2009 Kasm Anneleri

Bende başak burcuyum:)Başaklar demek kasımda doğuruyokaydirigubbakcemile3

Neslimmm hoşgeldin tatlı kuzum sende yavru kuzu napıyo?

ayyy bi başak dahakaydirigubbakcemile3yağmurumuz nasıl ablacım gezip geldiniz ohh ne güselkaydirigubbakcemile3

ayyy bi başak dahakaydirigubbakcemile3yağmurumuz nasıl ablacım gezip geldiniz ohh ne güselkaydirigubbakcemile3

İyiyizzzz ablasının güzeli ne olsun azıcık çarpıldım ablamın orda acayip rüzgar burada toparladıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sen nasılsın canım neşeli neşeli Allahım bozmasın Severim başakları bende :asigim:

kızlar selamlar, ocak topiğinden geliyorum:)))
ikili test sonuçlarım çıkmış ama oran hesaplanmamış, siz kendi değerlerinizden bir yorum yapabilir misiniz, tecrübelisiniz nasıl olsa...
free beta hcg:64.6
PAPP-A:1.94
fikrinizi söyleseniz sevinirim...
cnm benim free bhcg 20 idi papp a ise 1,1 çıktı normalmiş sonuşlarım ama bu kişiye göre değişiyo
üff ne biliyim bi tuhaf geliyoo kendi kendime konuşur gibi:utangac:
yaparken hiç utanır mıyım. biz zaten çok uğraştuk bebek için. artık adam sıkılıyodu ben arsız arsız adama saldırıyodum sırnaşık şey
aynneennn cicimmm valla ona da nazlanan erkek olurmuş anladımm
anam ne pasaklı karularsınız

kızım ben güreşden anlamam horondan anlarım biz horron yapıyoz akşamlar
ben başak karusuyum temiz karuyumdur

biz senin gibi kuduruk değelik işte:roflol::roflol:
nann siz başak karısı olup temizsinizde ötekiler ne mok çukurunda mı yaşıyoz bizde sizden aşşa değilük Allamıza şükür hem çalışıp hem evimizin kadını oluyok çocukta yapıyok kariyerde yaneee bi nevii :umursamaz:
beni gördünüz mü faceteee
yok nan ben 3 gündür ancak gruba katılabildim sen bi baksdana hacı beni görebiliyonmu
ha ha ha tabi tabi tabi daha geçen dolabımı yerleştirmem lazımdememişmiydin pasaklı başak karusu yürrrrüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:mymeka::mymeka:
nan ne ala dolabı yerleştirmekle beaa o mevsimde bi dolap yerleştirme ihtiyacı hissediyy emme sen baksana her gün evi kaldırp atıyosun nannn it mi mıçıyo evine derler bizim orlaada:roflol:
10 gündür yokum ama bi hoşgeldin diyen bile yok:a015: selam dedim duymadınız mı?
hoşgeldin gülümm naberr ?

kuzum da iyi Nazlı teyzesi..
salı janjanlı bişeye girdim, kuzum hep babaya benziyo, hiç kendime benzetemedim valla, sadece zıpırlığı bana çekcek galibakaydirigubbakcemile3

elif eslem koy bari gııı ben koyamıyorum sen koymafoldumben
yaa eslemden emin olamadım eşime dedim
ehlen ve sehlen diye dalga geçti genee laelaelaelaelae
kızlar yaaa benim kızımın da dışardan bakınca acayip görülüyor hareketleri..
bu sabah keşfettim zaten çok hareketliydi ama elimizi koyup bakıyorduk
elimi koymadan da t-hareketlerini hissediyordum ama
bugün açtım karnımı hiçelimi koymadan izledim resmen karnım hareket ediyor
içinde resmen canlı bişey olduğu görülüyor yaaaa rabbimin mucizesi işteee
hem konuştum kızımla bol bol hemde ağlayıp zırladımmm
o kadar güzel bi duygu ki anlatamam...
babasına da anlattık çok heyecanlandı akşama gelince ilk ona bakacakmış :))))
nasıl yaaaa
oof benim derim çok kalın bence -tatlicadiarzu-
akşam aynanın karşısında durcam nan saatlerce bi de müzik açcam

aaa şeker nazlıımm tahmin ettim senin başak olduunuuu
yok nan ben 3 gündür ancak gruba katılabildim sen bi baksdana hacı beni görebiliyonmu
nan ne ala dolabı yerleştirmekle beaa o mevsimde bi dolap yerleştirme ihtiyacı hissediyy emme sen baksana her gün evi kaldırp atıyosun nannn it mi mıçıyo evine derler bizim orlaada:roflol:
hoşgeldin gülümm naberr ?
bakıyım dur şeker
:roflol: :roflol: :roflol:

salı janjanlı bişeye girdim, kuzum hep babaya benziyo, hiç kendime benzetemedim valla, sadece zıpırlığı bana çekcek galibakaydirigubbakcemile3

nasıl bişeydi kız oo benzetcek kadar gördün :1shok:

