daha guzel ya, yediklerin dogrudan bebise yariyo demek. masallah.![]()
hıhı öle olmuşşşşşşşşşşşşşş burda olsaydınız bu güzel haberden sonra sizlere bi tatlı ısmarlardımmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha guzel ya, yediklerin dogrudan bebise yariyo demek. masallah.![]()
kızlaar şimdi elimi karnıma koydum bebişimin kalp atışları geldi elimee aayy çok heyecanlııı
ben kaçıyorum kızlar.... hepinize iyi akşamlara.s.
hıhı öle olmuşşşşşşşşşşşşşş burda olsaydınız bu güzel haberden sonra sizlere bi tatlı ısmarlardımmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan![]()
hıhı öle olmuşşşşşşşşşşşşşş burda olsaydınız bu güzel haberden sonra sizlere bi tatlı ısmarlardımmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan![]()
walla ben kızartmadan da vazgeçer gibiyim acep arasam dışarıdan mı söylesem valla hiç halim yok bugün
oooooooohhhhhhh maşkıs ne ara büyüttün tosuncuğu benimki daha 350 gr.
bende çok seviyorum kocişimi emme kendime benzetiyorum ayyy benim 2 oğlum olacak 2side babasına benzeyecek çatlarım vallaÇok üzgünüm çoook
heee walla yaa ama benim kocişimin rekorunu kıramaz tam 6 kilokaydirigubbakcemile3
bende çok seviyorum kocişimi emme kendime benzetiyorum ayyy benim 2 oğlum olacak 2side babasına benzeyecek çatlarım vallaÇok üzgünüm çoook
heee walla yaa ama benim kocişimin rekorunu kıramaz tam 6 kilokaydirigubbakcemile3
kargoyla gönder güzelim farketmez benimki kaymaklı baklava olsun wannababyimde beni öldürsün:roflol::roflol::roflol:
kargoyla gönder güzelim farketmez benimki kaymaklı baklava olsun wannababyimde beni öldürsün:roflol::roflol::roflol:
atlar gelirim valla ha.cokacimcoook
hiç kısım olmadığı için yorum yapamıyacağım:gitme::gitme:
doğru sölüyosun zerenimm çok sıkı vuruyo karnım bükülüyo ya masa başında çalışırken canıma okuyo kıızzz hemen düzeltiyom kendimi çaresiz velet şincikten parmağında oynatııyy
kızlaar şimdi elimi karnıma koydum bebişimin kalp atışları geldi elimee aayy çok heyecanlııı
boksör olcak sizinkiler benim kız nazlı nazlı yatıyo
TEYZELER BİZ GELDİK DOKTORUMUZDAN 600 GR OLMUŞ OĞLUM BOYUMUZDA 30 CM OLMUŞ
PAZARTESİ RENKLİ USG MİZ VAR BEBEĞİMİ DAHA NET GÖRCEMMMM ÇOKKK MUTLUYUM HERŞEY ÇOK İİ DEDİ DOKTOR AMCAMIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
maşallah kızben 17 haftalıkken gitmiştim 171 grdı daha.
kalp atışı işteee :dilcikar:kalp atisini nasil hissettin anacim? tekmesidir o tekmesi.kaydirigubbakcemile3
ayy ben de 25. haftada gitcem dr.aa ayy iyice büyümüş olcak en son 330 gr.dısaol tatlım darısı basına ben 23 haftadayım sende bu haftaya gel seninkide böle olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan![]()
benim de evde hissetmeye çalıştığımda kalbimin şiddetiinden ama şimdi elimi bi attım sanki bileğinde nabzını hissedersin ya onu gibi aynıııhııımmm bak ben hiç kalp atışını hissetmedim... sadece kendi kalp atışımı hissedebiliyorum... kalbim çok güçlü atıyo çünkü
neyse hadi kaçtıma.s.
kalp atışı işteee :dilcikar:
ayy ben de 25. haftada gitcem dr.aa ayy iyice büyümüş olcak en son 330 gr.dı
benim de evde hissetmeye çalıştığımda kalbimin şiddetiinden ama şimdi elimi bi attım sanki bileğinde nabzını hissedersin ya onu gibi aynııı
bak ben kibarca atlar gelirim dedim. gelince profitorol isterim dedim mi?klava:
oooooooo hadi maşşallah oğluşun da sanada yinemi girecen ultrasona bacım oooofff bak iyice kıskanmaya başladım haaaaaaaaTEYZELER BİZ GELDİK DOKTORUMUZDAN 600 GR OLMUŞ OĞLUM BOYUMUZDA 30 CM OLMUŞ
PAZARTESİ RENKLİ USG MİZ VAR BEBEĞİMİ DAHA NET GÖRCEMMMM ÇOKKK MUTLUYUM HERŞEY ÇOK İİ DEDİ DOKTOR AMCAMIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
maşallah kızben 17 haftalıkken gitmiştim 171 grdı daha.
olur mu kız ışık saçan güzel kız demekk bi keremm aynı zamanda her elif bir ilk her ilk bir elif demektir duymadın mı heç cahal garııtımam ekle şekerr
anlamı neymiş nan elifin alfabenin ilk harfi A gibi bişe
canım iyi haberlerine çok sevindimm darısı hepimizin başına inşallahsaolll canımmm cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm hepimizin bebekleri hep iyi olsunnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nünefeee kargoya ver nann bişi oolmazzzz cokacimcoookhıhı öle olmuşşşşşşşşşşşşşş burda olsaydınız bu güzel haberden sonra sizlere bi tatlı ısmarlardımmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan![]()
TEYZELER BİZ GELDİK DOKTORUMUZDAN 600 GR OLMUŞ OĞLUM BOYUMUZDA 30 CM OLMUŞ
oooooooo hadi maşşallah oğluşun da sanada yinemi girecen ultrasona bacım oooofff bak iyice kıskanmaya başladım haaaaaaaa
sen anca kendini şişir yawrum :roflol::roflol:
oooooooo hadi maşşallah oğluşun da sanada yinemi girecen ultrasona bacım oooofff bak iyice kıskanmaya başladım haaaaaaaa
sen anca kendini şişir yawrum :roflol::roflol: