2009 Kasm Anneleri

hıhı öle olmuşşşşşşşşşşşşşş burda olsaydınız bu güzel haberden sonra sizlere bi tatlı ısmarlardımmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar:

kargoyla gönder güzelim farketmez benimki kaymaklı baklava olsun wannababyimde beni öldürsün:roflol::roflol::roflol:

walla ben kızartmadan da vazgeçer gibiyim acep arasam dışarıdan mı söylesem valla hiç halim yok bugün

oooooooohhhhhhh maş:nazar:kıs ne ara büyüttün tosuncuğu benimki daha 350 gr.

bende çok seviyorum kocişimi emme kendime benzetiyorum ayyy benim 2 oğlum olacak 2side babasına benzeyecek çatlarım vallaÇok üzgünüm çoook

heee walla yaa ama benim kocişimin rekorunu kıramaz tam 6 kilokaydirigubbakcemile3

saol tatlım darısı basına ben 23 haftadayım sende bu haftaya gel seninkide böle olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan:nazar::nazar:

bende çok seviyorum kocişimi emme kendime benzetiyorum ayyy benim 2 oğlum olacak 2side babasına benzeyecek çatlarım vallaÇok üzgünüm çoook

heee walla yaa ama benim kocişimin rekorunu kıramaz tam 6 kilokaydirigubbakcemile3

erkek cocuk babaya benzemeli kizim. benim esimde annesine benziyor. bana hep sende annene cok benziyorsun der. bende, ben en azindan kendi cinsime benziyorum, sen karsi cinse benziyorsun diye kizdiriyorum. benim gibi gelin olursa ogluslarini cok kizdirirlar.:roflol:

hiç kısım olmadığı için yorum yapamıyacağım:gitme::gitme:

şekerim benimde kızım yok... yalnız değilsin yaniiia.s üçüncüde bulursun inşallah kaydirigubbakcemile2

doğru sölüyosun zerenimm çok sıkı vuruyo karnım bükülüyo ya masa başında çalışırken canıma okuyo kıızzz hemen düzeltiyom kendimi çaresiz velet şincikten parmağında oynatııyy

evet yaaaopuyorumnanaktan bakalım doğunca napıcaklar...

kızlaar şimdi elimi karnıma koydum bebişimin kalp atışları geldi elimee aayy çok heyecanlııı

boksör olcak sizinkiler benim kız nazlı nazlı yatıyo

hııımmm bak ben hiç kalp atışını hissetmedim... sadece kendi kalp atışımı hissedebiliyorum... kalbim çok güçlü atıyo çünkü

neyse hadi kaçtıma.s.

:nazar:TEYZELER BİZ GELDİK DOKTORUMUZDAN 600 GR OLMUŞ OĞLUM BOYUMUZDA 30 CM OLMUŞ :nazar::nazar::nazar::nazar: PAZARTESİ RENKLİ USG MİZ VAR BEBEĞİMİ DAHA NET GÖRCEMMMM ÇOKKK MUTLUYUM HERŞEY ÇOK İİ DEDİ DOKTOR AMCAMIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maşallah kız :nazar: ben 17 haftalıkken gitmiştim 171 grdı daha.

kalp atisini nasil hissettin anacim? tekmesidir o tekmesi.kaydirigubbakcemile3
kalp atışı işteee :dilcikar:
saol tatlım darısı basına ben 23 haftadayım sende bu haftaya gel seninkide böle olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan:nazar::nazar:
ayy ben de 25. haftada gitcem dr.aa ayy iyice büyümüş olcak en son 330 gr.dı
hııımmm bak ben hiç kalp atışını hissetmedim... sadece kendi kalp atışımı hissedebiliyorum... kalbim çok güçlü atıyo çünkü

neyse hadi kaçtıma.s.
benim de evde hissetmeye çalıştığımda kalbimin şiddetiinden ama şimdi elimi bi attım sanki bileğinde nabzını hissedersin ya onu gibi aynııı

kalp atışı işteee :dilcikar:

ayy ben de 25. haftada gitcem dr.aa ayy iyice büyümüş olcak en son 330 gr.dı

benim de evde hissetmeye çalıştığımda kalbimin şiddetiinden ama şimdi elimi bi attım sanki bileğinde nabzını hissedersin ya onu gibi aynııı

ben pazartesi renkli doplere gircem cd verceklerrrrrrrrrrrrrr ondan sonraki kontrolüm bir ay sonraaa artıkk yine hasret girecek aramızaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:

:nazar:TEYZELER BİZ GELDİK DOKTORUMUZDAN 600 GR OLMUŞ OĞLUM BOYUMUZDA 30 CM OLMUŞ :nazar::nazar::nazar::nazar: PAZARTESİ RENKLİ USG MİZ VAR BEBEĞİMİ DAHA NET GÖRCEMMMM ÇOKKK MUTLUYUM HERŞEY ÇOK İİ DEDİ DOKTOR AMCAMIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oooooooo hadi maşşallah oğluşun da sanada yinemi girecen ultrasona bacım oooofff bak iyice kıskanmaya başladım haaaaaaaa
maşallah kız :nazar: ben 17 haftalıkken gitmiştim 171 grdı daha.

sen anca kendini şişir yawrum :roflol::roflol:

tımam ekle şekerr
anlamı neymiş nan elifin alfabenin ilk harfi A gibi bişe
olur mu kız ışık saçan güzel kız demekk bi keremm aynı zamanda her elif bir ilk her ilk bir elif demektir duymadın mı heç cahal garıı
nan ösledim seni bea yimee gidek artık bi gün
saolll canımmm cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm hepimizin bebekleri hep iyi olsunnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım iyi haberlerine çok sevindimm darısı hepimizin başına inşallah
hıhı öle olmuşşşşşşşşşşşşşş burda olsaydınız bu güzel haberden sonra sizlere bi tatlı ısmarlardımmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar:
nünefeee kargoya ver nann bişi oolmazzzz cokacimcoook

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ne yedin nan öle cabk süle

oooooooo hadi maşşallah oğluşun da sanada yinemi girecen ultrasona bacım oooofff bak iyice kıskanmaya başladım haaaaaaaa

nannn çıtırtı yine kapmışsın paracıkları geçmişte gördüm kısım şimdiden balyalamaya başla onları :roflol:

kıskanma kısss bizim ilk bebeişimizzz daha senin ikinci görürsünnnn biz ilk heycanı yasıoz pazartesiii de renklii usg gircem .. darısı sizin basınıza sağ salim olsun kuzucuklarınızzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X