Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende başak burcuyum:)Başaklar demek kasımda doğuruyokaydirigubbakcemile3
Neslimmm hoşgeldin tatlı kuzum sende yavru kuzu napıyo?
ayyy bi başak dahakaydirigubbakcemile3yağmurumuz nasıl ablacım gezip geldiniz ohh ne güselkaydirigubbakcemile3
cnm benim free bhcg 20 idi papp a ise 1,1 çıktı normalmiş sonuşlarım ama bu kişiye göre değişiyokızlar selamlar, ocak topiğinden geliyorum:)))
ikili test sonuçlarım çıkmış ama oran hesaplanmamış, siz kendi değerlerinizden bir yorum yapabilir misiniz, tecrübelisiniz nasıl olsa...
free beta hcg:64.6
PAPP-A:1.94
fikrinizi söyleseniz sevinirim...
aynneennn cicimmm valla ona da nazlanan erkek olurmuş anladımmüff ne biliyim bi tuhaf geliyoo kendi kendime konuşur gibi
yaparken hiç utanır mıyım. biz zaten çok uğraştuk bebek için. artık adam sıkılıyodu ben arsız arsız adama saldırıyodum sırnaşık şey
nann siz başak karısı olup temizsinizde ötekiler ne mok çukurunda mı yaşıyoz bizde sizden aşşa değilük Allamıza şükür hem çalışıp hem evimizin kadını oluyok çocukta yapıyok kariyerde yaneee bi nevii :umursamaz:anam ne pasaklı karularsınız
kızım ben güreşden anlamam horondan anlarım biz horron yapıyoz akşamlar
ben başak karusuyum temiz karuyumdur
biz senin gibi kuduruk değelik işte:roflol::roflol:
yok nan ben 3 gündür ancak gruba katılabildim sen bi baksdana hacı beni görebiliyonmubeni gördünüz mü faceteee
nan ne ala dolabı yerleştirmekle beaa o mevsimde bi dolap yerleştirme ihtiyacı hissediyy emme sen baksana her gün evi kaldırp atıyosun nannn it mi mıçıyo evine derler bizim orlaada:roflol:ha ha ha tabi tabi tabi daha geçen dolabımı yerleştirmem lazımdememişmiydin pasaklı başak karusu yürrrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:mymeka::mymeka:
hoşgeldin gülümm naberr ?10 gündür yokum ama bi hoşgeldin diyen bile yok:a015: selam dedim duymadınız mı?
okuldaydım :sinifsinif: tiz yazıyom ya bi de:bbo:kıs nerlerdesin sen kaydirigubbakcemile
yaa eslemden emin olamadım eşime dedimelif eslem koy bari gııı ben koyamıyorum sen koymafoldumben
nasıl yaaaakızlar yaaa benim kızımın da dışardan bakınca acayip görülüyor hareketleri..
bu sabah keşfettim zaten çok hareketliydi ama elimizi koyup bakıyorduk
elimi koymadan da t-hareketlerini hissediyordum ama
bugün açtım karnımı hiçelimi koymadan izledim resmen karnım hareket ediyor
içinde resmen canlı bişey olduğu görülüyor yaaaa rabbimin mucizesi işteee
hem konuştum kızımla bol bol hemde ağlayıp zırladımmm
o kadar güzel bi duygu ki anlatamam...
babasına da anlattık çok heyecanlandı akşama gelince ilk ona bakacakmış :))))
aaa şeker nazlıımm tahmin ettim senin başak olduunuuuBende başak burcuyum:)Başaklar demek kasımda doğuruyokaydirigubbakcemile3
bakıyım dur şekeryok nan ben 3 gündür ancak gruba katılabildim sen bi baksdana hacı beni görebiliyonmu
nan ne ala dolabı yerleştirmekle beaa o mevsimde bi dolap yerleştirme ihtiyacı hissediyy emme sen baksana her gün evi kaldırp atıyosun nannn it mi mıçıyo evine derler bizim orlaada:roflol:
hoşgeldin gülümm naberr ?
kuzum da iyi Nazlı teyzesi..
salı janjanlı bişeye girdim, kuzum hep babaya benziyo, hiç kendime benzetemedim valla, sadece zıpırlığı bana çekcek galibakaydirigubbakcemile3
İyiyizzzz ablasının güzeli ne olsun azıcık çarpıldım ablamın orda acayip rüzgar burada toparladıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sen nasılsın canım neşeli neşeli Allahım bozmasın Severim başakları bende :asigim:
nasıl bişeydi kız oo benzetcek kadar gördün :1shok:
kuzum da iyi Nazlı teyzesi..
salı janjanlı bişeye girdim, kuzum hep babaya benziyo, hiç kendime benzetemedim valla, sadece zıpırlığı bana çekcek galibakaydirigubbakcemile3
nasıl yaaaa
oof benim derim çok kalın bence -tatlicadiarzu-
akşam aynanın karşısında durcam nan saatlerce bi de müzik açcam
:
nasıl bişeydi kız oo benzetcek kadar gördün :1shok:
kaydirigubbakcemile3 Neslim Doğa doğduğunda eşimin minyatürüydü adeta inanamazsın mini ikizi diyorduk..Büyümeye başladılarmı çok çok değişiyorlar ..Ya bide ultrasondan nasıl benzettin gülüm yaaaa kırk yıl bakayım cıks hayatta benzetemem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kartanem pişti olmuşuz inan ben hiç anlamıyorum ultrasona bakıp ..İtekimde anlayabiliyor yaaa Allah Allah bakıyorum bakıyorum kimseye benzetemiyorum ki bırak benzetmeyi seçemiyorum bile neresi nedir :)))))))))
kızzz elif şevval koy nevreste koy elif eylül koy sen en iyisi (illaki elif koy ama ) delimiyim neyimlaelaelaelaelaetestere koycam nan kızımın adını size inatklava:
hee ben de dışardan bişi görmüyomm ama hissediyom çok nooolcekkheey bi başak daha geldiii
kız dışardan nasıl görüyonuz yaaa ben içerden bile zar zor hissediyom allam çıkdırcam yaa -tatlicadiarzu-
nazlı neslii naber kızlarr ?Bende başak burcuyum:)Başaklar demek kasımda doğuruyokaydirigubbakcemile3