İyiyizzzz ablasının güzeli ne olsun azıcık çarpıldım ablamın orda acayip rüzgar burada toparladıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sen nasılsın canım neşeli neşeli Allahım bozmasın Severim başakları bende :asigim:

bende iyiyim ablam bıdıklarla uğraşıyorum işte.yaa benim eşimde başak bende çok uyumluyuz bu konuda kaydirigubbakcemile2

aaaa sen ne diyosun enesimin bi fotosu vardı teyzesi bu çocuk yuvarlak kafa olacak.bana benzeyecek demiştim cidden öle oldu ama ensarım daha tm belli değil buda abisine benzese bariii:Saruboceq:zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 Neslim Doğa doğduğunda eşimin minyatürüydü adeta inanamazsın mini ikizi diyorduk..Büyümeye başladılarmı çok çok değişiyorlar ..Ya bide ultrasondan nasıl benzettin gülüm yaaaa kırk yıl bakayım cıks hayatta benzetemem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kartanem pişti olmuşuz inan ben hiç anlamıyorum ultrasona bakıp ..ıtekimde anlayabiliyor yaaa Allah Allah bakıyorum bakıyorum kimseye benzetemiyorum ki bırak benzetmeyi seçemiyorum bile neresi nedir :)))))))))

nasıl yaaaa
oof benim derim çok kalın bence -tatlicadiarzu-
akşam aynanın karşısında durcam nan saatlerce bi de müzik açcam
:

kaydirigubbakcemile3
canım aynanın karşısına geçmene gerek yok
sırt üstü yatttt aç göbişinii karnınaa bak hareket ediyorsa gözüküyor..
ama görebilmen için gün içinde hareketlerini de hissediyo olman lazım bence..

kaydirigubbakcemile3 Neslim Doğa doğduğunda eşimin minyatürüydü adeta inanamazsın mini ikizi diyorduk..Büyümeye başladılarmı çok çok değişiyorlar ..Ya bide ultrasondan nasıl benzettin gülüm yaaaa kırk yıl bakayım cıks hayatta benzetemem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben benzetirim :)))

sinemacı gözüynen baktım dimekkaydirigubbakcemile3
yav yok ben hep külüstür cihazlara giriyodum ya bu bana nur saçan bişeymiş gibi geldi, bi de levomun yüzüsü benden çok farklıdır, kemik yapısı alın yapısı neyin. Akça pakça güsel bişeydi bu :asigim: ben keskin hatlıyum da eccüka.s

Kartanem pişti olmuşuz inan ben hiç anlamıyorum ultrasona bakıp ..İtekimde anlayabiliyor yaaa Allah Allah bakıyorum bakıyorum kimseye benzetemiyorum ki bırak benzetmeyi seçemiyorum bile neresi nedir :)))))))))

walla gözlerimi hiç ayırmadan bakıyorum hatta ayrıntılıya girdiğimde daha o cinsiyeti söylemeden ben pipişi gördümkaydirigubbakcemile2

testere koycam nan kızımın adını size inat :oklava:
kızzz elif şevval koy nevreste koy elif eylül koy sen en iyisi (illaki elif koy ama ) delimiyim neyimlaelaelaelaelae
heey bi başak daha geldiii
kız dışardan nasıl görüyonuz yaaa ben içerden bile zar zor hissediyom allam çıkdırcam yaa -tatlicadiarzu-
hee ben de dışardan bişi görmüyomm ama hissediyom çok nooolcekk

nazlı neslii naber kızlarr ?
yok nan yengeçler de kasımda doğuruyo

ben geldiiimmm
yerleştürdüm ewimi ama yemek henüz yapmadım onuda yaparız sorun değel buseyide uyutunca sütlaç yapacam kızım çok sewiyo
kartanesi senin adının baş harfi ne nan bakacam sana face gurubundamısın

Hay Maşallahhhh gözlere bak biri yüz hatlarını biri pipişi görmüş Bizimde babası anlayabiliyor ilkinde çok erken dedi oğlan bu bunuda kız olarak gördü..Birde ilginç olan sona doğru babası Doğanın bebekliğini gördü rüyasında ve doğduğunda budur dedi..

Geçende az kaldı diyor göreceğim bakalım kızımı diyor şaşırdım malummu oluyor nedir

Back
X