimseye cinsiyetini henuz soylemedim. okul ikiye ayrilmis durumda. kiz diyenler ve erkek diyenler diye.kaydirigubbakcemile3
günaydın mavi nerdesin sen anacım facede grup açtık davet ettim seni haberin olsun bak
kızım ben aslan gibi kasım anasıyım sen yürü git ekim analarının topiğine sütçiiiiiiiiiiiiiiiiiisositososito
sende aralıkta doğurursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:roflol:
ne kız bu oyuncak mı gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu böle mi delikafadulden :roflol: :roflol: oynadın nnnnnnnnnnnn
gecelerimi ateşleniyonn :roflol: :roflol: :roflol:
kesin sen yemişsindir o üç muzu demi a.sa.sa.s
bana özellikle gece sıcak ve sıkıntı basıyor