2009 Kasm Anneleri

olur bölee şeyler canım geçmiş olsun

hoşgeldin beaa

kabızda yapar gaz da yapar e heleki 3 tane peşpeşe yiyince daha neler yapar nelerkaydirigubbakcemile3

o zaman şekerim biz seni ekim analarının yanına yollayalım. sen artık ekim anasısın. hehe ekim anası :lepi:

:roflol::roflol::roflol:

hadi nan eDuuba gitmem bi yere sen gittttttttttttt:roflol:

:roflol:

sen hiç çıkarma bajımm kalsın içinde askere gidecek vakit cıkarırsın madem korkuon okadar içinde kalsın :roflol::roflol:
ey fikir :jeyyar: :jeyyar:

zaten yazmayııı beceremionnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol:
:mymeka: :dilcikar: heç de bilee

canlizcim sende medikalpark damı yapmayı düşünüyorsun doğumu....
ban abelli olmasss şimdilik orda görüyor turkbayragi
nan ne alaka bu bana en güzel evlilik yıldönmü hediyesi olur dedim cok manalı olur 9 ksım 2004 te evlendim 9 kasım 2009 da anne olurum fenamı :olmaz:

yıhhh be 5 sene sonra mı cıkardın bebeniiiiiii laelaelaelaelae

nazlıcım bende senin gibiyim hep bi uyuşukluk var üzerimde bide ayaklarım çok şişiyo ayakda kalınca.şimdi misafir olaylarınada girecem ya ne yapacam bilmem valla....benim kendi kendime bakacak halim yok valla.hep bi miskinlik uyuşukluk üzerimde....

ey fikir :jeyyar: :jeyyar:

:mymeka: :dilcikar: heç de bilee

ban abelli olmasss şimdilik orda görüyor turkbayragi

yıhhh be 5 sene sonra mı cıkardın bebeniiiiiii laelaelaelaelae

heeeeee ancaaaaaaa cok genccccccccccccctikkkkkkkkkkkkkk ancaaa karar verdik dioz ya biz kac senedir birbirimizle oynadık doymayanlar oynasın diee itekk kulakların cınlasınnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

olur bölee şeyler canım geçmiş olsun

hoşgeldin beaa

kabızda yapar gaz da yapar e heleki 3 tane peşpeşe yiyince daha neler yapar nelerkaydirigubbakcemile3

o zaman şekerim biz seni ekim analarının yanına yollayalım. sen artık ekim anasısın. hehe ekim anası :lepi:

:roflol::roflol::roflol:

kesin sen yemişsindir o üç muzu demi a.sa.sa.s

heeeeee ancaaaaaaa cok genccccccccccccctikkkkkkkkkkkkkk ancaaa karar verdik dioz ya biz kac senedir birbirimizle oynadık doymayanlar oynasın diee itekk kulakların cınlasınnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
ne kız bu oyuncak mı gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu böle mi delikafadulden :roflol: :roflol: oynadın nnnnnnnnnnnn
bana özellikle gece sıcak ve sıkıntı basıyor

gecelerimi ateşleniyonn :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlar herkese güzel günler
ya bende dün akşam tartıldım 67.8 olmuşum 8 i sayma kıyafetler falan vardı 67 olmuşum tam 6 kilo aldım hamileliğimde bugune kadar ama gel görki ortada görünür birşey yok :uhm: hala zayıfım ve sadece göbeğem pırtladı acık okadar
ama bende artık hamile olduğum belli olsun istiyorum yaaaa :çok üzgünüm:

karakiz sen 61 kiloyla mi hamile kaldin? halbuki facede hic oyle durmuyosun, kibrit copu gibisin valla.:1shok:

bende 60 la hamile kaldim ama gorunurde senin uc kati gibi duruyorum valla. sanirsam kemiklerim iri benim.sırnaşık şey

banada gecen bir arkadaşım erkeğe benziyo senin göbeğin dedi hayır kız hemde 3 dr kız
olduğunu söyledi dedim kaydirigubbakcemile3

benimde karnim sivrimsi. okulda kimseye cinsiyetini henuz soylemedim. okul ikiye ayrilmis durumda. kiz diyenler ve erkek diyenler diye.kaydirigubbakcemile3

günaydın mavi nerdesin sen anacım facede grup açtık davet ettim seni haberin olsun bak

Son düzenleme:
Boncukx canım aynen yaa bir yere gideceğim ık mık sorun ediyorum resmen ve o ağırlıkla geri döndüğüm bile oldu mesela dün akşam..Cicilerini Allahım giydirmeyi nasip etsin mini mini pek tatlıdır onlar şimdi resimlerinizi isteriz:)

sgumusum akşam sıcakla birlikte hangi tarafa döneceğimizi şaşırıyoruz yanıma bol bol su alıyorum ben..Zaten çok su içerim şimdi 2 katı kaç litre inan bilmiyorum

yaaa yukardaki reklama dikkat ettinizmi hiç ben kopuom her defasına AQ saç üstüne saç :)))))))))))))))))))) aq başka bişe değilmi yaaaaaaaaaaa cosmo saç ekim merkezinin reklamı

Back
X